../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

כמו שאתם יודעים היום הנר הראשון של החנוכה.... אז אני והילי המנהלת החמודה רצח ישבנו לנו והחלטנו שבמשך 8 ימים בהדלקת הנרות יפתחו לנו בפורום גם 8 שירשורים שירשור=הדלקת נר
כל יום יהיה בשירשור משהו אחר.. עם זה פעיליות,שאלות,וכדו':) אז קודם כל בואו כולנו נדליק
לכבוד חג החנוכה
.. אז היום נסתפק בהדלקת נר בפורמינו.. וממחר תשתדלו להכנס כל יום לפורום וסתם שאלה כזו שלא נדליק בלבד נר.. חחח לא קצת קשה בלי האח הגדול?
ותראו מלחמת העולמות יש שם 2 בנות מהשכבה שלי חג שמח פורום נועם פנחסוב:)
[תדליקו יחד איתי] השני זה השמש!!

נ.ב

לכל הטוענים אהמ אהמ ענברי אהמ אהמ אתי שזה נר זיכרון!!!!! זה לא.. זה כולה סמיילי של נר......חחחחחחח תירגעו!! נר זה נר! כולה סמיילי זהו
תדליקו נרות ולא לתפוס בקטנה

inbarIL

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif למרות שזה כן נר זיכרון שיר!!!!1111

ולא להתווכח איתי! ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

roni pi

New member
חג שמח ..../images/Emo9.gif

אנשים יקרים, שיהיה חג שמח.. סוףסוף חנוכה.. אחד החגים לדעתי..
תהנו מהחופש, תהיו עם המשפחה וחברים, תנוחו, תצאו לטייל קצת (למרות החורף)
תנצלו את הזמן לקצת שקט, לא להיסחף עם הסופגניות!!
מיכלי, גיווס קל. את פשוט ילדה שאני אוהבת.
שירקי..יומולדת 18 מדהים!! את הכי מדהימה שיש.
שבוע טוב לכולם

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifוואי הלחצתן אותי!!../images/Emo2.gif

הנרות האלו הם נרות של זיכרון.. כבר נלחצתי..
רעיון חמוד!!=)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifחחחחח סורי...../images/Emo9.gif

אחרי ששלחתי כבר את ההודעה ראיתי את הדיון שלכן ען הנר.. אל מה אני אעשה?! ישר כשראיתי את הנר הזה חשבתי שמשהו קרה..

פלדלמן

New member
חשוב! בבקשה!! אני יודעת שאני לא אוהבת חגים...

ולא מאמינה בנס חנוכה... אבל אני צריכה בבקשה בבקשה שתתפללו איתי לנס חנוכה! סבתא שלי סובלת מסרטן בכבד כבר המון שנים ולאחרונה המצב שלה ממש התדרדר... מקודם היא הפסיקה להגיב וזזה בצורה משונה, אבא שלי נסע עכשיו לעזור לסבא שלי (שיבדל לחיים ארוכים!!!!!!) ולדוד שלי להוריד אותה לאוטו (הם גרים בקומה 4 בלי מעלית) ולקחת אותה לבי"ח... כפי שאתם יודעים, אני בתקופה לחוצה כרגע בגלל הפסיכומטרי, ברור לי שהפסיכומטרי שלי כבר לא יילך כמו שאני מקווה אליו בגלל כל המצב במשפחה, אבל בבקשה ממכם...תתפללו איתי לשלום סבתא
תודה מראש...

מותק../images/Emo23.gif

ברור שנתפלל, וברור שאנחנו איתך בכל מצב... אני מקווה שסבתא שלך תבריא, ושהכל יעבור בשלום... וכ-ל דבר, באמת! אני פה!

Miny2

New member
נשמה שילי.

אני ממש מקווה שהיא תרגיש טוב ומהר בעזרת ה' יתברך. אם את רוצה את יכולה להביא לי את השם שלה ואני אוכל להגיד לאנשים שיתפללו עליה כשהם מדליקים נרות או מתפללים או לומדים תורה. פה בשבילך לכל דבר

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifוואי.. שתיהיה בריאה!! אני איתכם!

כמו ששני אמרה, תביאי את השם שלה ואת השם של אמא שלה ונתפלל עליה, נקרא עליה תהילים.. בעזרת ה' יהיה בסדר!=)
וגם תיהיה לך הצלחה בפסיכו! אמן!

למעלה