S u n n y 1

New member
../images/Emo16.gif

היי יקרות חזרתי מאמריקה הרחוקה שם סעדתי יחד עם אבי את אחי היקר שנלחם בסרטן כמו גיבור בכ"א בחשון הוא נפטר ועכשיו התהום שהייתה בתוכי נפערה יותר אחרי שאמא נפטרה הוא היה המשענת שלי בעולם הזה. אני מתגעגעת אליו ומסרבת להאמין כאילו כרתו לי חצי מהגוף. קשה.

מחבקת אותך חזק

כל כך כאב לי לשמוע על האובדן הנוסף שעברת. אין לי מילים. את כל כך צעירה ועלייך לעבור התמודדויות קשות שכאלה. אני יודעת כמה זה מזעזע לחוות אובדן נוסף של אדם קרוב. אני מחבקת אותך ומשתתפת בצערך הכבד. מתפללת שיהיו בך כוחות ותמצאי נחמה. אפשר לעזור לך במשהו? תהא נשמתו של אחיך צרורה בצרור החיים.

סאני יקרה...

אני כל כך מצטערת לשמוע... לא יכולה לתאר לי כמה זה קשה וכואב... שולחת לך חיבוק ענקי... מקווה שאת מרגישה אותו אפילו טיפה.. איתך...

../images/Emo16.gif לזכרו.. אנחנו איתך

אני משתתפת בצערך הרב כל כך ועוד בגילך..
רק שתדעי עד כמה את לא לבד וכולנו כאן נשמח לשמש לך משענת היי חזקה שולחת לך חום, אור וים של חיבוקים, איתך

שמש שלי ... ../images/Emo7.gif

כל כך כל כך קיוויתי שייכתב סוף אחר לסיפור הזה ... צר לי, ואני כואבת איתך.

fox28

New member
הי סאני

משתתפת בצערך על מות אחיך ז"ל מאחלת לך שלא תדעי יותר צער שולחת לך חיבוק גדול מיכל

ymz

New member
../images/Emo16.gif משתתפת בצערך

מזדהה עם הכאב שלך. אין הרבה מילים במקרים כאלה. איתך

ענתי44

New member
../images/Emo16.gif לזכרו משתתפת בצערך

לפעמים, המילים קטנות ונדושות לנוכח המציאות... שולחת לך חיבוק והשתתפות כנה בצערך.

אובדן נוסף../images/Emo188.gif

האחים שלנו,הקשר בישיר הזה למשפחה שעובר דרך הורידים...כל כל אהוב...ולאבד,שוב אובדן זה לא פייר ממש. סאני יקרה,ליבי איתך...

לולי80

New member
../images/Emo201.gif

סאני יקרה, כל כך מצטערת על האובדן האיום....... פה בשבילך. מחבקת אותך.... לול

../images/Emo201.gif

וואו,סאניל'ה, כמה שלא היה לי מושג ובדיוק בשבוע שעבר שאלתי את הפוך מה איתך.. משתתפת מאוד בצערך,פשוט אין לי מילים מצטערת שכך זה יסתיים מקווה שתיתחזקי ואם את צריכה משהו (כל דבר!) את מוזמנת לפנות אליי באמת..

למעלה