coconut56

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

יהי זכרם ברוך של האסטרונאוטים

FriendlyFriend

New member
כבר הודיעו שהם מתו ../images/Emo10.gif

מאה אחוז. לא יכול להיות שהם צונחים מ70 אלף קילומטר, לזכרם של האסטרונאוטים במעבורת קולומביה

shloompi

New member
חוץ מלהודיע , כבר עשו הכל.

אני ממש שונאת שיודעים שמשהו קרה , אבל עד השנייה האחרונה מנסים לומר את זה במילים יפות. כבר הורידו את הדגל האמריקאי לחצי התורן , כבר קראו לזה אסון לאומי , הקריינים מדגישים שלא ייתכן שכולם שרדו , ויש סיכויים קלושים ביותר שאחד או שניים שרדו, מביאים נתונים מדכאים, תמונות של המעבורת, ודואגים ליידע אותנו שחלקים של המעבורת יורדים כרגע כמו גשם על טקסס. אבל את המילים המפורשות , לא אומרים .... אני , בכל מקרה , לא עומדת להספיד אותם לפני שיודיעו באופן רשמי על מותם.

FriendlyFriend

New member
זה באמת עצוב, אבל...

זה מאוד ברור שהם לא שרדו, איך אפשר? 70 אלף קילומטרים של צניחה זה כמעט בלתי אפשרי... איזה יום עצוב היום
קודם כל היום השנה החדשה של הסינים, היום החללית התפוצצה, והאוסטרונאוט הראשון שלנו בחלל מת. בלעכס

shloompi

New member
בבקשה לא ...../images/Emo4.gif

חכו שתהיה הודעה רשמית , בבקשה

shloompi

New member
עצוב לי נורא ...

זהו , כבר אין טעם , אין תקווה. הרגע הגיעה ההודעה הרשמית מנאסא , והיא רק מאשרת את מה שכולנו ידענו , ופשוט סירבנו להאמין בו. אני מזמינה את כולכם להכנס לאתר יאהו , ולקרוא את הכתבה על "קולומביה" . זה נורא עצוב לראות את התגובות האנטישמיות , האנטי-ישראליות , חסרות הלב. סה"כ , ל-7 היה את אותו גורל מזעזע ועצוב , אבל רק את כבודו של אhkן רמון (ז"ל) מחוללים.
יהיה זכרם ברוך

Moondust

New member
איזה אנשים דוחים יש ביאהו...../images/Emo41.gif

נאצים. הם מנצלים את הטרגדיה כדי להאשים את "היהודון" ואת ישראל בטרור נגד אמריקה. פשוט חוצפה.

shloompi

New member
אין ממש קשר ליאהו

בכל אתר תוכלי לקרוא את התגובות האלה, בכל אתר גדול ומוכר , בכל מקרה. אלא פשוט אנשים במנצלים את הבמה שנתנה להם , אין קשר ליאהו. האמת היא שבד"כ הם מתאמצים למחוק את התגובות האלה, אבל זה באמת נורא עצוב לראות את זה....

Moondust

New member
לזכרם של אילן רמון../images/Emo16.gif

ושאר האסטרונאוטים. אסון. פשוט אסון.

למעלה