niceben

New member
רונית

זה שלושה ימים שאת אינך איתנו. זה שלושה ימים שאני נוטל חלק בכל ההמון הזה שליווה אותך בדרכך האחרונה, בהמון הזה שפוקד את ביתך ומחבק את המשפחה הנפלאה שלך ולא מבין. בעודי כותב אלייך עכשיו זולגות דמעות צורבות מעיני בפעם הראשונה מאז נתבשרתי בשיחת הטלפון "איציק, רונית נפטרה". ליבי וגופי מסרבים לקבל את המציאות החדשה בלעדייך ועכשיו בקוראי לראשונה את שכתבו כאן כל חברייך זה מתחיל לקבל צבע של חיים בלעדייך. מעטים האנשים יודעים איזו חברות טהורה ואמיתית ידענו. החברה הכי קרובה, הכי אמיתית, הכי תמיד כאן למעני והכי מחבקת שידעתי כל חיי. אישה מקסימה שכל הזמן מחייכת, גם בחודשים האחרונים שהיו כל כך קשים ידעת להקסים אותנו בחיוכך. אדם כה נפלא שאף פעם לא כעס על הסובבים אותו, אף פעם לא נטר טינה ואף פעם לא היה מסוגל להזיק. תמיד רק לעזור, לעזור ולעזור. אני שולח לך מכאן חיבוק ענק והמון אהבה. נושי שלך.

liri לירי

New member
../images/Emo16.gif לזכרה של רונית

עדיין הדמעות זולגות. עדין ממאמנת להאמין, למרות שאתמול ליווינו אותה בדרכה האחרונה. סוף לייסוריה. קץ לסבל. כואב ועצוב. אישה כה צעירה. נשמה מדהימה. חברה אמיתית.לעולם לא כעסה, לא הוכיחה.קיבלה כל אדם באשר הוא. רק לפני חודש, בכאבייה וייסוריה, התקשרה לאחל לי מזל טוב ליום הולדתי. לוחשת.... ממלמלת..... "בת כמה את..?" שאלה (זיכרונה כבר בגד בה) "בת 38" עניתי. "אני בת 34" ענתה. לא ידעתי מה לענות. וכך נשארה. בת 34. הדמעות שוב זולגות וכל מה שתכננתי לכתוב כבר לא ייכתב. כואבת את כאבם של משפחתה. ייגונם וצערם הכבד. משפחה חמה ומלוכדת. מי שחבר/ה של רונית, בעצם חבר/ה של כל המשפחה. יהי זכרה ברוך
- נכתב ב 25/10/06 בפורום שלושים פלוס.
27/10/06 - שבת ראשונה בלעדייך לא מפסיקה לחשוב עלייך..... להסתכל בתמונות...... להזכר בזכרונות....... השיר שלא מפסיק להתנגן בראשי: תארי לך עולם מאבד עדינות. תארי לך עולם נעשה קר ופשוט, אנשים בו נעשים אילמים וחרשים רק לצל של אנשים ואת ואני שהבטחנו כל כך הוותרי רק היי לי לנשימה.... את רואה הממתקים, הקרוסלות שנגענו, נמסים והופכים לכיכר ריקה, לחלודה. תארי לך חלומות הם כבר לא מציאות ועלים ירוקים שהיו אז חומות... הם יבשו.... את רואה אישה קטנה גם החגים הפכו תלבושת אחידה היא אטומה, לא דומה גם הרוחות קרות יותר, וכשכואב... גם לשיר כבר לא עוזר ואת ואני..." אתמול, אני וויק נסענו לנחם את משפחתך..... ישבנו בחוץ.... עמדנו..... ולא יכולנו להכנס.... הלב היה כבד.... התחושה, שאנחנו מגיעים ואת לא שם..... מודה, ישבתי שם דוממת, עם הרבה שתיקה. לא מצליחה לנחם. רואה את אימך, בכאבה, יושבת,מתכנסת בעצמה, מסרבת לקבל את רוע הגזירה. ואחייך.....שעדיין לא מעכלים שזה נגמר.... שחשבו להכנס לקצת "שגרה", ופתאום ......... את כ"כ חסרה

קוראת ודומעת...

מדהים לקרוא כמה אהובה היא הייתה על כל סובביה, אפילו אני שהכרתי אותה רק מרחוק זוכרת את החיוך התמידי שלה, שולחת לך חיבוק על המילים המדהימות והמרגשות

שושה 24

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

תנחומי הכנים למשפחה ולחברים הטובים שלה זוכרת שפגשתי אותה לפני שנה בערך בים מחייכת וצוחקת, ורק אח"כ סיפרו לי שהיא חולה, בחיים אבל בחיים לא הייתי מנחשת. איזה חיוכים והמון אהבה יהיה זכרה ברוך

../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

חברה טובה הייתה "גדונה"כואב ובוכה נלקחה מאיתנו אישה נפלאה במלוא מובן המילה רוניתי תנוחי בשלום על משכבך .אוהב וכואב עלייך חברה יקרה

תודה....

אני רוצה להודות לכם על הניחומים ששלחתם על גבי הפורום לבני משפחתה, על המסרים החמים ...על האכפתיות... ועל החיבוקים הוירטואלים. עדיין אני לא מעכלת את מותה של רונית ובקושי מוצאת את המילים כדי לתאר את כאבי ... רונית, בשלושה וחצי שנים האחרונות הפכתי אותך לחברה הטובה ביותר שלי. אם הייתי יודעת שהם האחרונות, אולי הייתי משנה בהם משהו והופכת אותן לטובות יותר. מותך פער בליבי חור אדיר וחסרונך כבר מורגש.. אם רק היית יודעת כמה שאת חסרה לכולנו כמה שאנחנו צריכים להרגיש עוד פעם את החום שלך, את הצחוק שלך כי כלום כבר לא נישאר ... אני מסתכלת סביב ומסרבת להאמין שאת אינך איתנו. אני מהרהרת, יוצאת מפתח ביתך, נעמדת ליד השער ואומרת לעצמי: הנה עוד מעט היא תבוא... במשך היום אני בודקת אולי פספסתי שיחת טלפון ממך ומחכה בקוצר רוח לטלפון ממך- להאזין לצליל קולך הנוגה, לבדיחות הציניות ולחוש ההומור המיוחד שלך". דבר אחד משמח אותי, כמה ימים לפני פטירתך ביקרתי אותך בבית החולים ולפני שהלכתי הביתה אמרתי לך : אני אוהבת אותך" ענית לי :" גם אני אותך" רונע, אם את שם למעלה יושבת לך ושומעת אני רוצה שתדעי שתמיד יש מי שחושב עלייך, מחבק ומתגעגע אלייך. אז "לכי לך ילדה אהובה, אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים.." אוהבת ומאוד מתגעגעת , שירלי

רעותי 22

New member
../images/Emo7.gif מדהים ../images/Emo7.gif

פשוט מדהים אני יושבת קוראת את מה שרשמת שירלי ופשוט צמרמורת עוברת בי כי נכונות נמילים כמה מרגישים שהם מהלב אני מכירה את רונה כבר 5 שנים או אולי 4 לא היינו חברות טובות אבל התמונה שלה החיוךשלה לא עוזב אותי הצחוק שלה והשמחה שירלוש תיהי חזרה וגם אתה שיקי אני יודעת כמה קשה לכם ואני מקווה שלפחות עכשיו רונית נחה בשלווה אני אוהבת אותכם ומחבקת אותכם תיהיו חזקים נשיקות רעות

למעלה