ADDICTED TOUR

Twisted Shadows

New member
../images/Emo16.gifADDICTED TOUR../images/Emo16.gif

מחר תהיה ההופעה האחרונה במסגרת סיבוב ההופעות ADDICTED TOUR. סיבוב ההופעות ה-5 שלה, וההכי מושקע לבנתיים. המטרה של הסיבוב הופעות היה לבחון כמה שירים חדשים שיהיו בדיסק, לראות אם הקהל מתחבר אליהם... וזה בדיוק מה שאנחנו ננסה לראות
אז שאלון קטן:
איזה ביצוע הכי אהבת מהסיבוב האחרון מהשירים המוכרים
איזה ביצוע ממש הרס את השיר מהשירים המוכרים
איזה ביצוע גרם לכם לאהוב את השיר יותר מבעבר
איזה ביצוע גרם לכם לשנוא את השיר יותר מבעבר
בתחילת ההופעה, קלי הפתיעה בבגדים כשהיא לבשה חזיה בלבד, זה עצבן אותך או שלא התייחסת לזה
איך היה הטראקליסט של ההופעה
יש משהו שרצית להוסיף/להוריד
ANYMORE: אמנם אין את השיר הזה באיכות טובה כ"כ, אבל ממה ששמענו:
אהבת את המילים של השיר
אהבת את הלחן של השיר
איך השיר בין 1-10
רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו
היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון
נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא
MAYBE:
אהבת את המילים של השיר
אהבת את הלחן של השיר
איך השיר בין 1-10
YEAH:
אהבת את המילים של השיר
אהבת את הלחן של השיר
איך השיר בין 1-10
GO:
אהבת את המילים של השיר
אהבת את הלחן של השיר
איך השיר בין 1-10
והקאברים שבוצעו בהופעות: HOME:
אהבת את הביצוע של קלי לשיר
הביצוע גרם לך לשמוע את הגרסא המקורית
אם כן, איזה ביצוע יותר טוב
הייתה רוצה שהקאבר ייכנס לאלבום הבא
הבחירה לשיר דווקא אותו כקאבר, בחירה טובה או לא
SHELTER
אהבת את הביצוע של קלי לשיר
הביצוע גרם לך לשמוע את הגרסא המקורית
אם כן, איזה ביצוע יותר טוב
הייתה רוצה שהקאבר ייכנס לאלבום הבא
הבחירה לשיר דווקא אותו כקאבר, בחירה טובה או לא
איזה ביצוע אהבת יותר, בreAct או בAddicted tour

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifעונה...נראה ארוך../images/Emo12.gif

איזה ביצוע הכי אהבת מהסיבוב האחרון מהשירים המוכרים נראה לי אדיקטד...בטמפה היה פשוט מ-ד-ה-י-ם
איזה ביצוע ממש הרס את השיר מהשירים המוכרים לא יודעת... איזה ביצוע גרם לכם לאהוב את השיר יותר מבעבר אף אחד... איזה ביצוע גרם לכם לשנוא את השיר יותר מבעבר אף אחד... בתחילת ההופעה, קלי הפתיעה בבגדים כשהיא לבשה חזיה בלבד, זה עצבן אותך או שלא התייחסת לזה עצבן אותי
מה זה השטויות האלה...למה שלא תתחיל לרקוד על עמודים?... איך היה הטראקליסט של ההופעהיש משהו שרצית להוסיף/להוריד לא, היה סבבה
ANYMORE: אמנם אין את השיר הזה באיכות טובה כ"כ, אבל ממה ששמענו: אהבת את המילים של השיר כן אהבת את הלחן של השיר בקושי שמעתי, אבל הוא אחלה, כן איך השיר בין 1-10 המממ 7...אולי יותר שאני באמת אשמע אותו! רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו שייכנס! היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון לא... נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא לא יודעת
MAYBE: אהבת את המילים של השיר כן!
אהבת את הלחן של השיר אחלה, כן איך השיר בין 1-10 9
רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו שייכנס!!!! היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון הייתי שמחה
נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא כן, אני מקווה YEAH: אהבת את המילים של השיר בסדר... אהבת את הלחן של השיר ככה... איך השיר בין 1-10 6 כזה רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו אפשר לוותר עליו היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון לא נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא אולי, אם מחפשים לא משהו מיוחד GO: אהבת את המילים של השיר ת'אמת שכן אהבת את הלחן של השיר כן איך השיר בין 1-10 המממ 7, אין בו מספיק עומק... רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו אפשר לוותר היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון ממש לא נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא ת'אמת שכן, הוא קליל כזזה והכל והקאברים שבוצעו בהופעות: HOME: אהבת את הביצוע של קלי לשיר כן הביצוע גרם לך לשמוע את הגרסא המקורית
כן אם כן, איזה ביצוע יותר טוב המממ של קלי, נראה לי...אני לא אובייקטיבית
הייתה רוצה שהקאבר ייכנס לאלבום הבא לא הבחירה לשיר דווקא אותו כקאבר, בחירה טובה או לא לא יודעת, יש מליוני שירים בעולם שהיא יכלה לעשות להם קאבר...אבל כן, זה שיר חביב SHELTER אהבת את הביצוע של קלי לשיר כן הביצוע גרם לך לשמוע את הגרסא המקורית כן...גם בגלל הפינה של נוגה
אם כן, איזה ביצוע יותר טוב של קלי, עכשיו באמת הייתה רוצה שהקאבר ייכנס לאלבום הבא לא...אני לא רוצה קאברים באלבומים, נקודה
הבחירה לשיר דווקא אותו כקאבר, בחירה טובה או לא אחלה לה איזה ביצוע אהבת יותר, בreAct או בAddicted tour אדיקטד טור,ף נראה לי הודגש באמצעות מדגישומטיק
תסלחו לי על התשובות הלא חופרות, אני קצת עייפה

