שבת שלום

../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif

עוד שבוע עבר וחלף לו. שבוע שהיה בפניי לא קל והנה אנו עומדים בפני סופ"ש מקסים (פעם ראשונה אחרי חודשיים גם סופ"ש ללא הפעלות
- לא נורא שבוע הבא אני משלימה על כל הסופ"ש
). אני אשמח למפגש ואפילו קטן אתכם כי מאוד התגעגעתי
. לא לשכוח שהיום בערב זה ערב ט"ו בשבט וזה הזמן לנטוע עץ יפה וחמוד- אני אפילו ממליצה להנהלה לבנות יער ע"ש הפורום: היער השמן
(יש היער הירוק, היער הקסום, יער קק"ל ועוד... אז גם לנו מגיע
) אז מה היה לנו השבוע על דפי הפורום:
האם כדורי הרזיה הם לשמנים בלבד? האם שווה לקחת אותם רק בשביל אירוע אחד בלבד? והאם שווה לבחורה בת 17 שרוצה "להפציץ" בפורים לקחת כדורי הרזיה בשביל לרדת 3 ק'? תשאלו את יפיופה בסטייל שעשתה כאן דיון סוער בתחילת השבוע. יפיופה, רק שתדעי שבשביל לרדת 3 ק"ג את יכולה גם לעשות בדרך יותר טובה, בריאה ונכונה כמו לאכול מסודר, אוכל פחות משמין ולעשות פעילות גופנית שתשרוף לך הרבה קלוריות.
האם להורים של ימינו צריך להכין תעודה "ההורה המצטיין"? איפה יודעים שהם אכן עברו את הגבול? ולמה הם בכלל נכנסים לנו לצלחת. עוד סיפור קורע לב שסופו טוב הפעם מבית היוצר של מיטל (לא רק פנים יפות)
מיקיס שלנו מאוכזבת מעצמה ולא מצליחה להתמודד עם משקלה החדש בנוסף לכל זה קיבלה עקיצה לא נעימה ממכרה שגרמה לה עוד יותר להתעצב. מיקי יקרה, הכל נמצא בראשנו. לא תמיד זה נכון וטוב להקשיב למשפחה וחברים תמיד טוב להקשיב ללב. אני בטוחה שאת נראת מצויין אבל בגלל שאת עדיין צריכה להתמודד עם המשקל עד שיהיה לך איזון קשה לך מאוד לקבל את עצמך. לפעמים גם טוב במקרים האלה להתייעץ עם גורמים מוסמכים יותר. מאחלת לך רק את הטוב.
היפה במשמר הגבול שלנו טסה השבוע לדרום אמריקה. היו לה קצת חששות לפני הטיסה שקשורות למשקל אבל מהר מאוד היא נרגעה וטסה בכייף. מה שאנו נאחל לך יפה, סעי בשלום ותחזרי בשלום ואנחנו רוצים לשמוע שרק נהנת ושהמשקל לא פגע לך בהנאה.
אלון ובת זוגתו קודשו בשם האהבה עד שהמוות יפריד בינהם. חברי הפורום מאחלים לכם אושר, עושר, בריאות, הצלחה והמון אהבה ששרור בינכם לכל החיים
אבי מלכה בראיון (צבוע) נוגע ללב. האם אבי מלכה עושה מספיק בשביל ללמוד מהלקוחות שלו? עד כמה הוא עושה מספיק והאם הקולקציה של מתאים לי היא באמת לפי צורכי הלקוחות? ליאור המקסימה שלנו שיתפה אותנו בעוד ראיון פרסומת עם הבעלים של ML.
האם השומן יכול להרוס לנו את החיים? האם השומן יכול לשנות לנו את הנפש? והאם מותר לנו לאחל רעות לאדם שקינאנו בו בעבר? שרשור נוגע ללב שעורר גם המון כעסים כאן על גבי הפורום.
ערני שלנו נפל השבוע מהמשאית וקיבל מכה חזקה מאוד וכאבים יבשים. ערן שלנו, שמור על עצמך ופעם הבאה תחשוב טוב טוב אם שווה לך לסדוק את הכביש בקניון גבעתיים למטרת שיפוצים
תחלים מהר ורוצים לראותך חזרה בחברתנו. ככה זה כשאתה מתרגל לאויר הצח של הצפון וחוזר לאויר של גבעתיים
שינוי באלבומי הפורום. רק ליפים באמת
יש מעל 15 קבצים
האם בובות הראווה צריכות להשמין ועד כמה אבי מלכה (כן כן... שוב אותו אבי מלכה המפורסם) הקטין ראש ולא השיג בובות ראווה מלאות יותר? כתבה מקסימה על בובות ראווה בחנויות בגדים בספרד שקיבלו הוראה להשמין.
כתומישמיש שלנו סיימה את תפקידה ככחולה במערכת, זה לא אומר שהיא לא תכתוב כאן יותר. כתומי יקרה שלנו, תודה רבה על הכל: על המילים החמות, על השיתוף, על הנתינה. את פשוט מקסימה!!!
