שבת שלום

../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif

השבוע הלחוץ פחות מאחורינו והשבוע הלחוץ יותר לפנינו
חברים יקרים שימו לב: עוד שבוע בדיוק מהיום המסיבה הגדולה!!! לפני שאני מתחילה את הסיכום השבועי, אני רוצה להודות לכולכם על המילים החמות שאתם נותנים לי כל שבוע על הסיכום. אני לא מספיקה להודות לכל אחד מיכם אישית, אבל זה הזמן והמקום לומר לכולכם תודה רבה
אתם מקסימים ואני אוהבת אתכם. אז עכשיו, אחרי המגילות והתודות- בואו נסכם לעצמנו את השבוע שעבר עלינו לטובה:
יום המשפחה פתח לנו את השבוע ואין כמו משפחה עגולה וחמימה
יום משפחה שמח פורום 399 אתם כבר מזמן הפכתם להיות משפחה שניה עבורי
עופר שלנו ביקר באיקאה וגילה שגם איקאה בעד שמנים
כאן נשאלת השאלה: אם איקאה כ"כ בעד שמנים למה יש לה מסלולי הליכה כאלה ארוכים
עופר ונוגה יקרים: תתחדשו על השולחן קפה החדש
"נשים שמנות חולות פחות בסרטן השד" כך נאמר בכתבה שאיסטאר שיתף אותנו. כמה זה נכון וכמה זה יכול לעזור... תקראו ותנסו להבין בעצמכם.
ללין שלנו נולדה ילדה (לא לא... לא מה שאתם חושבים) שרקנית קטנה לאבא שלום ואמא רותם. כזאת קטנה במשקל גרם וחצי
לינוש, המון אושר מתוקה.
האם צביקה הדר בעד שמנים? האם יש לי סיכוי להגיע לגמר של כוכב נולד ולא בתור קהל? האם אני אהיה נינט טייב הבאה? אודליה שלנו תהתה השבוע לגבי ראיון שערכה חנה לסלאו לצביקה הדר שם הוא התוודה "כשאני רואה שמן מגיע להבחן אני ישר לטובתו". אז מה אתם אומרים, מי תהיה נינט טייב הבאה!?
לאחר חופשה קצרה מהפורום (ואני מדגישה חופשה) מעיין המקסימה שלנו חזרה אלינו בגדול. מעייני יקרה, שמחים שחזרת אלינו ומחכים לראותך מפזזת על רחבת הריקודים במסיבת פורים הכי הכי של הפורום.
האם אוכל גורם מפריע לאהבה? קטע הומוריסטי מתוך הפיליקסים ש"אמא של יהונתן" שיתפה אותנו בו. מצחיק מאוד, למרות שהיו כאן כמה חילוק דעות
מותק פרוטק עשתה השבוע מחווה גדולה ושלחה ל"אמא של יהונתן" בגד ים, אך המחווה הגדולה היתה שהיא ארזה לה את הבגד ים בצורה יפה וגם פירגנה. אז מיכל יקרה, כל הכבוד לך מתוקה ושרית שרק תהני מבגד הים כמה שיותר
דרושים שותפים שמנמנים להליכות באיזור ראשון. אתם מוזמנים לפנות במסר אישי לyossi782.
טלי היקרה שלנו כבר בהריון מתקדם ומשתפת אונו בתחושות שלה ובהרגשות. טלי יקרה שלנו, תזכרי תמיד שיש לך כאן תמיד אוזן קשבת כתף להשען ויד מלטפת. וכולנו נרגשים ומחכים למועד המתקרב אלינו בצעדי ענק. איך אומרים אצלנו: לא משנה מה יצא העיקר שיהיה ברית!
ההכנות לקראת המסיבה הכי עגולה ברשת בעיצומן ולאור של מספר חברים הגדלנו את הרשימה ל-50, אך שימו
נותרו עוד 2 מקומות ויש עליו 4 משריינים אז המשלמים הראשונים יזכו. נתראה בשבוע הבא
האם יש ספרים לילדים שהם לא רק רעים, אלא מזיקים ממש? לימון שלנו שיתפה אותנו בכתבה מ-YNET שם מספרת לנו הכותבת על ספר שהיא הורידה מהמדפים אצלה בבית כי הוא מספר על ילדה יפה, מתוקה, מוכשרת ועגולה שבגלל היותה ילדה שמנה היא יודעת שיהיה לה קשה להמשיך בתחום השירה והזמר. אז, האם ספרים יכולים לגרום לילדנו להפרעות אכילה?
ושוב השאלה, היכן משיגים טרנינגים נעימים לחורף במידות גדולות? תשאלו את irl ששאלה וקיבלה אחלה תשובות.