Twisted Shadows

New member
יצא לי ארוך מידי

איזה ביצוע הכי אהבת מהסיבוב האחרון מהשירים המוכריםaddicted איזה ביצוע ממש הרס את השיר מהשירים המוכריםbrakeawayאיזה ביצוע גרם לכם לאהוב את השיר יותר מבעברmiss independent איזה ביצוע גרם לכם לשנוא את השיר יותר מבעברsince you been gone בתחילת ההופעה, קלי הפתיעה בבגדים כשהיא לבשה חזיה בלבד, זה עצבן אותך או שלא התייחסת לזהבד"כ זה היה מעצבן אותי, אבל בגלל שאני יודע שלא קלי החליטה את ההחלטה על הבגדים, זה לא הציק לי כ"כ... איך היה הטראקליסט של ההופעהיש משהו שרצית להוסיף/להוריד הייתי מוסיף עוד שיר מהאלבום הראשון..אולי את JMTT או YTW..והייתי מוריד קאבר אחד. סתם מיותר.. ANYMORE: אמנם אין את השיר הזה באיכות טובה כ"כ, אבל ממה ששמענו: אהבת את המילים של השירמאוד
, נורא מזכיר לי את IHMS4LY אהבת את הלחן של השירלגמרי
איך השיר בין 1-108 רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליושיכנס
היית רוצה שיהיה כסינגל ראשוןלא.. נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצאלא יודע, הוא כבד קצת, אבל זו קלי... MAYBE: אהבת את המילים של השיר
, קלי צריכה ח"ח על כתיבה כזאת. אהבת את הלחן של השירכן, מתחיל שקט אקוסטי ואז רוקיסטי משו
איך השיר בין 1-1010
, בין ההכי טובים של קלי, אם לא הכי.. רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליואם הוא לא נכנס אני רוצח אותה
היית רוצה שיהיה כסינגל ראשוןכן
הוא מתאים. שקט וקצבי ביחד. נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצאלפי דעתי הוא ישאיר חותם די רציני. אולי אפילו כמה גראמיז... YEAH: אהבת את המילים של השירממש לא..
מספיק COME HERE אחד.. אהבת את הלחן של השיר לחן מגניב כזה..אבל לא שוס. איך השיר בין 1-106.. רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליורק אם יהיה לפחות 16 שירים באלבום
היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון ממש לא...אבל נראה לי שזה מה שהולך להיות.. נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצאלא. GO: אהבת את המילים של השיר נחמדות, קלילות.. אהבת את הלחן של השיר כן, למרות שהוא נשמע חיקוי של SYBG איך השיר בין 1-10 7 רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליואפשר לוותר... היית רוצה שיהיה כסינגל ראשוןלא. נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצאלא נראה לי..אולי.. והקאברים שבוצעו בהופעות: HOME: אהבת את הביצוע של קלי לשירמשעמם קצת..לא
הביצוע גרם לך לשמוע את הגרסא המקוריתלא
אם כן, איזה ביצוע יותר טוב הייתה רוצה שהקאבר ייכנס לאלבום הבאלא. הבחירה לשיר דווקא אותו כקאבר, בחירה טובה או לאלא, שיר שאפחד לא מכיר..חבל..בעיקר אחרי WHY מהקודם.. SHELTER אהבת את הביצוע של קלי לשיריאפ הביצוע גרם לך לשמוע את הגרסא המקוריתיאפ אם כן, איזה ביצוע יותר טובקלי. הייתה רוצה שהקאבר ייכנס לאלבום הבאלא. הבחירה לשיר דווקא אותו כקאבר, בחירה טובה או לא שרה אותו פעם אחת..מספיק, למה למחזר
איזה ביצוע אהבת יותר, בreAct או בAddicted tourריאקט. הודגש באמצעות מדגישומטיק

