שלום, חבר

../images/Emo16.gif שלום, חבר ../images/Emo16.gif

" מעולם לא חשבתי שרגע כזה יגיע. שאתאבל על אובדנו של אח, עמית ורע. אדם וחייל שכיבדנו, כשם שכיבד אותנו. אדם שלימד אותנו להבין כי יש ליישב מחלוקות ולקיים דו-שיח. זוהי מורשתו של יצחק רבין, וכך הפכנו לשותפים ולידידים הבה נרים קולנו ולא נשקוט. נדבר על מחויבותנו לשלום, לנצח. ובואו נאמר לאלה החיים בחשיכה, לאויבי האור והאמונה והדת: כאן אנו עומדים. זהו מחננו, מחנה השלום. הלוואי שאלוהים יברכם בהכרה שעליהם להצטרף אלינו, ואנו מתפללים שיעשו זאת. אבל אנחנו לא מתביישים ולא מפחדים, אלא נחושים לממש את המורשת שעבורה נפל רעי, כפי שנפל סבי בירושלים כאשר אני ילד קטן העומד לצידו. רבין היה איש אמיץ, איש של חזון, איש שניחן באחת התכונות היקרות ביותר לאדם – צניעות. הוא העמיד את עצמו, כמוני, בדרגת אחריות של שותף למשא-ומתן, ושאף להשיג שלום מכובד. הוא ידע, כמוני, למקם עצמו במקומו של השותף למשא-ומתן, וכך השגנו שלום מכובד, יציב ובר-קיימא. היו לו אומץ, חזון ומחשבות לשלום" [דברי פרידה של חוסיין הראשון, מלך ירדן בלוויתו של יצחק רבין ראש ממשלת ישראל ז"ל ] יהי זכרו ברוך ומורשתו חקוקה לעד

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo104.gif../images/Emo10.gif הבכור שלי נולד בתקופת האופטימיות, חצי שנה לפני הרצח. האמנתי אז, שיש סיכוי סביר שייחסכו ממני לילות טרופי-דאגה כשיהיה חייל, אולי אפילו לא יהיה חייב להיות חייל. מאז זרמו נחלי דם ודמע. היום אני מצפה להולדתו של הבן הרביעי. במדינה למודת סבל וטקסי זכרון, האם נשכיל לעצב זיכרון שיפעיל אותנו כך שנהיה חדורי כח לאחד את הנרות לאור גדול, ויתקיים בנו "באנו חושך לגרש"? אמן

משובללת

New member
כל שנה יותר קשה לעכל../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

את המעשה הנפשע יהיה זכרו ברוך - נשמתו עדן משובללת

כל שנה אני חוזרת לנובמבר1995

לכיכר, לנרות, לשיר שבתי ,שהייתה אז בכיתה ג' והיום חיילת, כתבה. כל פעם בטכס לזכרו אני לא יכולה לעצור את הדמעות. אומרים שהזמן מרפה את הכאב, ובכן לא. ישנו כאב שעם הזמן רק מתגבר, בעיקר כשכל העיתונים מלאים במעללי יגאל ולריסה. ובעיקר שאחרי 11 שנים מבינים כמה גדול היה האיש ואילו מנהיגים קטנטנים יש היום. לעומתו הם גמדים. אני רק מקווה שיום אחד יקום לנו מנהיג כמותו. חבר, אתה חסר!

למעלה