hitchhiker218

New member
../images/Emo16.gif

אני לא מאמינה שעברו 6 שנים... וכמה שזה נשמע דבילי, זה תכלס מרגיש כאילו זה קרה אתמול... באותה תקופה בקושי ידעתי מי הוא, אבל היתה היסטריה בבית(לא מהצד שלי)...

Man in the Box1

New member
../images/Emo16.gif אבדה גדולה לעולם המוזיקה..

יודעים מה מצחיק? שנה שלמה אף אחד לא "חושב עליהם", אבל ביום של המוות שלהם פתאום כולם מעריכים. די מצחיק הייתי אומר

nothingman1

New member
לא הבנתי את כוונתך

מז"א שאף אחד לא חושב עליהם? המון חושבים על ליין סטיילי במשך כל השנה!

Man in the Box1

New member
חבל

לא התכוונתי חושב, בגלל זה המרחאות. חשבתי שתבינו, מסתבר שלא. אז כמובן שיש כאלו שבאמת מעריכים, אבל אני התכוונתי ספציפית על החלק של אלה שמעריכים רק ביום מותו.

nothingman1

New member
המרכאות הן על המילים "חושב עליהם"

לא משתמע מהמרכאות האלה שום דבר לגבי המילים "אף אחד", וזה החלק במשפט שטענתי שהוא שגוי

Man in the Box1

New member
אוקי..

אתה טוען שהוא שגוי, אני טוען להפך, אולי הגזמתי במילים "אף אחד" מילה כוללת מדי, התכוונתי ל'הרבה'. ועל זה אין טעם להתווכח אתה חושב ככה אני חושב אחרת. אי אפשר להוכיח זאת, אתה יכול להראות צד אחד אני את ההפוך והרבה דוגמאות שכאלו. מיותר לטעמי. אני סיימתי עם זה פה, אני מניח..

nothingman1

New member
אתה סותר את עצמך

אני אמרתי שזה שגוי להגיד "אף אחד" אז מה אתה עונה לי? שאתה טוען להיפך (ההיפך=נכון להגיד "אף אחד"), ושאתה הגזמת במה שאמרת ואתה מתכוון בכלל ל-"הרבה" אם אתה מתכוון ל-"הרבה" זה אומר שאתה מסכים שטעית בזה שאמרת "אף אחד" ושההערה שלי הייתה במקום! אני לא מתכוון להתווכח על "הרבה", מהעובדה הפשוטה שאני מסכים עם זה... מה שלא הסכמתי איתו זה שאמרת "אף אחד" גם לטעמי מיותר יש אנשים שפשוט לא יכולים להודות שהם טעו... תגיד: "התבלבלתי, כתבתי מילה לא נכונה", וזהו לא יודע איך הגעת בכלל לזה שאני חושב שזה לא נכון שיש הרבה שמראים הערכה מזוייפת ביום המוות של אמנים מפורסמים

למעלה