קרנוש טיקה שלנו היפה, חשה השבוע לא במיטבה ורצתה את חיבוקם של חברי הפורום. קוקי שלי
זכרי תמיד שאני כאן תמיד בשבילך ולא רק כאן גם 5 דק' הליכה מהבית שלך
מקווה שעכשיו הוטב לך ואת תראי שהכל לטובה.
ליזוש שלנו העונה לשם לירז עברה השבוע טסט, בשעה טובה. לירזי יקרה, הפורום מאחל לך המון מזל טוב ומחבק אותך על הרשיון החדש. אז מברוק נהגת חדשה. מה שכייף שכשתעבור תקופת הנהג חדש את לא תחשבי כצעירה. תאמיני לי שבביטוח תשימי לב לשינוי
דובי שלנו עברה השבוע ניתוח לפריצת דיסק. דובי יקרה, אמרנו לך שהתעסקות רבה במוזיקה יכולה לגרום לבעיות...
שמרי על עצמך ילדה יפה וכולנו כאן אוהבים אותך ומחכים שתשובי אלינו במהרה. החסרון שלך כאן מורגש מאוד וכבר אמרתי לך את זה בשבוע שעבר. החלמה מהירה
דרושה מורה פרטית ללימוד ביטחון עצמי, אהבה עצמית, פתיחות ויוזמה. מכתבית ללא מען שואלת את עצמה ואותנו איך ייתכן שבחורה בגיל 22 עדיין ללא חבר? האם השומן הוא זה שעוצר את הבנים להתקרב אליה? היא מבקשת את עזרת הציבור למציאת חבר לימי החורף הקרים.
הבוואריה האמיתית נעלבה השבוע מאיש פרימיטיב ורדוד שכל עניינו היה להיות בהלם מכך שיש נשים שמנות בעולם. בוואריה יקרה, הרימי ראש, זקפי גב ותאמרי בקול: מאנשים רדודים ופרימיטבים לא נעלבים. צאי, תבלי ותמשיכי להיות כמו שאת כי ככה הפורום אוהב אותך.
מה עושים שהבוסית שלך הופכת להיות הדמות שאתה הכי לא סובל ביקום? איך מוציאים את העצבים האלה או/ו מה ניתן לעשות כדי להמשיך עם העבודה לפחות עד סוף השנה? מותק פרוטק שלנו נמצאת המצב לא נעים בעבודה ולא מוצאת את הפתרון לבעיה.
את כבר מאושרת? השבוע יצאו חברי הפורום הנכבדים להצגה בפסטיבל אישה בחולון. השחקנית השמנה מגוללת את סיפור חייה כאישה הגדולה, ומציגה סצינות קצרות בליווי החששות, המשפטים וגם הבדיחות שכולנו מכירים טוב מדי. לאורך כל ההצגה חוזרת שאלה אחת, כשם ההצגה: "את כבר מאושרת?", והתשובה - משתנה בין הסצינות. זה הזמן לומר תודה לעופר שלנו על ארגון הכרטיסים והאוירה הנעימה. ולגבי ההצגה, אני עוד חושבת עליה ולכן לא הגבתי עוד עד עכשיו...
סולי שלנו הציגה לנו תמונת אבולציה חדשה
גשו לצפות ולהגיב
האם אתם באמת נהנים מחווית האוכל? האם ישבתם פעם ואכלתם בלי לדבר או/ו להתעסק בדברים אחרים? ומה הקרבה בין מוזיקה לאוכל? תשאלו את אלכס שלנו שתוהה למה אנחנו לא נהנים מחווית האוכל.
חדשה בפורום: נאבקת ומאמינה. ברוכה הבאה לפורום הכי עגול ברשת
אז חברים וחברות, שבוע ארוך עברנו מלא בחוויות קשות וקלות כאחד. ועכשיו לפינתנו "סיפור לשבת" הבאתי לכם סיפור שמצאתי השבוע בעמוד הראשון של התפריט החדש של הנאפיס (פרסומת סמויה). כמה שהסיפור הזה נכון ובעל מסר חשוב. אז במיוחד ליום המשפחה שחווינו השבוע: סבתא סורגת, סבתא בישלה דייסה, התינוק גדל, כבר לא בעריסה. מתי תבוא הביתה, אבא? לא יודע, בן. אבל כשאחזור אז מתנה לך אתן אני מבטיח, יחד נתפנן. אתמול מלאו לו עשר, בחור גדול ממש, תודה על הכדור, אבא, בוא קצת למגרש; תלמד אותי לקלוע "ג'מפשוטים" לסל. היום אני עסוק, אמרתי, וחסל! תשכח מיזה, אמר, וכשהפנה לי גב, הספקתי עוד לראות אצלו כזה חיוך רחב, שאמר: אהיה כמוהו, עוד תראו אותי, ממש בדיוק, אתם יודעים, קופי משפחתי... אתמול הוא בא לחופש מהמכל

