תודה לחיילים ששומרים עלינו, ../images/Emo104.gif

תודה להם על העירנות, ותודה על הכל!!! כל הכבוד להם!!!!!!!

asafsi4U

New member
כן!! טרנספר!!

למה לא?? לפני 60 שנה כשהגרמנים רצו להיפטר מהיהודים המסריחים האלה, הם הצליחו די טוב! ותראו- איך הכלכלה שלהם מצליחה מאז... הערה: "גרמנים" ו"יהודים" הם ביטויים אשר ניתן להמירם באמצעות טרנזיטיביות, כך שהם יתאימו לתקופה של היום. אוף, אני פשוט לא יכול לשמוע שאנשים(ועוד יהודים) תומכים בדבר כלכך רע. והמשפחה שלי היא ניצולת שואה אז בבקשה לא להגיד לי שהתגובה שלי קיצונית מידי. כל המשפחה של סבא וסבתא שלי נספו בשואה. ומי שאומר שאין מה להשוות בין מה שהנאצים עשו ליהודים לבין טרנספר אז שישתוק! כי זאת צביעות. אנחנו, שעברנו וסבלנו כלכך הרבה צריכים להיות סבלניים ולהיות "אנושיים" יותר. לא רוצה לפגוע באף אחד.

אתה באמת חושב........./images/Emo35.gif

שיש לי כוונות לפגוע במישהו? אני חיה לפי הפתגם שאומר: "חייה ותן לחיות." כל עוד לערבים אין שום דבר נגדי, גם לי אין ש-ו-ם ד-ב-ר נגדם. אבל ברגע שהם מתפוצצים באוטובוסים, ועושים פיגועים וכו', אני מתחילה "להתעצבן". קיטור יוצא לי מכל החורים.. מהאוזניים.. הבעת הפנים שלי משתנה- הפרצוף שלי הופך אדום.. אני לוקחת אוויר ובא לי להרוג מישהו!!! לידיד שלי נהרג אחיו הקטן והסבתא שלו. מה יכולתי להגיד, מה יכולתי לעשות? ל מה בכלל חשבתי באותו רגע? ומה עשיתי בכל אותו יום שזה קרה? הייתי עם אותו ידיד מהבוקר- אני זוכרת איך במשך יותר מחמש שעות הוא צילצל לבתי החולים לשאול אם במקרה הקרובים שלו שם.. אני זוכרת איך הוא בכה.. אני זוכרת איך אמרתי לו לא לדאוג ושנמצא אותם.. אני זוכרת איך הודיעו לו שהם אינם בחיים עוד............... בכיתי כל כך. והוא? הוא היה שבור, הלב שלו התנפץ לרסיסים, הוא כל כך בכה... הבנאדם נשמה, לא עשה שום דבר רע בחיים שלו, ופתאום לקחו לו את הדבר הכי יקר בעולם.. איך הוא היה צריך להגיב? אין לי תשובה. אין ש ו ם פיתרון שאתה יכול להציע. איזו זכות יש לערבים לפגוע באנשים חפים מפשע? איזו זכות יש להם להרוג? איזו זכות יש להם לקבוע לבנאדם X דין מוות? ועל מה?????? על מה???????

בלבלונת

New member
צודקת יקירה (אסף תקרא גם אתה)

לימנים הקיצונים קשה לפתוח את העיניים ולראות את הצד השני... אסף תזכור שכאשר אתה מפנה אצבע מאשימה כלפי מישהו יש שלוש אצבעות שמופנות אליך חזרה!!! זה שהם חיים שם גורם לחברים שלי לא לחיות... איבדתי כבר 5, אז אל תדבר איתי אל קיצוניות (עם כל הכבוד למשפחתך שנספתה)... עד מתי???? נשבר כבר! לא קיימת פיסת אדמה או אבן ששווה יותר מחיי אדם!

יש לי שאלה או 2..

ניסיתי להבין מי פה נגד מי,ובאמת לא הבנתי.. אבל ככה- טרנספר ליהודים זה מוסרי,וטרנספר לערבים זה לא מוסרי? זה לא איזשהו סוג של צביעות? ולדעתי,ובעצם לפני שאומר את דעתי,אני אציין שאני גר ב'שטחים הכבושים' אין שום אדמה ששווה יותר מחיי אדם(ואני כמובן לא מייצג אפחד..) אבל אם לא הייתי חי איפה שאני חי,אז היו מדברים על אם זה לגיטימי שאתה תחיה איפה שאתה חי.. אם לא היית מת כבר.הם אולי רוצים אדמה.אבל גם שתמות.

בלבלונת

New member
לא דיברתי עליהם

דיברתי עלינו... קיצוניות של מתנחלים (לא מכלילה) שבאים ואומרים שמותר שחיילים ימותו כל עוד הם יחיו באדמה שלהם זה לא נשמע לי. שחבר שלי יוצא למילואים וכל מה שיש למתנחלת המושתנת להגיד לו שהוא חלאה או חרא כי הוא שמע מוזיקה בשבת? נכון שיש קיצוניים ושלא כולם כאלה. אבל להתגרות ולנקר עיניים נראה לי מיותר לחלוטין. כשנהרגים מתנחלים שגרים בשטחים הלב שלי שלם שכן הם באחריותם המלאה, וזה נעשה מתוך בחירה שלהם לגור שם. אין לי בעיה שיהיו מתנחלים ושכל אחד יגור איפה שבא לו אבל אני לא מוכנה שחיילי צה"ל ישמרו עליהם. רוצים לחיות בשטחים, תגנו על עצמכם!

או שתגנו על עצמכם, או שלפחות תתיחסו

בכבוד אל החיילים!!! ותכבדו אותם!!! תעריכו את העבודה שהם עושים למענכם!!!!!!!11 חוצפנים
תחליטו מה אתם רוצים: לחיות או למות. אם בחרתם לחיות, אז תתנו הרגשה של הערכה והערצה כלפי כל אלה שבאים להגן עליכם!!!!!!!111

ליגי t

New member
מעעעעעעעעעע../images/Emo29.gif

רק עכשיו אני שומעת על זה..... (איפה אני חיה...)

למעלה