והנה רשימת ספרים לספרנים
מה שאני קראתי משך השנים בתור פריק שואה שלא מוכן לשכוח ולסלוח לגרמנים. חורחה סמפרון - הכתיבה או החיים, המסע הגדול עדה סירני - ספינות ללא דגל יצחק צוקרמן - בגיטו ובמרד פוולוס מאטאטיס- האמא של הכלב אילון רקויאם גרמני ג'ונתן סופר-פויר - הכל מואר ישראל גוטמן - מרד הנצורים יאנוש קורצ'אק - כמה וכמה ספרים חנה ארנדט- הבאנליות של הרוע אנה פראנק- יומנה של נערה ארי דה-לוקה – הר אדוני, אתה שלי אסתר אורנר- אוטוביוגרפיה של שום אדם רומן גארי –ריקודו של ג'ינגס כהן קלאוס מאן- מפיסטו ברנרד שלינק – נער קריאה זיגפריד לנץ – השיעור בגרמנית לנה קיכלר - 100 ילדים שלי, אנו מאשימים בועז נוימן - ראיית העולם הנאצית משה צימרמן - אל תגעו לי בשואה תום שגב- המליון השביעי רות בונדי - שורשים עקורים וגם שברים שלמים' אדלשטיין נגד הזמן קורציו מלאפרטה - קאפוט רודולף ורבה - ברחתי מאושוויץ אמיר גוטפרוינד- שואה שלנו גרוסמן-ספר הדקדוק , ע"ע אהבה גבריאלה אביגור-רותם - חמסין וציפורים משוגעות לזלי אפשטיין - מלך היהודים לאדיסלאב גרוסמן - החנות ברלוב בראשי אימרא קרטש - ללא גורל, קדיש לילד שלא נולד, פיאסקו אלכסנדר טישמה - ספר על בלאם ארנה סאפ - אבק אדם יורק בקר- יעקב השקרן גרטה סלום - מלאך לא היה שם אנאטולי קוצנצוב- באבייאר אליעזר וויזל - שערי היער נאוה סמל - צחוק של עכברוש אלאונורה לב - סוג מסוים של יתמות אברהם סוצקובר - אקואריום ירוק ליאון יוריס - מילא 18 ז'אן אמרי - מעבר לאשמה ולכפרה ציפי גון-גרוס- כבר לא ילדה של אף אחת בשביס זינגר - שונאים סיפור אהבה אפלפלד – כול ספריו הם "שואה" פרימו לוי- רב ספריו הם על השואה פרנקל – האדם מחפש משמעות חנוך ברטוב- פצעי בגרות יורם קניוק – הברלינאי האחרון והיהודי האחרון, אדם בן כלב.