Alon31288

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo129.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo129.gif../images/Emo16.gif

אני רק מזכיר למנהל שמחר אמור להיות סקר על "חתיכת מחשבה"... ורציתי לשאול את כולכם אם מישו יודע (אהמ...barlevy..אהמ...) ספר/חוברת עם כל השירים של מיידן וכל התווים? תשובה תוערך :)

MetalliKosta

New member
ראיתי פה בחיפה

ספר עם התווים והטאבים של הלהיטים הגדולים שלהם

Alon31288

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo121.gif../images/Emo46.gif../images/Emo18.gif../images/Emo46.gif../images/Emo121.gif../images/Emo188.gif

תודה. טוב אותה שאלה ועוד אחת... יש חוברת עם כ-ל השירים, הטאבים והתווים של מיידן? (מי שמכיר יש כזה דבר של הביטלס אבל אני רוצה של מיידן...) ומישהו יודע על מקום/חנות באינטרנט/בכלל שמוכרים חולצות <ועוד סוגי בגדים למיניהם> של מיידן ושל מטאל בכלליות? (ואם אפשר עדיף זולה אם אתם יודעים על אחת... חוץ מ"תומר" בדיזינגוף ומ-Eddie's Megastore כי אני כבר יודע עליהן x.x ...)

בשנקין..

ממש בכניסה לשוק. כל חולצה עולה 30 ש"ח.. אה..ויש גם סווטשרים[תהיתי איך כותבים את זה@#$] עם אותם הדפסים. [ההדפסה במקום] יש שם הרבה הדפסים של איירון מיידן

barlevy

New member
קיים ספר טאבים

של 4 האלבומים הראשונים: IRON MAIDEN KILLERS NUMBER OF THE BEAST PIECE OF MIND אבל הוא מ מ ש גרוע - אין סולואים ויש מלא טעויות יש ספר די טוב של כל השירים של POWERSLAVE+SOMWHERE IN TIME יש גם לSEVENTH SON ספר ברמה בינונית יש גם ל NO PRAYER ו FEAR OF THE DARK ברמה די טובה REAL LIVE DEAD ONE ברמה בינונית X FACTOR ברמה טובה ויצא לאחרונה DANCE OF DEATH ברמה די טובה יש כמובן עוד כמה..אבל אלו הראויים לציון יש גם ספרים ברמה גבוהה שיצאו רק ביפן

Alon31288

New member
וואי תודה barlevy!!! על ה-../images/Emo101.gif

ותודה קוסטה :) barlevy, הידע שלך פשוט מדהים! (וכמו ש-matt hansley היה אומר: "הידע שלך מרטיט פטמות!") תודה לשניכם, עזרתם לי מאוד! ועכשיו, גם אתם וגם כל שאר הפורום... מה בקשר לשאלה השניה?.. הקפצה אומרים? מקפיץ? בלעע :/

IroN MaideN1

New member
השאלה השנייה

יש חנות בחיפה שנקראת-"גימיק" והיא נמצאת בהדר,שמוכרים שם חולצות של להקות דיי בזול..... והידע של בר לוי באמת גורם לשערות בתחת לסמור...

matt hensley

New member
הידע שלך מזעזע בולבולים.

לא סתם אני צוחק. זה רק בשביל אלון החכמולוג. אבל רציני נראה לי אתה הבנאדם שהכי מבין במיידן בארץ....

Alon31288

New member
טוב די אל תשחק אותה עכשיו

בכלל אל תענה לי כי אתה רואה לאן זה מוביל אז די.

נימרודל

New member
אם... יש מלאאאא חנויות.

יש בשוק- למרות שבא לי להקיא כשאני נכנסת למקום הזה... יש בשנקין כל חולצה משהוא כמו 30-40 שקל... או שאתה יכול ליצר... (סתם אל תתיחס. בדיחה אישית...)

Alon31288

New member
חחחחחחח מוזר חחחחחחח מוזר

פעם ראשונה שמישהו גרם לי לצחוק בפורום הזה :)

למעלה