טלי שלנו העוה לשם פולגרה הפילה לכל הפורום את הלב לתחתונים אחרי שנשוא השרשור שלה היה "1:00 בלילה בתל השומר" כבר הכנו את המתנות, השקים, הבגדים והנענו כבר את הרכב לכיוון רעננה למסיבה של טייס החלל הנמצא אצלה בבטן. טלי, אנחנו מאוד מאוד אוהבים את הכתיבה שלך ואת השיתוף שלך בפורום אבל בלי כותרות כאלה בבקשה רק במקרה הנכון. כולנו מחכים כבר לרגע הנכון. החלמה מהירה לסבתא והמשך הריון קל יקירה.
כל הכבוד על הקלילות בתגובתך לאותו אדם.
"יום הולדת יום הולדת יום הולדת הנה בא ואני שמחה רוקדת כי גדלת בשנה..." יום הולדת לכחול הכי עגול ברשת
לעופר היקר שלנו שיהיה לך שפע של אושר, עושר, הצלחה, בריאות והכי חשוב נתינה אין סופית. תודה רבה על כל מה שאתה עושה למען הפורום הנפלא והקדוש הזה. מזל טוב איש יקר!
האם ללכת ברחוב עם ראש מורם יכול לתת לאנשים לגיטמיציה להעיר הערות מכוערות? תשאלו את רות21 ששיתפה אותנו בעוד סיפור על הישראלי "היפה". (לדעתי אני יתחיל לעשות פינה בכל שבוע בסיכום השבועי על "הישראלי היפה"... מה אתם אומרים!?)
מ י כ ל 2 2 2 רוצה להרשם לתוכנית ההרזיה של וינגייט. רבים מכאן מכירים את התוכנית ונשמח אם תוכלו לייעץ למיכל שחושבת שזו תקוותה האחרונה. מיכלוש, בהצלחה מתוקה.
רזון זה לא הבטחה לאושר- בחורה רזה שכל מה שהיא רוצה זה בסך הכל בחור שירצה אותה בגלל מי שהיא ולא בגלל איך שהיא תראה בחוטיני... האם העולם שלנו הוא אכן חומרני!?
האם המשקל הוא זה שגורם לאהבה להתקרב אלינו? האם לבנות קשה להשיג בחור רק בגלל המשקל? מה צריך לעשות כדי שיהיה לנו חבר?
אלכס (הבן) מצא הודעה מקסימה לסלבס שם אומרים להם "סלבים יקרים, תאכלו משהו...." את הסוף לא נגלה- תראו בעצמם.
האם אנחנו לא מקבלים קידום עצם היותנו שמנים? השומן הוא הגורם לכל הבעיות שלנו בתחום התעסוקתי? אם אנחנו כ"כ מוכשים וטובים בעבודה, למה לא מקדמים אותנו? אלכס (הבת) שלנו מתמודדת עם הרצון להתקדם והמחשבה אולי בגלל היותה מלאה היא לא מקבלת קידום. מה אתם אומרים?
עופר קיבל תשובה לגבי המכתב שלו לשר הבריאות על התוכנית "לרדת בגדול". בואו לראות את התגובה.
איך נהיים כחולים/אדומים או משהו בתפוז...? אורי שלנו מתכנן לנו פורום חדש בבעלותו
בהצלחה אורי. רק אל תנסה כל דבר בבית
מסיבת פורים הולכת ובאה! שמו לב, נותרו לכם 18 ימים לחשוב טוב טוב ולשלם אחרת המחיר עולה וחבל. אני יכולה להבטיח לכם שזו הולכת להיות מסיבה שלא ראיתם עוד כמותה. מחכה לאישורים שלכם
חדשים בפורום:BIGGIRL1, AnGeL 175, Dragon2k ברוכים הבאים לפורום הכי עגול ברשת
המשך שהות מהנה בחברתנו
והפעם לפינתנו "סיפור לשבת" הבאתי לכם סיפור שקשור טיפה לט"ו בשבט ועד כמה חשוב לנו לא לקחת הכל כמובן מאילו. לסביבה שלנו ישנה משמעות אחרת בעיני אחרים. תחשבו טוב טוב אחרי שאתם קוראים את הסיפור. מאחלת לכולכם סופ"ש נפלא וחג ט"ו בשבט שמח. איש אחד, קם בבוקר, הוציא את כלבו לטיול, בחוץ שממה, שמש שוקעת, רגע אחרי המבול. ריחות הפריחה ולבלוב הורדים, וטיפות נוצצות בקצוות העלים. והאיש רק הולך, ולא מסתכל, על היופי הסובב אותו, כי הוא רגיל כבר, זאת עיר מולדתו. ובקצה השני של העולם, הסתכל בתמונות איש אחד, וחשב, מעניין איך הוא מרגיש, הוא בטוח שמח כל יום! לקום ולראות מהחלון את אותו מקום,

