שנה.
N noosh New member 12/3/08 #6 אבל השנה היתה ב-10, רז תמיד מתבלבל ../images/Emo3.gif (שלך הייתה ב-11 אבל אתה הלכת בלעדינו ).
N noosh New member 12/3/08 #8 ההפך, דיר כתבת משהו על ה-11.3 בשורת מסנג'ר שלך ושאלתי למה דווקא 11 ואמרת בגלל ההופעה, אז הזכרתי לך שהיא הייתה ב-10.
ההפך, דיר כתבת משהו על ה-11.3 בשורת מסנג'ר שלך ושאלתי למה דווקא 11 ואמרת בגלל ההופעה, אז הזכרתי לך שהיא הייתה ב-10.
C Chronicle New member 13/3/08 #9 הייתה ב-10 ../images/Emo88.gif לא אשכח לעולם כי היומולדת שלי זה ב-3 לעשירי וההופעה הייתה ב-10 לשלישי ניצחנו
הייתה ב-10 ../images/Emo88.gif לא אשכח לעולם כי היומולדת שלי זה ב-3 לעשירי וההופעה הייתה ב-10 לשלישי ניצחנו
C Chronicle New member 19/3/08 #11 ני זוכרת שפגשתי אותך כמה שבועות אחרי פתאום בסנטר ודיברת כזה בהתרגשות איך דיברת איתה ואיך היא לא סנובית וחמודה וחכמה ^^ גמני רציתי לדבר איתה אבל גם רציתי נורא פיפי וגם לא היה לי אומץ ד"ש לניצי.
ני זוכרת שפגשתי אותך כמה שבועות אחרי פתאום בסנטר ודיברת כזה בהתרגשות איך דיברת איתה ואיך היא לא סנובית וחמודה וחכמה ^^ גמני רציתי לדבר איתה אבל גם רציתי נורא פיפי וגם לא היה לי אומץ ד"ש לניצי.