חברים,

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifחברים,

אני נוסעת לאילת! ואני אתגעגע): הוו עולם אכזר. כוסאמק, זיהום בים דווקא שאני נוסעת. מזל של תימנים. יאללה, לוס כפרוס, תמותו[:

Miss Slim Shady

New member
תהני חבובה! :)

אילת אילת אילת.. כמה כיף באילת.. הים השמש והערסים :/// בכל מקרה תהני! אני ביום רביעי בטבריה

צוואה!

אם אני אשתכר אכנס לים המזוהם ואמות ממחלה קשה: לגלי הטחונה אני מורישה את כל הכסף שלי. היא במילא טחונה. לגלי החתמפית אני מורישה את גידולי הפטרוזיליה שלי. ליובל אני מורישה תמונות עירום שלי ואת הנגן מוסיקה שלי כי תמיד הפלתי את שלו[: ליגל אני מורישה את החדר המגניב שלי עם העיצוב המגניב שעשיתי, את הקומיקס ואגינה קטלנית, את המנגות שאני ארים בשבילו מחברה שלי ואת החתולה שלי כדי שיבעט בה כשהוא מתעצבן. [מישו צריך לבעוט בה כשאנלא אהיה] לכרמל אני מורישה את לנה אשתי, היא אישה טובה, אהבת חיי, תשמשי בה בחוכמה! לטוהר אני מורישה את המוניטין שלי! אתה מוזמן להתחפש לתימניה קטנה וללמד תתלמידות שלי בארץ לרקוד, או לזיין תחבר שלי. אני גם מורישה לך את כל הג'חנונים שאמא שלי תכין לי בעתיד. ואת הכלבה שלי, שמור עליה! לספיר אוריש את מקומי בגוזי, פאב הפלייסטיישן הקבוע שאני הולכת אליו. גם מהקבר, אני יכולה לקרוע אותך בתקן! אני בנוסף מורישה לך את המחשב שלי. השתמשי בחוכמה ב"גוגל תמונות" ותמצאי גברים ערומים! את מוזמנת לקבל את אוסף בקבוקי הטובורג שלי! כל השאר מוזמנים לקבל את הגת שאבי התימני מגדל, ואת חבילות הקונדומים שהידיד הכי טוב שלי אחסן אצלי במגירה.

angela12

New member
אוח

למה היית חייבת להוריש לי דברים? זה גורם לי לקוות בסתר ליבי שתיפחי את נשמתך אי שם באילת. סתם נו... זה בכלל לא בסתר ליבי. (חס וחלילה 10X. כולנו יודעים שמייקי היא התימניה החביבה עליי בעולם כולו)

Under the GUN

New member
../images/Emo99.gif

mıckey do me a lıttle TEIMANI chıld! yey!! holhot lıhıyot lı tmunot erom shel mıckey!!!

Envenom

New member
יא, תמיד רציתי להיות תימניה!

או שזה היה לעשות תימניה?.. לא זוכר..

חזרתי!

ואני חיה! כבר ביום ראשון אחר הצהריים פתחו תחוף לרחצה אבל לא הסתכנו ונכנסו ביום שני. הקטע עם החוף גרם ל70 אחוז מהאנשים לבטל תחופשה ככה שאילת היתה לא מפוצצת ונחמדה מאוד. חזרתי שחורה יותר מתמיד ושונאת גברים יותר מתמיד. ידידים שלי התלהבו לחרבן אחד אחרי השני בשש בבוקר בלי להוריד תמים. כשמייקי מנסה לישון הם תוקעים נאדים ונקרעים מצחוק. טראומה מטורפת.

למעלה