תמיד הסוף נחתך. אוףףףף

איש אחד, קם בבוקר, הוציא את כלבו לטיול, בחוץ שממה, שמש שוקעת, רגע אחרי המבול. ריחות הפריחה ולבלוב הורדים, וטיפות נוצצות בקצוות העלים. והאיש רק הולך, ולא מסתכל, על היופי הסובב אותו, כי הוא רגיל כבר, זאת עיר מולדתו. ובקצה השני של העולם, הסתכל בתמונות איש אחד, וחשב, מעניין איך הוא מרגיש, הוא בטוח שמח כל יום! לקום ולראות מהחלון את אותו מקום, פרחים ועצים, ומה לא? הלוואי, והייתי עכשיו במקומו.
ט"ו בשבט שמח ומתוק

בטח שהסוף יחתך...

כי ההודעה שלך ארוכה מידי...יש אורך מסויים של הודעה שאותה תפוז מרשה להעלות. שתהיה לך שבת שלום קוקי שלי- אוהבת את הסיכומים שלך ואת ההשקעה האינסופית שלך (אין סופית כמו ההודעה שלך
). חיבוקים ונשיקות והרבה הרבה צביטות בלחיים

rikibit

New member
../images/Emo143.gifשבתתת שלווםם לכולם../images/Emo143.gif

השקדיה פורחת למי פה יש קרחת
שבת שלום וטו' בשבט שמיייייייייייייייייחחחחח...

שבת שלום!!!

שתהיה לכם שבת מתוקה, מלאה בריחות של בית ועוגיות חמות מהתנור... שבת גשומה בחוץ אך חמימה ונעימה בפנים. נצלו את השבת להיות עם יקירכם ולהנות מהם כמה שרק אפשר... אני לצערי תקועה עמוק בספרים כך שאהיה בביתי החמים והנעים רק שאהובי נאלץ להיות בביתו שלו על מנת שלא אאבד את הריכוז :)
אוהבת ושולחת חיבוקים חמים לכולכם
קרן.

../images/Emo45.gifכל הכבוד מאיה , ח"ח .

סיכום מהמם . :$ אני מאוד מאושר מבת זוגתי . ומזה שאני כיכבתי בכמה מהסיכומים, זה באמת לקח המון זמן , עכשיו נישאר להביא את בת זוגתי לפורום הזה. מקווה לבוא למסיבת פורים עוד פחות מחודש . עוד 3 שבועות וחצי .

למעלה