otollo

New member
../images/Emo180.gifעונה../images/Emo26.gif

איזה ביצוע הכי אהבת מהסיבוב האחרון מהשירים המוכרים?אדיקטד
איזה ביצוע ממש הרס את השיר מהשירים המוכרים? SUBG, כרגיל
איזה ביצוע גרם לכם לאהוב את השיר יותר מבעבר?אדיקטד
איזה ביצוע גרם לכם לשנוא את השיר יותר מבעבר?שום שיר בתחילת ההופעה, קלי הפתיעה בבגדים כשהיא לבשה חזיה בלבד, זה עצבן אותך או שלא התייחסת לזה?זה עצבן, כי היא סתם מנסה להיות סקסית כמו כל הזמרות של היום וזה מעצבן. איך היה הטראקליסט של ההופעהיש משהו שרצית להוסיף/להוריד?HOME הייתי מוריד. ANYMORE: אמנם אין את השיר הזה באיכות טובה כ"כ, אבל ממה ששמענו:מעולה
. אהבת את המילים של השיר?כן אהבת את הלחן של השיר?כן איך השיר בין 1-10?10 רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו?אממ אני מעדיף שרק שיר אחד מהחדשים יכנס כי אני רוטצה שיהיו כמה שיותר שירים חדשים שלא שמענו, ובהמשך תדעו מי זה
היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון?לא נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא?אולי MAYBE: אהבת את המילים של השיר?מאוד אהבת את הלחן של השיר?מאוד איך השיר בין 1-10?100000000000000000000 רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו?שייכנס
היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון?לא נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא?כן YEAH: אהבת את המילים של השיר?לא אהבת את הלחן של השיר?לא איך השיר בין 1-10?6 רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו?לוותר... היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון?לא נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא?אולי GO: אהבת את המילים של השיר?כן אהבת את הלחן של השיר?לא. פופי-קיטשי-טנקפולי מדי איך השיר בין 1-10?8, כי הוא עדין מגניב רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו?לוותר היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון?לא נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא?הוא לא יצא, אז אני לא עונה
והקאברים שבוצעו בהופעות: | הדגש|HOME: אהבת את הביצוע של קלי לשיר?לא הביצוע גרם לך לשמוע את הגרסא המקורית?לא אם כן, איזה ביצוע יותר טוב?
הייתה רוצה שהקאבר ייכנס לאלבום הבא?ממש לא הבחירה לשיר דווקא אותו כקאבר, בחירה טובה או לא?לא SHELTER אהבת את הביצוע של קלי לשיר?כן הביצוע גרם לך לשמוע את הגרסא המקורית?כן אם כן, איזה ביצוע יותר טוב?של קלי
הייתה רוצה שהקאבר ייכנס לאלבום הבא?לא, היא עשתה מספיק קאברים לכל החיים שלה. הבחירה לשיר דווקא אותו כקאבר, בחירה טובה או לא?כן איזה ביצוע אהבת יותר, בreAct או בAddicted tour?ריאקט הודגש באמצעות מדגישומטיק

