העדכון השבועי

Angelus

New member
../images/Emo160.gif העדכון השבועי ../images/Emo160.gif

דבר ראשון, אני רוצה להתנצל על כך שלא העלתי עדכון בשבוע שעבר. עם כל הבלאגן שהיה לי עם הגיוס (כן מתגייס, לא מתגייס, מתי, לאן וכו'.
) לא מצאתי את הזמן בין לבין ממש לשבת ולעבוד על העדכון. אז הנה התנצלות ממני אליכם.
אז ככה, הנה תוצאות הסקר הקודם (נחמד שרק 11 אנשים הצביעו.
אני לא אחליף סקר עד שלא יצביעו 20 אנשים לפחות, כמו בפעמים הקודמות.
) תיקו בין אוהבי העונה ה-3 ל-4 אך הרוב הכריע שבהחלט קשה לבחור וכולם יצאו מנצחים.
וכמובן, סקר חדש התווסף. לכו להצביע.
קודם לכן, כמה עדכונים:
מאמר טיפה מלחיץ שנכתב ע"י בעל טור במדור טלוויזיה מעיד על כך שמייחסים את "סקראבס" כסדרת עבר ואין לה סיכוי לקבל עוד עונה נוספת. אני לא הייתי לוקח אותו ברצינות (בסוף העדכון אסביר מדוע אך כל אלה שעדיין לא צפו בעונה ה-5 יאלצו לא לקרוא ולסגור את ההודעה, כיוון שמדובר בספוילר לפרק 516), אבל בכל מקרה מעניין לקרוא.
"סקראבס" ב itunes! לא להרבה מאיתנו זה ממש יועיל, אבל למי שכן- תהנו!
בדקתם לאחרונה את אתר הבלוג של סקראבס? מאוד מומלץ. (בסיום העדכון מחכה לכם הקישור) אחד העדכונים האחרונים (ממש עדכני! מה-31 במרץ) מצחיק בטירוף. נכתב ע"י טוד, כמובן.
תזכורת - מחר ישודר פרק חדש של "סקראבס". (17, במספר)
חדשים בפורום
ברוכים הבאים לכל האנשים הלא מאוזנים נפשית שפקדו אותנו לאחרונה.
~קיבלתי מידע חסוי שיש לנו כמה קוראים סמויים בפורום ואני מאמין שאני מבקש בשם כל חברי הפורום לחשוף את שם המשתמש שלכם ותהנו מהחינגה פה!~
ציטוט השבוע

J.D.: "Go ahead, insult me like you always do." The Janitor: "Nah. Too easy. When you less expect..."​
אני רוצה גם לנצל את סוף העדכון הזה (לפני שאני עובר להסבר שלי) ולאחל לאביעד בהצלחה בשירותו הצבאי.
וכמובן להודות לו על עשייתו בפורום. ביום רביעי הזה, גם אני אצטרף לשורותיו של צה"ל, אבל אל דאגה, אשוב במהרה!
(כל"צ. בתקווה במחנה 80.
) ומעבר חד-->
עד לפרק 516
אז כולנו מאושרים שלטורק וקארלה סופסוף יהיה תינוק [
]. NBC מאפשרת לנו לקחת חלק בתחרות ולהציע שמות לתינוק. מלבד לעובדה שזה נחמד מצידם לשתף אותנו, הזוכה המאושר יזכה לכך שדמות כלשהי תקרא על שמו בסדרה (בפרקים עתידיים). יאללה, להשתתף! הלינק לאתר התחרות בסוף ההודעה.

Angelus

New member
וואלה?

לא כל כך. השכבות הקטנות אולי.. שלנו מלבד (לכיתות המועדות לערסיות) דווקא בסדר. אני חושב. לא יודע.
אפשר רשימה של משפטי סיום כמו שלך?

limors2

Well-known member
הצבעתי בכלזאת../images/Emo123.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

ג'ורדן

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif516 בקשר לתחרות...

דבר ראשון, תודה על העדכון. דבר שני, התחרות לאנשים מארה"ב, לא שאכפת לי, כי תקעתי להם דברים :) דבר שלישי, הצעתי לקרוא לתינוק טרקלטון :D

steelwater

New member
אני לא סופרמן

איזה עידכון מעולה! ממש תודה על כל ההשקעה בפורום המצויין הזה. בבקשה תמשיכו כך
. וואי, הרבה זמן לא הייתי פה... מצטערת! זה בגלל הצבא הזה...
הייתה לי משמרת לילה ביום שני ואז ישנתי מ-14:00 בצהריים ביום שלישי עד 4:00 בבוקר ביום רביעי! ואז אתמול שהייתי על המחשב לא הספקתי להיכנס לפורום והמנקה הגיע לקומה השנייה אז ירדתי למטה ואז כבר מישומה הלכתי לישון בסביביות 19:00. כנראה הייתי עייפה... ואז התעוררתי עכשיו ולמרות שאמצע הלילה באתי לכתוב פה ולהיות על המחשב חחח!
תודה על כל הקישורים! בקשר למאמר, הוא כתב רק איזו שורה או שפספסתי? אני מקווה שרק זה! כי זה באמת אולי לא כזה רציני. אני ממש לא רוצה שיבטלו את הסידרה. יש לה עוד המון מה לתת והיא יכולה להמשיך לעוד כמה עונות ועדיין להיות ממש טובה. אנשים שמסתכלים ולא כותבים - תכתבו! אנחנו אולי מטורפים אבל די נחמדים.
ובקשר ל-
איזה מגניב! יום טוב לכולם!

Angelus

New member
../images/Emo24.gif

דבר ראשון, בבקשה.
וכן, שמתי לב שלא היית פה.
כבר באתי לפתוח הודעה ולשאול אם מישהו ראה אותך מסתובבת בתפוז.
מה את בדיוק עושה בצבא? או שמא זה סודי?

steelwater

New member
איזה חמוד!../images/Emo140.gif

תודה על הדאגה! מסתובבת בתפוז חחחחח
אני נכנסת כל יום כי זה פורום מגניב ואני מכורה לסקראבס ואני עושה משמרות אז אני כל יום בבית. אבל לפעמים יצא שאני לא אספיק להיכנס כי אני אהיה ממש עייפה או שיהיה לי הרבה דברים לעשות ופעם בחודש אני גם סוגרת שבת. אני לא חושבת שכדי שאני אכתוב בפורום באינטרנט מה שתפקיד שלי חחח. הוא לא כזה סודי אבל בכל זאת.
וסתם תמונה כי אני מאוהבת
בסדרה הזאת!

למעלה