חו"ל

איילת כ

New member
../images/Emo160.gif חו"ל../images/Emo160.gif

האם טסתם לחו"ל? לאיפה? ואם לא, האם הייתם רוצים לטוס לחו"ל? ולאיפה?

ashkeloni

New member
טוב...תשובה מהירה....

טסתי כמה פעמים לחו"ל... כמה פעמים שהייתי קטן טסתי לטורונטו בכיתה ד' טסתי לטורונטו ומשם למיאמי ביץ' בין כיתה ז' לח' טסתי אל המשפחה של אימא שלי בגרויס פוינט שזה בדטרויט...אבל היינו קודם בניו-יורק אצל חברים של ההורים שלי שהם לא ראו שנים...הייתי אמור ליסוע גם לאטלנטה לפגוש את סבתא-רבא שלי אבל לצערי הרב...היא נפטרה 3 ימים לפני שהייתי אמור לפגוש אותה

../images/Emo160.gif

האמת היא שלא וגם לא בוער לי לצאת מהארץ. הדבר היחידי שיש לי בח"ול זה את הדודים שלי, ולדעתי הם יגיעו לכאן הרבה לפני שאני אחליט אם אני יוצאת מהארץ.

לצאת מהארץ? אאהההמממממ

טוב אני לא ממש בעד לצאת מהארץ, טוב לי בארץ, אבל אם כבר הייתי רוצה לצאת מהארץ אז זה לפולין-(מסע החיים). ללכת לשם..לכל המקומום ההם. ולראות. (למרות שגם זה בספק, יש כאלה שאומרים שגם לשם אסור ללכת) יותר מזה אין לי ממש תכניות.

beckham17

New member
חובל לצאת לפולין!!!

מיעוט שבמיעוט סוברים שגם לפולין אסור לצאת. וזה מסע חובה!!!

שרוך

New member
אני טס בחופש בעזרת ה'

בס"ד הי לכולם מה קורה? מה חדש? כן כן אני טס בעזרת ה' עוד 3 שבועות לארה"ב !! אני טס לחודש וקצת לחוף המערבי !! טסתי לארה"ב שנה שעברה !! לאורלנדו וגם ולמפני 4 ו5 שנים לארה"ב אורלנדו והחוף המערבי וגם הוואי !! ומלפני 9 שנים טסתי לאירופה לצרפת ולונדון !! הייתי רוצה לטוס אולי לחוף המזרחי של ארה"ב ניו יורק וכל זה !! ואולי עוד פעם להוואי !! זה היה נחמד!! זהו שיהיה לכם קיץ נחמד שמרו על עצמכם פה בארץ !! אני מקווה שאני יעקוב מחו"ל על הפורום !! שמרוו על קשר שרוך

ashkeloni

New member
סתם הערה....

נכון טסת לאורלנדו בשביל דיסנילנד (או איך שקוראים לזה)...? אם כבר לטוס בשביל לונה פארק אז אני ממליץ בחום ללכת לבקר בפארק ששמו CYDER POINT שהוא נמצא 6 שעות נסיעה מדטרויט והוא הפארק שיש בו הכי הרבה רכבות הרים בעולם!!! יותר מ-15 רכבות הרים!!! (אני עליתי רק על 7 אבל גם האחרות שוות)

beckham17

New member
אז זהו שלא!

דיסני וורלד (עולמו של דיסני, פארק הנושא הראשון על שמו של וולט דיסני), הוא לא לונה פארק. זה עיר שלמה! עיר שלמה שמכילה 4 פארקים של נושא! כל פארק והנושאים שלו: הפארק הותיק מכולם, והקלאסי - מג'יק קינגדום (הממלכה הקסומה), השני, בו יש את תצוגת העולם (מדינות בודדות מיוצגות, ישראל לא), ואת עולם המחר - אפקוט סנטר (מרכז אפקוט), השלישי הוא הפארק שנקרא - אמ.ג'י.אמ. סטודיוס (אולפני MGM, האולפנים עם הסמל של האריה השואג...), שם יש סיור קולנועי, מתקנים מדהימים וכו'. והפארק החדש - אנימל קינגדום (ממלכת החיות). בכל מקרה, אסור להחמיץ! זה מקום מדהים!!! ואת שני הפארקים באולפני "יוניברסל" ואת "סי וורלד" (עולם הים) שהם סה"כ 7 פארקים יפים ומדהימים, שחובה להיות בהם יותר מכל "לונה פארק" אחר.

שרוך

New member
צודק מסכים איתך חובה !!!

בס"ד הי לכולם מה קורה אני ממש מסכים עם REL אני ברוך ה' הספקתי להיות 3 פרקים של דיסני !! יורו דיסני צרפת דיסני וורלד (פעמים ) והפארק בלוס אנג'לס אני גם בעזרת ה' בקיץ יהיה פעמים!! לכן נשאאר לי רק לטוס ליפן לפארק שלהם!! וכמובן אני מקווה להיות בסי וורלד הותיק זה שבסן דייגו !! יום טוב שרוך נ.ב אני אוהב את החוף המערבי !!

שרוך

New member
לא טסתי בשביל לונה פארק!! אני טס..

בס"ד הי אשקלוני מה קורה אני טס לנהנות וגם אני משתדל ! להיות בפארקים כי זה ממש כייף!! אם אני יפרט על כמה רכבות ערים עליתי זה לא יגמר!! זה מה שכיייף לעשות בכמה פארקים !!! רכבות לא הכל ביום אחד!! סתם חומר למחשבה !! ועוד משהו החוף המערבי יותר כייף מהמזרחי לפי דעתי !! שרוך

תחיה

New member
ברור...

בעזר"ה למרות שעכשיו אני לא אצא מהארץ, טסתי לחו"ל 4 פעמים. ואם מכלילים את כולם ביחד זה אומר ששנה לא הייתי בארץ בסך הכול.

לא טסתי עדייל לשום מקום!!!

ואני לא מבין למה לטוס למקומות שרובן יש גם בארץ חוץ משבעת פלאי תבל אין מה לעשות בחו"ל והלונפקרים... ואני לא ממש מבין באמת מה לעשות בפולין אני לא ירצה אולי ללכת לשם מפחיד שם..(יהיה לי סיוטים בלילה)

reutרעות

New member
לצערי לא...

אף פעם לא הייתי בחו"ל, אם הייתי טסה היייתי רוצה לטוס לקנדה או לאוסטרליה!!!!!!!

tamarhp

New member
כן

הייתי בארה"ב חודש וחצי. שבועיים עם רחלי וההורים שלי, ואז ההורים שלי חזרו ונשארתי עוד חודש עם רחלי. זה היה לפני 4 שנים נראה לי. אבל אני תמיד אעדיף להישאר בארץ!!!!

SGVB

New member
תשובות

לא הייתי אף פעם בחו"ל (אפילו לא עליתי ל
) אני די נגד לצאת מהארץ אבל לפולין הייתי רוצה לצאתכדי להכיר את מה שקרה לעם ישראל בשואה

../images/Emo160.gif כן הייתי בחו"ל ../images/Emo160.gif

ב"ה הייתי בצרפת - פריז , יורודיסני היה כייףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!! והייתי בפוליןבני נוער שיש באפשרותם לטוס לפולין במשלחת נוער וזה מעניין אותום מומלץ!!!

למעלה