../images/Emo160.gif העדכון השבועי ../images/Emo160.gif
דבר ראשון, אני רוצה להתנצל על כך שלא העלתי עדכון בשבוע שעבר. עם כל הבלאגן שהיה לי עם הגיוס (כן מתגייס, לא מתגייס, מתי, לאן וכו'.
) לא מצאתי את הזמן בין לבין ממש לשבת ולעבוד על העדכון. אז הנה התנצלות ממני אליכם.
אז ככה, הנה תוצאות הסקר הקודם (נחמד שרק 11 אנשים הצביעו.
אני לא אחליף סקר עד שלא יצביעו 20 אנשים לפחות, כמו בפעמים הקודמות.
) תיקו בין אוהבי העונה ה-3 ל-4 אך הרוב הכריע שבהחלט קשה לבחור וכולם יצאו מנצחים.
וכמובן, סקר חדש התווסף. לכו להצביע.
קודם לכן, כמה עדכונים:
מאמר טיפה מלחיץ שנכתב ע"י בעל טור במדור טלוויזיה מעיד על כך שמייחסים את "סקראבס" כסדרת עבר ואין לה סיכוי לקבל עוד עונה נוספת. אני לא הייתי לוקח אותו ברצינות (בסוף העדכון אסביר מדוע אך כל אלה שעדיין לא צפו בעונה ה-5 יאלצו לא לקרוא ולסגור את ההודעה, כיוון שמדובר בספוילר לפרק 516), אבל בכל מקרה מעניין לקרוא.
"סקראבס" ב itunes! לא להרבה מאיתנו זה ממש יועיל, אבל למי שכן- תהנו!
בדקתם לאחרונה את אתר הבלוג של סקראבס? מאוד מומלץ. (בסיום העדכון מחכה לכם הקישור) אחד העדכונים האחרונים (ממש עדכני! מה-31 במרץ) מצחיק בטירוף. נכתב ע"י טוד, כמובן.
תזכורת - מחר ישודר פרק חדש של "סקראבס". (17, במספר)
חדשים בפורום
ברוכים הבאים לכל האנשים הלא מאוזנים נפשית שפקדו אותנו לאחרונה.
~קיבלתי מידע חסוי שיש לנו כמה קוראים סמויים בפורום ואני מאמין שאני מבקש בשם כל חברי הפורום לחשוף את שם המשתמש שלכם ותהנו מהחינגה פה!~
ציטוט השבוע
וכמובן להודות לו על עשייתו בפורום. ביום רביעי הזה, גם אני אצטרף לשורותיו של צה"ל, אבל אל דאגה, אשוב במהרה!
(כל"צ. בתקווה במחנה 80.
) ומעבר חד-->
עד לפרק 516
אז כולנו מאושרים שלטורק וקארלה סופסוף יהיה תינוק [
]. NBC מאפשרת לנו לקחת חלק בתחרות ולהציע שמות לתינוק. מלבד לעובדה שזה נחמד מצידם לשתף אותנו, הזוכה המאושר יזכה לכך שדמות כלשהי תקרא על שמו בסדרה (בפרקים עתידיים). יאללה, להשתתף! הלינק לאתר התחרות בסוף ההודעה.
דבר ראשון, אני רוצה להתנצל על כך שלא העלתי עדכון בשבוע שעבר. עם כל הבלאגן שהיה לי עם הגיוס (כן מתגייס, לא מתגייס, מתי, לאן וכו'.
J.D.: "Go ahead, insult me like you always do." The Janitor: "Nah. Too easy. When you less expect..."
אני רוצה גם לנצל את סוף העדכון הזה (לפני שאני עובר להסבר שלי) ולאחל לאביעד בהצלחה בשירותו הצבאי.