../images/Emo16.gif../images/Emo121.gif

יהי זיכרם ברוך רצו להגיע לירח ועכשיו הם בשמיים חבל שזה לא ניגמר כמו שזה התחיל אילן הפך לגאוות ישראל ולסמל המדינה!
איך נפלו גיבורים

../images/Emo16.gif אילן רמון ../images/Emo16.gif

אני כולי צער על האובדן של חיים יקרים של אילן רמון ושאר ששת אנשי צוות הקולומביה !

Moranus

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

הייתי אופטימית אמרתי יש סיכוי אבל כנראה שזה כבר סופי אילן רמון כבר לא איתנו בחיים פשוט עצוב ישבתי מול הטלויזיה ונייהתי עצובה אני באמת משתתפת בצער המשפחה שלו

YeLLOw AnGeL

New member
../images/Emo16.gif לזכר כל הנספים במעבורת הזאת

אל תשכחו שחוץ מאילן רמון היו עוד אנשים במעבורת הזאת... אילן רמון הוא ללא ספק גאוות ישראל ואני אישית מעריצה את הבנאדם! מקווה שיהיה טוב...

pooh שולט

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo85.gif

יהי זכרם ברוך.. בהתחלה שמעתי משהו ברדיו על המעבורת ואז מישו אמר בצחוק היא התפוצצה וכולם צחקו.. בסוף התברר שזה היה באמת... יו זה לכ ךכ מפחיד.. בן אדם יצא להגשים חלום ועכשיו הוא לא יחלום עוד לעולם....

Scater Girl

New member
יהי זכרם ברוך ../images/Emo16.gif

הנושא הזה ממש נגע לליבי...
שמעתי על זה כשהלכתי עם אמא שלי לצלם תמונות בצבעוני לעבודה מחורבנת באומנות ב-Office Dippot ועצרנו לשתות משהו בבית קפה בכניסה למושב שלנו, ואז לפני שחנינו, אמא שלי התחילה לשמוע מבזק מיוחד ברדיו, ואז שאלתי אותה: "באיזו שעה המעבורת נוחתת ?" והיא אמרה: "אוי... רק שהחדשות האלה לא קשורות בחללית !" ואז נכנסנו ל"מנטה", ואמא שלי שאלה ת'מלצרית מה הודיעו ברדיו, ולפני שהיא הספיקה לענות, איש אחד שעמד שם אמר: "המעבורת התפוצצה" ואמא שלי: "מה זההההה
" (האיש נבהל
) והיה שם אינטרנט, אז נכנסתי לחפש מידע.... ממש עצוב... יהיה זכרם ברוך

למעלה