../images/Emo16.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo16.gif

שבת שלום וחג שמח
נר שמיני של חנוכה.. הרבה אור...
רוצים לשתף בכמה רגעי אור מהחג/ השנה/ מתי שבא לכם
ערב מקסים

glitter8

New member
רגע של אור

ביום שני הגעתי למוסד לנכים בתל אביב לתת הרצאה (בהתנדבות) על ימי הסרט האילם וצ'ארלי צאפלין. זה מדהים לצאת בהרגשה שלא רק שעשיתי טוב למישהו אחר, אלא ברוך השם שאני בריאה ושלמה, עומדת על שתי רגלי ויכולה לעשות (כמעט) כל מה שאני רוצה, אז תהנו מזה שאתם בריאים,
יפים,
עצמאיים,
יכולים לעשות הכל לבד,
לבלות
ולהנות מהחיים!
זה הכי חשוב בעולם!

ענת 19

New member
למרות ששבת כבר מסתיימת...

וחג שחנוכה כבר חלף לו, אני חייבת להגיד לכם שזה אחד החגים הכי כיפים שהיו לי מעולם. ואני נורא מצטערת שאני לא כאן הרבה אני פשוט עובדת המון המון... ביום חמישי לעמות זאת הייתה לנו בעבודה מסיבה מטורפת ממש בפארק שדה התעופה והיה אדיר באמות. הראל סקעת, עידן יניב, הנרי וניקה ועוד הרבה אחרים היו והיה פשוט כיף
אני עדיים ממליצה לכל מי שמחפש עבודה (ענבל) לכו על אורנג'... העבודה קשה אך משתלמת! שבוע נפלא שיהיה

glitter8

New member
מותק...

את לא בעיניינים ענבל כבר לא מחפשת עבודה.. ענבל החליטה להיות עצמאית! ובשלב זה של חיי אני מוצאת את פרנסתי (הלא דחוקה בכלל, ברוך השם) בהרצאות על קולנוע (כולם מוזמנים לקובץ המצורף) ואורנג' יכול לשמש אותי נאמנה בתור....טלפון סלולארי... ד"ש לכולם מלוצ, המשך יבוא.

ענת 19

New member
כנראה שאני באמת לא מעודכנת...

ואו מותק ההרצאות שלך נשמעות מדליקות
אולי אני אבוא לשמוע אחת? ממש יה שאת עצמאית כל הכבוד!!!! ומאיפה הד"ש מלוצ? מתי נפגשתן?

glitter8

New member
בשמחה את מוזמנת להרצאה

אני מתכננת "הרצאת חברים" אצלי בבית, אבל אם יהיה משהו במרכז אני אודיע לך ואת לוצ פגשתי אתמול , כמובן, בהופעה!! (ואו..את ממש לא מעודכנת...
)

ענת 19

New member
לחלוטין...

לא באמת... אני מרגישה שאני כבר לא נמאצת פה בכלל... מה יהיה אין לי זמן בחיים!!! למרות שאני מאושרת לאללה בעבודה, אני מתגעגעת לכולם פה!!! אז איך ניהנת אתמול?

glitter8

New member
תתחברי למסן...

היה אתמול אחלה! אמנם קצר מאד וססאונד די מחורבן אבל יהיה עוד סיבוב בקרוב!!

למעלה