שבת שלום!

ש חף

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif שבת שלום!

אני מתכוונת להתאושש מהיומיים האחרונים בסופ"ש...

ו....וואהו כמה שקט פה ../images/Emo12.gif מה נסגר עם המקום?

אין לכם נושאים מעניינים לדיון? רק בוק"ט,ער"ט,ליל"ט? מה אתם אומרים על הנאום של אולמרט ב
? מאמינים שיתפטר? אני חושבת שהוא עשה צעד כזה חכם... ידע שהולכים לצלוב אותו
- ומיהר לקרוא לעיתונות לפני שירוצו שמועות. יאלללה, מי לדעתכם מועמד ראוי (ממש ורה מהישרדות) להיות ראש הממשלה שלנו?
לא הגיע הזמן לשים אישה בראש?
שאלתי מליון ואחת שאלות בהודעה אחת!חחחחחחחחח

הלוואי שיתפטר....זבל של ראש ממשלה

מוכן לחלק שטחים בעבור שלום שלא יחזיק מעמד, מי בכלל חושב לוותר על הגולן?! אולי עשה צעד חכם ולדעתי אבל הוא גם עשה צעד טיפש שהתחיל לפני שנה/שנתיים כשמינה ועדה שפירסמה את המסקנות שלה לאחרונה-כל חב"כ שיוגש נגדו כתב אישום יאלץ להתפטר, מצד שני אני לא מאמין במילה שלו ולא נראה לי שיתפטר כ"כ מהר כשיגישו כתב אישום

ש חף

New member
../images/Emo12.gif

יש לו עשר בהונות?? מזכיר לי את המערכון המעולה של אסי וגורי על החייזרים: "זרתות,זרת,זרת,זרת" (מי שלא ראה - חובה) <התכוונת אולי שיש לו ארבע>

כן, יש 10

10 בהונות רגליים. האמת שיש גם 10 אגודלים בידיים וזה מזכיר לי את המערכון של רועי לוי, אני אעשה לו עוול אם אספר אותו, חפשי ב-YOUTUBE

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifשבת שלום לכולם

מה קורה? יאלה כולם להתעורר היה פה יומיים מתים.

ש חף

New member
מה קרה?

לא קרה כלום היינו עסוקים מדי
ולגבי אולמרט - צעד חכם אכן,זה לא חדש זו טקטיקה ידועה ורבים לפניו השתמשו בה. אני לא אתנגד להחליף אותו,למרות שלא נראה לי שיש אופציה שפויה זה קצת עצוב לי להגיד אבל השחיתות בכל מקום במדינה הזאת,הפוליטיקה מלוכלכת ואין אמון באף אחד. ולגבי פוליטיקה - אני לא אחרוג ממנהגי ואשאיר אותכם במתח

בגלל שכולם מושחטים...

אני מקווה שראש הממשלה הבא יהיה אחד כזה שלא יסכים לפינוי וויתור על שטחים....ליברמן מתאים!

למעלה