CharmeD3

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לזכר 3 התלמידים ההרוגים....
זה כל כך מעציב ש3 ילדים מאבדים את האפשרות שלהם לחיות רק בגלל טעות של נהג אוטובוס.....

YLgirl

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

ד"א זו פעם שלישית השבוע אני מקווה מאוד שהאחרונה

roniway1

New member
(נר) - לזכר 3 התלמידים

כמה עצוב וכואב! יהי זכרם ברוך

עצוב מאוד!

לסגור לאלתר את כל החברות הפרטיות ולתת רק לדן ולאגד את ההגה. הנהגים שלהם הם היחידים שעוברים הכשרות מיוחדות ובאמת יודעים לנהוג.

cosefi15

New member
אני לא מסכים איתך...

מי אמר שנהגי דן ואגד לא יכולים לטעות?

כולם יכולים לטעות

אבל נהגי דן ואגד לא היו לוקחים את הסיכון בכלל. נהגי דן ואגד כלל לא היו חושבים לקחת סיכון ולעבור עם ילדים באדום! נהגי דן ואגד עוברים הכשרות וקורסים שונים ומשונים כל זמן מה וכל זאת כדי להבטיח את שלום הנוסעים. לא תמצא אף פעם נהג דן עייף או לא ערני. קורס נהיגה בדן ואגד גדול פי כמה וכמה מקורסי נהיגה אחרים. הידעת שדן ואגד לא מקבלים נהגים שלמדו בבתי"ס לנהיגה שלא שלהם בגלל רמת הלימוד הנמוכה? ולא - אף אחד ממשפחתי לא עובד בדן או באגד.

cosefi15

New member
כל דבריך נכונים וברור שהמקרה מצער..

מאוד אם זאת יש לזכור שמדובר בנהג אחד טיפש, אף אחד לא אמר שכך מתנהגים כל אנשי ההסעה באותה חברה פרטית.. זה שלדן ולאגד יש שמות שהולכים לפניהם זה כבר משהו אחר אשמח אם תגיב נ.ב אנא ממך , שבור את השיווין בתחרות הקודמת של ראש בראש בי השירים שנמצאים למטה..

תראה, רוב הנהגים בחברות הפרטיות

הם נהגים שלא התקבלו או לא רצו לעבוד בדן או אגד. אני תמיד אעדיף לנסוע עם דן או אגד מאשר עם חברה קטנה יותר. עם זאת, המקרה של אתמול מצער עוד יותר בהתחשב בעובדה שהנהג היה בתפקידו כבר 27 שנה כמסיע ילדים לבתי"ס במועצה המקומית עמק חפר. אחרי כזה ניסיון לעשות טעות של נהג טירון?! בכל מקרה, משהו נראה לי שם מוזר עם הג'יפ הצבאי. מאוד מוזר לי שהוא לא ראה את האוטובוס מתקרב ולכן גם לא ניסה לברוח. אולי היה כאן טיוח??? ועוד נק' קטנה: דיברו בתקשורת על כך שחגורות בטיחות יכלו למנוע את כמות וחומרת הנפגעים. ובכן - אני שמח להודיע שבגלל התקינה האירופית כבר שנתיים מותקנים בכל אוטובוס תיירותי (Coach) חגורות בטיחות לנוסעים ולנהג (ואני מוכן להתערב שגם באוטו הזה היו, כי הוא נראה בן פחות משנתיים - מרכב מארס של מרכבים על שילדת דאף). אין חוק שיחייב חגירה ואני גם רוצה לראות את הישראלי שיחגור חגורות בטיחות בעת נסיעה באוטובוס.... הלוואי ולא נשמע עוד על אסונות כאלה. אם אתה מתעניין בנושא תחבורה ציבורית - אנא כנס לפורום 394 (תחבורה ציבורית) בו אני חבר. מירי - סליחה על הגלישה מנושא הפורום.

cosefi15

New member
באמת והלוואי שלא נשמע יותר על ...

אסונות מהסוג הזה .. ובחזרה לשאניה .. התכוונתי בבקשתי ממך לשבור את השוויון של התחרות הקודמת הנמצאת למטה.. תודה

למעלה