חזרתי

../images/Emo160.gifחזרתי ../images/Emo24.gif

כמה טוב לראות שכולן פה
ושגדלה פה המשפחה ב 2 צאצאים ??? היתה חופשה מדהימה [3 שבועות] הצלחתי לעלות במשקל 1.5 קיל...... וגם זה רק בזכות ההליכה
המרובה. היום כבר ניסיתי קצת להתאפס על עצמי
ממש לא קל
ולכן החלטתי להעביר את השקילה לימי חמישי בבוקר כך אולי יהיה לי קל יותר לשמור במהלך השישבת. מישהי בכלל מצליחה להביא את עצמה לידי הליכה בחום הזה???? ממש קיץ מסוייט

ליאת 0212

New member
הייייייייייייייי../images/Emo24.gif

כיף שחזרת!!! אני לא הלכתי כבר חודש וחצי (חזרתי להליכות אתמול), אבל האמת היא, שאם הולכים בערב אז זה לא כזה נורא.

אור685

New member
יופי שחזרת!

ספרי איפה הייתם,איך היה! והעלייה-לא נורא...(צרת רבים,את יודעת...) סומכת עלייך שתורידי את זה.

יעל י

New member
ברוכה החוזרת...

ספרי חוויות... יש מצב לתמונות? 1.5 ק"ג זה ממש לא הרבה - כל הכבוד.

../images/Emo51.gifעל הברכות ../images/Emo24.gif

היינו בצפון איטליה, קרואטיה וסלובניה. טיול עצמאי, חיי, בועט ונושם, מה שאומר שגם שינינו מסלולים תוך כדי וזרמנו כדי שיהיה כייף לכולם
נסענו המשפחה המצומצמת - אישי, אנוכי, הנסיכה- 17, והעולל -14.......... מה לעשות - האחרון תמיד נשאר קטן ולא משנה מה
האוכל לא היה משהו, אם לא היינו קונים ירקות ופירות, לא היה סיכוי לשלב אותם באיזה שהו תפריט בכל מדינה שהיא. המזל היה שהלכנו המון המון וזה מה שעזר למשקל לשמור על השפיות
כבר יומיים שאני מנסה לשמור על עצמי, לא בהצלחה בכלל
ומרגישה גם בבגדים, כי ירדתי בדיוק מספר לפני הנסיעה, ועכשיו צפוף לי........ אבל החלטתי שמיום ראשון אני חוזרת לרשום, חוזרת ללכת [אפילו בלילה, שיהיה אפשר לנשום] ומניחה שאז המסגרת תחזור לעצמה.
ולגבי תמונות - לא סתם אני זו שמסתובבת עם המצלמה ומצלמת את כולם. עכשיו כשחזרנו, ראיתי אותי בפעמים היחידות שכן צילמו אותי............ממש גדולה מהמציאות.......... קיבלתי שוק......אף פעם לא ראיתי את עצמי ככזו גדולה
, באמת שהצליח להזעזע אותי, מקווה רק שאשכיל לקחת את זה הלאה

jesie12

New member
וולקאמבאק ../images/Emo24.gif

לא יוצאת להליכות, אבל ממש לא מתעצלת ללכת ברגל לכל מקום אבלללל לא מוותרת על הריקוד גם אם זה גוזל ממני שעות שינה יקרות

4n4t

New member
איזה תענוג!! גם אני רוצה...

אני טסה רק ללונדון בקרוב...

למעלה