_____________|| להדלקת נר רביעי, יעלה ויבוא.. מר itu1 - אריה כהן - ראש וראשון לטורפים הירוקים
ר רוּפֵן New member 28/12/05 #1 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif_____________|../images/Emo16.gif| להדלקת נר רביעי, יעלה ויבוא.. מר itu1 - אריה כהן - ראש וראשון לטורפים הירוקים
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif_____________|../images/Emo16.gif| להדלקת נר רביעי, יעלה ויבוא.. מר itu1 - אריה כהן - ראש וראשון לטורפים הירוקים
I itu1 New member 28/12/05 #2 יבורכו כל באי הפורום .............. שציוונו להדליק נר של חנוכה .............. שעשה ניסים לאבותינו ולנו .............. שהחינו וקימנו והגיענו לזמן הזה שיהיה אור החנוכה זוהר בבית כולם שיהיה בית כולם צומח ופורח אריה
יבורכו כל באי הפורום .............. שציוונו להדליק נר של חנוכה .............. שעשה ניסים לאבותינו ולנו .............. שהחינו וקימנו והגיענו לזמן הזה שיהיה אור החנוכה זוהר בבית כולם שיהיה בית כולם צומח ופורח אריה
ר רוּפֵן New member 28/12/05 #8 מי אמר ?!? הלא כתוב בפירוש... "..ו40 שנה אכלו בני ישראל סופגנייות בצאתם מארץ מצריים, וישמינו במדבר.." - שם, שם, פחות או יותר.. איך הבריאות ?!
מי אמר ?!? הלא כתוב בפירוש... "..ו40 שנה אכלו בני ישראל סופגנייות בצאתם מארץ מצריים, וישמינו במדבר.." - שם, שם, פחות או יותר.. איך הבריאות ?!
R Rוני New member 28/12/05 #11 ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif _______ ../images/Emo8.gif איך החנוכיה שלי?
../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif _______ ../images/Emo8.gif איך החנוכיה שלי?
M mstolar New member 28/12/05 #17 אכזבת אותי. איך נתת תרופה לא ירוקה? זה כימיקלים. יותר גרוע מלרסס את הגינה בראונד אפ.
ר רוּפֵן New member 29/12/05 #19 מ'פ'תום..! זה ממש "צימחוני"... מר כ'לענה'... עגול כמו 'עדשים' מגעיל כמו פטרייה.. ולבן ..כמו..יסמין....
מ'פ'תום..! זה ממש "צימחוני"... מר כ'לענה'... עגול כמו 'עדשים' מגעיל כמו פטרייה.. ולבן ..כמו..יסמין....
M mstolar New member 29/12/05 #24 אני הייתי בוכה ../images/Emo7.gif ניסו להרעיל אותך ולשלוח אותך למעקפים, ואת צוחקת. ובנימה רצינית אקמול או צמחי מרפא. רק בריאות לכל באי הפורום ולכל הצמחים שלהם.
אני הייתי בוכה ../images/Emo7.gif ניסו להרעיל אותך ולשלוח אותך למעקפים, ואת צוחקת. ובנימה רצינית אקמול או צמחי מרפא. רק בריאות לכל באי הפורום ולכל הצמחים שלהם.
א אדנהר New member 28/12/05 #15 ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif