__ __ __ __ __ __ || יעלה ויבוא ויתכבד ונתכבד במר 'שקדי', להדלקת נר שני של חנוכה
ר רוּפֵן New member 26/12/05 #1 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif__ __ __ __ __ __ |../images/Emo16.gif| יעלה ויבוא ויתכבד ונתכבד במר 'שקדי', להדלקת נר שני של חנוכה
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif__ __ __ __ __ __ |../images/Emo16.gif| יעלה ויבוא ויתכבד ונתכבד במר 'שקדי', להדלקת נר שני של חנוכה
ש שקדי New member 26/12/05 #3 שקדי נמצא בדיאטה נמרצת../images/Emo66.gif ולכן לא אכל אף סופגניה והסתפק ב-5 לביבות עם ריבת תאנים וכמה עוגות עם קצפת ותות שדה ממחר חוזרים לדיאטה חג שמייח לכווווולנו........
שקדי נמצא בדיאטה נמרצת../images/Emo66.gif ולכן לא אכל אף סופגניה והסתפק ב-5 לביבות עם ריבת תאנים וכמה עוגות עם קצפת ותות שדה ממחר חוזרים לדיאטה חג שמייח לכווווולנו........
R Rוני New member 27/12/05 #7 גוגל מוגל שתיתי חד פעמית לפני הרבה מאד שנים כשהייתי צריכה להופיע בקטע שירה סולו במפגש ענק דווקא באותו בוקר ואולי בגלל ריבוי החזרות נעלם לי הקול לא זוכרת מה היה זוכרת את הטעם
גוגל מוגל שתיתי חד פעמית לפני הרבה מאד שנים כשהייתי צריכה להופיע בקטע שירה סולו במפגש ענק דווקא באותו בוקר ואולי בגלל ריבוי החזרות נעלם לי הקול לא זוכרת מה היה זוכרת את הטעם
ט טסונמי1 New member 27/12/05 #8 ואים כך אוכל--[דברים טובים] חייבת תצלום של החמין- ותודה לכל שולחי המתכונים-המייעצים- והמעודדים
R Rוני New member 27/12/05 #10 נראה מעולה מה זה הג'חנון הזה? זה התחליף קישקע? המתכון שאני הפניתי אותך אליו? כי אם כן, אשמח לדעת איך יצא, לצרכים עתידיים
נראה מעולה מה זה הג'חנון הזה? זה התחליף קישקע? המתכון שאני הפניתי אותך אליו? כי אם כן, אשמח לדעת איך יצא, לצרכים עתידיים
ט טסונמי1 New member 27/12/05 #11 גחנון - גחנון אמיתי לא כזה ששמים במיקרו- יצא מעולה [בעיקר הביצים הקשות שאת רובם אני אכלתי] והכי חשוב הצלחתי לא לישרוף את החמין- קשה לי לומר איזה מתכון - קראתי את כולם ועשיתי ממוצא
גחנון - גחנון אמיתי לא כזה ששמים במיקרו- יצא מעולה [בעיקר הביצים הקשות שאת רובם אני אכלתי] והכי חשוב הצלחתי לא לישרוף את החמין- קשה לי לומר איזה מתכון - קראתי את כולם ועשיתי ממוצא
ה הגננית המקורית New member 27/12/05 #15 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif,כל הכבוד על החמין.אני צוחקת על הממוצע שעשית. יופי של תוצאות. השבוע חגגנו...גם חמין,גם סופגניות ולביבות... קשה...קשה...
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif,כל הכבוד על החמין.אני צוחקת על הממוצע שעשית. יופי של תוצאות. השבוע חגגנו...גם חמין,גם סופגניות ולביבות... קשה...קשה...
ה הגננית המקורית New member 27/12/05 #19 עם הסופגניות...למרות שאנחנו יודעים שכולם באותו הטעם... אפשר להפסיק
R Rוני New member 27/12/05 #23 אני הפסקתי אכלתי אחת מדגמית לפני שבוע עשה לי נאחס יצא לי כל החשק תודה לאל
נ נחל New member 27/12/05 #16 לאה ,היום בערוץ 10 הראו חמין צמחוני של איילת לטוביץ - משהו משהו עם ירקות, וירקות שורש, וסוגי דדגנים בשקית קוקי. הנה המתכון:
לאה ,היום בערוץ 10 הראו חמין צמחוני של איילת לטוביץ - משהו משהו עם ירקות, וירקות שורש, וסוגי דדגנים בשקית קוקי. הנה המתכון:
R Rוני New member 27/12/05 #21 במקרה כזה רושמים והופכים למתכון חדש אחרת איך תדעי לחזור על זה? סוף השבוע מתקרב והנה לך משימה את הג'חנון בישלת בקוקי?
במקרה כזה רושמים והופכים למתכון חדש אחרת איך תדעי לחזור על זה? סוף השבוע מתקרב והנה לך משימה את הג'חנון בישלת בקוקי?
א אדנהר New member 27/12/05 #9 ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif נר שני, זה לא מאוחר כי הפעם החלטתי להדליק לפי רבנו תם.