Frank Zappa

DOCTOR ROBERT

New member
../images/Emo16.gif Frank Zappa ../images/Emo16.gif

היום לפני 12 שנים, מת המלחין והגיטריסט הדגול פרנק זאפה, מסרטן הערמונית.

yotamn9

New member
../images/Emo16.gif

חבל, היו לו כמה שירים חביבים ומשעשעים. וגם, הוא זה שגילה את סטיב ואי.

Kingshit

New member
הוא לא גילה את סטיב ואי

סטיב ואי ביקש ממנו לנסות להצטרף ללהקה שלו, וזאפה הסכים כי הוא בהחלט אהב את ואי. ואז ואי גם הלך לקריירת סולו. סטיב היה מתגלה בכל מקרה, זאפה רק נתן לו קידום.

yotamn9

New member
אוקיי

אבל אין ספק שואי היה מגיע הרבה פחות רחוק אם הוא לא היה מנגן עם זאפה, או שהוא היה מתגלה בשלבים הרבה יותר מאוחרים.

rockninja

New member
אתה הרגע אמרת שזאפה גילה אותו

"היה מתגלה בכל מקרה"- יכול להיות שכן ויכול להיות שלא, אבל מי שכן גילה אותו בתכלס זה זאפה.

dirty boots

New member
הממ ../images/Emo13.gif

אנ ימודה שמימיי לא שמעתי שיר אחד שלו [אין הסבר סביר על הדעת], אבל זה אמן חשוב ששילב הרבה סגנונות ונודע גם בזכות שהיה בצד האמנים במשפט של טיפר גור נגד מוזיקה עם תכנים של קללות, מין ואלימות [שלו יש גם סרט מצויין, על אותו משפט], שבו גם נכח די סנדרס, לא פחות ולא יותר מהסולן של טוויסטד סיסטר. ופה אפילו יש רשימה של עשרה שצריך רק שלו.

fire witch

New member
טוב.. אני שמעתי כמה שירים שלו

מוסיקאי עם הספק מטורף וגאונות עוד יותר מטורפת - עשה הכל החל מהנהגת להקת "The Mothers Of Invention" שערבבה יחד אוונגרד , סאטירה , הומור מוזר ביותר , מוסיקה קלאסית, רוקנ'רול, בלוז, דו-וופ ופופ, נגינה על גיטרה , תיפוף וגם קצת קולנוע עם 200 motels בעיקרון - הרבה ערבובים של כל מיני דברים שאף אחד לא חשב לערבב עד שזאפה הגיע בתקופת חייו היה לו הספק מטורף- משהו כמו שמונים אלבומים , קידם את תרבות הרוק בצורה שלא תיאמן ולא הפסיק לעבוד עד הרגע האחרון ואם אתם רוצים לקרוא עליו משהו שגם תבינו מה מדברים איתכם (כי אני לא מי יודע מה מאופסת כרגע ) אז הנה כמה קישורים

epitaph

New member
ואני אוסיף המלצה לאלבום...

בגלל שאת שכחת, Hot Rats, הוא אלבום יחסית "קליל" שלו שמאוד מומלץ להתחיל איתו ולהמשיך לדברים היותר כבדים שלו. כמו כן, תמיד אפשר להתחיל מההתחלה מהתקופה הפסיכודלית שלו מ- Freak Out שהקדים את זמנו.

למעלה