sefer7

New member
זה בכלל לא שאלון קטן חחח

איזה ביצוע הכי אהבת מהסיבוב האחרון מהשירים המוכרים? addicted
איזה ביצוע ממש הרס את השיר מהשירים המוכרים? שום ביצוע איזה ביצוע גרם לכם לאהוב את השיר יותר מבעבר? thankful איזה ביצוע גרם לכם לשנוא את השיר יותר מבעבר? אממ לא עולה לי כרגע בתחילת ההופעה, קלי הפתיעה בבגדים כשהיא לבשה חזיה בלבד, זה עצבן אותך או שלא התייחסת לזה? לא התייחסתי..שתתלבש איך שבא לה הכי חשוב זה השיר והקול איך היה הטראקליסט של ההופעהיש משהו שרצית להוסיף/להוריד? שישאר ככה הכי יפה ANYMORE: אמנם אין את השיר הזה באיכות טובה כ"כ, אבל ממה ששמענו:למה? יש לי אותו באיכות טובה חח אהבת את המילים של השיר? מאוד אהבת את הלחן של השיר? לא ממש איך השיר בין 1-10? 7 רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו? שיכנס היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון? לא נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא? שישפרו את הלחן ואז הוא יצליח MAYBE: אהבת את המילים של השיר? כן!! =]] אהבת את הלחן של השיר? מאוד!! איך השיר בין 1-10? 1000000000 רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו? שיכנס ועוד איזה יכנס היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון? כן נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא? יצליח! YEAH: אהבת את המילים של השיר? לא אהבת את הלחן של השיר? כן..טיפה איך השיר בין 1-10? 6 רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו? לוותר..שיר אחר במקומו תמיד עדיף היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון? לאא נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא? לא ממש GO: אהבת את המילים של השיר? הוא לא אומר כלום אהבת את הלחן של השיר? כןן..מקפיץ כזה איך השיר בין 1-10? 7 רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו? לוותר היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון? לא נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא? אולי... והקאברים שבוצעו בהופעות: HOME: אהבת את הביצוע של קלי לשיר? כן הביצוע גרם לך לשמוע את הגרסא המקורית? כן...היום הורדתי אם כן, איזה ביצוע יותר טוב? אני אהבתי את המקורי אבל גם של קלי יפה הייתה רוצה שהקאבר ייכנס לאלבום הבא? לא הבחירה לשיר דווקא אותו כקאבר, בחירה טובה או לא? טובה בהחלט טובה SHELTER אהבת את הביצוע של קלי לשיר? אה הא הביצוע גרם לך לשמוע את הגרסא המקורית? דווקא את הגרסה המקורית של עוד לא שמעתי אם כן, איזה ביצוע יותר טוב? לא שמעתי את המקורי אבל אני מהמרת ש...קלי! הייתה רוצה שהקאבר ייכנס לאלבום הבא? לא הבחירה לשיר דווקא אותו כקאבר, בחירה טובה או לא? כן..שיר יפה איזה ביצוע אהבת יותר, בreAct או בAddicted tour? ריאקט

תגידי מאמי את אולי יכולה... ../images/Emo109.gif

להעלות את הגירסה הטובה שיש לך של anymore לפה? או לyousendit? ואני מקווה שאת בת ואני לא טועה

sefer7

New member
חחח כן אני בת../images/Emo8.gif

והנה הגרסה
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=29A3F4100DF4A267

ארוך, ארוך, אבל עונה... ;] ../images/Emo109.gif

איזה ביצוע הכי אהבת מהסיבוב האחרון מהשירים המוכרים? addicted איזה ביצוע ממש הרס את השיר מהשירים המוכרים? לא היה אחד כזה... :-\ איזה ביצוע גרם לכם לאהוב את השיר יותר מבעבר? אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל IHMFLY איזה ביצוע גרם לכם לשנוא את השיר יותר מבעבר? לא היה אחד כזה... חחח מקורית אני
בתחילת ההופעה, קלי הפתיעה בבגדים כשהיא לבשה חזיה בלבד, זה עצבן אותך או שלא התייחסת לזה? אממ לא כ"כ התייחסתי... וגם לא ראיתי אותה ככה [אין איכות טובה בימינו
] איך היה הטראקליסט של ההופעה? יש משהו שרצית להוסיף/להוריד? כעיקרון, זה טראקליסט יפה, אבל הייתי מורידה את הקאברים... היא עשתה מספיק כאלה! ANYMORE: אמנם אין את השיר הזה באיכות טובה כ"כ, אבל ממה ששמענו: לא שמעתי אותו ממש בריכוז ת'אמת חחח אבל ננסה לענות... אהבת את המילים של השיר? חביבות אהבת את הלחן של השיר? לא כ"כ איך השיר בין 1-10? 6 וחצי...? רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו? שיכנס, וואטאבר היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון? לא נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא? אם היה לו לחן אחר.... MAYBE: אהבת את המילים של השיר? מאווווודדד!!!! אהבת את הלחן של השיר? בארורררר!!!!!!1 איך השיר בין 1-10? 10000000000000000000000000000000000 רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו? בארור שייכנס! היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון? בטחח! נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא? בארור שיצליח!! איזה שאלה?! מאוהבת במייבי...
YEAH: גם אותו לא שמעתי כ"כ טוב... נו, מילא: אהבת את המילים של השיר? ככה-ככה אהבת את הלחן של השיר? ככה-ככה איך השיר בין 1-10? 6 וחצי [אני ממש חוזרת על עצמי
] רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו? אפשר לוותר היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון? לא ממש נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא? לא! GO: אהבת את המילים של השיר? הן חמודות, אבל לא יותר מיידי שייכות לטנקפול? אהבת את הלחן של השיר? שוב, הוא חמוד וקפיץ, אבל יותר מידי פופי ושייך לטנקפול... איך השיר בין 1-10? 7 וחצי... הוא בכל זאת מאגניבבב אבל רק בגלל שהוא לא מתאים לקלי... אז 7 וחצי רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו? לוותר, אבל נראלי שהוא ייכנס
היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון? לא נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא? לא אצל המעריצים הוותיקים של קלי שכבר התרגלו לשירים של ברייק והקאברים שבוצעו בהופעות: HOME: אהבת את הביצוע של קלי לשיר? חביב הביצוע גרם לך לשמוע את הגרסא המקורית? לא אם כן, איזה ביצוע יותר טוב? --- הייתה רוצה שהקאבר ייכנס לאלבום הבא? לא, בלי קאברים באלבומים הבאים! הבחירה לשיר דווקא אותו כקאבר, בחירה טובה או לא? אממ... ככה SHELTER אהבת את הביצוע של קלי לשיר? ככה הביצוע גרם לך לשמוע את הגרסא המקורית? לא אם כן, איזה ביצוע יותר טוב? --- הייתה רוצה שהקאבר ייכנס לאלבום הבא? לא, כבר אמרתי: נו קאברס! הבחירה לשיר דווקא אותו כקאבר, בחירה טובה או לא? לאדעת... איזה ביצוע אהבת יותר, בreAct או בAddicted tour? ריאקט