../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif- סיפור לשבת

סבתא סורגת, סבתא בישלה דייסה, התינוק גדל, כבר לא בעריסה. מתי תבוא הביתה, אבא? לא יודע, בן. אבל כשאחזור אז מתנה לך אתן אני מבטיח, יחד נתפנן. אתמול מלאו לו עשר, בחור גדול ממש, תודה על הכדור, אבא, בוא קצת למגרש; תלמד אותי לקלוע "ג'מפשוטים" לסל. היום אני עסוק, אמרתי, וחסל! תשכח מיזה, אמר, וכשהפנה לי גב, הספקתי עוד לראות אצלו כזה חיוך רחב, שאמר: אהיה כמוהו, עוד תראו אותי, ממש בדיוק, אתם יודעים, קופי משפחתי... אתמול הוא בא לחופש מהמכללה כ"כ יפה, כ"כ בוגר, ממש שמחה גדולה, בני, אני גאה בך, בוא שב קצת, נדבר... מצטער, ענה לי, אבל אני ממהר; זרוק לי את מפתחות המכונית, בבקשה. אני יורד דרומה למשך החופשה. אני מזמן בפנסיה ובני מזמן עזב ורק אתמול הרמתי טלפון אליו. בוא ניפגש, אמרתי, אולי תמצא קצת זמן... אין בעיות, ענה לי, רק תן לבדוק ביומן; מצטער נזכרתי שיש לי ועידה ובכלל, אני טובע בים של עבודה. טוב שצלצלת, אבא, והרבה תודה. הנחתי את השפורפרת ואז עלה בדעתי, שהוא נעשה כמוני, שחיקה אותי, ממש בדיוק, אתם יודעים, קופי משפחתי. מוקדש לכל ההורים הצעירים, להורים של ההורים הצעירים ולכל מי שעיניו בראשו. שתהיה לכולנו שבת נפלאה מלאה במנוחה והמון אושר.
נתראה שבוע הבא במסיבת פורים הכי עגולה ברשת. תתכוננו למסרים הכי הכי...

../images/Emo24.gif כל הכבוד מאיושקה

מחכה וגם מצפה כבר ליום שישי הבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא למסיבה הכי גדולה ברשתתתתתתתתת עם האנשים הכי מדליקים כל הכבוד על הסיכום מאמי נשיקות הילה

lizush

New member
../images/Emo24.gif כל הכבוד על הסיכום ו...

מצטערת שלא הייתי פה בזמן האחרון, אבא שלי נכנס לאשפוז מיום שלישי. את כל הבעיות בעולם יש לו מהשמנה, גילו מיליון ואחת בעיות שמעולם הוא לא סבל מהן קודם, ואני פשוט מפחדת עליו. אני מאחלת לכולכם שתעריכו את החיים היפים שלכם, אני מקווה שתוכלו לראות את מה שיפה היום ולא את מה שמכוער מחר, מתפללת שהאמונה בשימחה ובחיוך תהפוך לדת, ושתדביק המוני אנשים בתקוות חדשות... אחרי שבוע קשה, מוצאת מעט אופטימיות ועוד כח לחייך (כדי לסחוב לפחות את השבוע הקרוב). שמרו על עצמכם לירז

dify

New member
חדשה פה

לא כל כך מכירה אבל כל כך מתרשמת שאני חייבת להצטרף! :) ממש אווירה מקסימה ולבבית אז אני דיפי, אני בת 30, אני בהחלט שייכת לשמנות ויפות במידותי. השכנות נאות בעיני ולכן אשמח להתגורר בקרבתכן :) דיפי :)

NickChopper

New member
מקור השיר (?)

אני מכיר את זה בתור שיר של Ugly Kid Joe שנקרא Cats in the cradle. מעניין מי היה הראשון...

../images/Emo148.gif חברים יקרים ....

סתם נקודה למחשבה... מתוך הערכה מאוד גדולה למאמץ של מאיה להכין לנו סיכום שבועי מהמושקעים ברשת אני חושבת שזה יהיה נחמד אם תביעו הערכה קטנה או גדולה על המאמץ שלה ותראו לה גם אם לא במילים אפילו באייקון קטן שאתם קוראים את הסיכומים שלה והשהמאמץ שלה שווה . אז אני אומרת אפילו אייקון קטן או מילה טובה או מה שבבא לכם כדי שמאיה תהייה מרוצה ותדע שהחברים קוראים את הסיכומים שלה. נ.ב אני מודה שזה לא בא ממאיה אלא ממני בלבד לאור התגובות המעטות בשרשור היפה והמושקע הזה שלה וזה פשוט צרם לי בעין . נשיקות לכולםםםםםםם הילה

הילוש,

תודה רבה מתוקה, אבל אני עושה את זה מכל הלב ואני לא צריכה את התודות. אני לעולם לא שמתי לב מי אמר ומי לא. אותי מרגש בכלל שקוראים את הסיכומים שלי ונהנים מיזה. זה מספיק לי. לא צריך להכריח אנשים
תודה רבה מאמי שלי. אני שמחה שאת נהנת בכל שבוע מהסיכומים ואני חולה עליך

rikibit

New member
ברור שקראנווווווו../images/Emo24.gif

בכל אופן אני
פשוט נכנסתי לשוק מהאורך וההשקעה שבסיכום השבועי....בחיי לא ידעתי איך להגיב חוץ מ-וואוווווווווווו
מאיוש חולים עליך...את יודעת,נכון

למעלה