timtamtum1

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo101.gif../images/Emo10.gif../images/Emo26.gif

איזה ביצוע הכי אהבת מהסיבוב האחרון מהשירים המוכרים אדיקטד וביהיינד איזה ביצוע ממש הרס את השיר מהשירים המוכרים BOY, לא מצאתי עוד ביצוע שאהבתיS: איזה ביצוע גרם לכם לאהוב את השיר יותר מבעבר BD איזה ביצוע גרם לכם לשנוא את השיר יותר מבעבר אממ בתחילת ההופעה, קלי הפתיעה בבגדים כשהיא לבשה חזיה בלבד, זה עצבן אותך או שלא התייחסת לזה איך היה הטראקליסט של ההופעהיש משהו שרצית להוסיף/להוריד להוריד את אחד הקאברים ואת טנקפול, להוסיף משו אחר מטנקפול ANYMORE: אמנם אין את השיר הזה באיכות טובה כ"כ, אבל ממה ששמענו: אהבת את המילים של השיר כן! אהבת את הלחן של השיר כן איך השיר בין 1-10 שבע רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו להכנס היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון לא נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא נראה לי שהלא-מעריצים לא יתחברו אליו כ"כ.. MAYBE: אהבת את המילים של השיר כן אהבת את הלחן של השיר כן, הכי מהשירים החדשים
איך השיר בין 1-10 עשר! רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו שיכנס היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון לא יודע.. נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא בהחלט YEAH: אהבת את המילים של השיר לא אהבת את הלחן של השיר לא איך השיר בין 1-10 חמש ומטה.. רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו בהחלט אפשר לוותר היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון לאS: נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא הוא לא יצא
GO: אהבת את המילים של השיר לא משהו.. אהבת את הלחן של השיר כן איך השיר בין 1-10 שש רוצה שיכנס לאלבום הבא או שאפשר לוותר עליו לוותר היית רוצה שיהיה כסינגל ראשון לא נראה לך שהשיר יצליח במידה והוא ייצא יכול להיות שכן והקאברים שבוצעו בהופעות: HOME: אהבת את הביצוע של קלי לשיר לא הביצוע גרם לך לשמוע את הגרסא המקורית לא אם כן, איזה ביצוע יותר טוב הייתה רוצה שהקאבר ייכנס לאלבום הבא לא הבחירה לשיר דווקא אותו כקאבר, בחירה טובה או לא לא, שיר מכוער SHELTER אהבת את הביצוע של קלי לשיר כן! הביצוע גרם לך לשמוע את הגרסא המקורית כן[: אם כן, איזה ביצוע יותר טוב לרוב אני מעדיף לשמוע יותר את המקורית הייתה רוצה שהקאבר ייכנס לאלבום הבא קאבר לאלבום? לא לא הבחירה לשיר דווקא אותו כקאבר, בחירה טובה או לא כן איזה ביצוע אהבת יותר, בreAct או בAddicted tour ריקאט הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה