מאיוש המקורית
New member
../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif
עוד שבוע חלף לו במהירות ואנחנו כבר בסופ"ש שהולך להיות לי מפוצץ בעבודה (חמסה חמסה שום בצל/ מלח מים
). ומה היה לנו בשבוע האחרון בפורום?
עמי הצהיר שהוא חולה עלינו ונכנס גם לרשימת החדשים והמצטרפים שלנו השבוע. שיהיה לך בהצלחה.
מותק פרוטק שלנו השתחררה מצה"ל והחלה חיפושים אחר הטיול של אחרי הצבא אבל נתקלה בחששות בגלל המשקל, מה אתם אומרים? האם תצליח מותק שלנו להתגבר על החששות?
חשש מלהסחף יותר מידי לקשר רציני עם בחורה שמנה. Foster שלנו יוצא עם בחורה ומרגיש שיש פוטנציאל לקשר אך חושש להתקדם בקטע הפיזי. מה עושים במקרה כזה?
האם יש לרשת פיצות אחריות חברתית על הפרסום שלה? האם עידוד לצריכה דיאטתית לבני נוער שעסוקים כל הזמן בענייני משקל אינה מעודדת עוד יותר את הדאגה למשקל? עופר הציג בפנינו כתבה שפורסמה בידיעות אחרונות שם מדובר על חברת "פיצה האט" שמשיקה פיצה דלת קלוריות- לפאקצות בלבד.
תחרות היפה והשמנה תתקיים במוצאי שבת 3/2/07 בהיכל התרבות בבאר שבע. שיהיה בהצלחה לכל המתמודדות היפיפיות.
חברות הפורום המקסימות חזרו ביום ראשון מלאות אנרגיה מהסופ"ש בחוקוק. שמחה שנהנתן בנות והתמונות מ-ה-מ-מ-ו-ת!!! אתן נראות נפלא.
עופר הציג בפנינו סרט תלמידים חדש. הסרט מספר על תלמידת תיכון רזה שמחליטה לבדוק איך זה להיות שמן. היא עוטה תחפושת של שמנה וכצפוי, העולם פשוט משתנה, כך שמתייחסים אליה כמו "זבל".
דיקלה היחידה והמקסימה שלנו באה עם כוחות מהסופ"ש והביאה לנו את הסקר ההפוך: ישנם תשובות ואתם צריכים לבנות שאלות.
פורים בפתח וכולנו במתח, אז מה קורה אנשימים? אתם באים למסיבה. אם עד מחר אני אראה שאין הענות חמסיבה המסיבה תבוטל וחבל. חברי פורום יקרים, אתם צריכים להבין שהמסיבה הזאת מיועדת לכולנו ואם לא נהנה אנחנו אז מה נותר לנו?
מחכה לתשובות חיוביות.
פרסומת של טויוטה מעלה תהיות מחדש. יבחושית שיתפה אותנו בפרסומת של טויוטה ששודרה אצל גיא זוהר וזה קומם אותה.
ריקיביט שלנו הגיעה למשקל שיא בחייה. האם קרה לכם מקרה דומה?ומה עשיתם? אני אומרת שכל עוד אתה לא יודע יש לך פחות בעיות בעולם. תעשי כמוני: אל תשקלי- ותראי שהחיוך יחזור לפניך.
מה קורה עם בחורה שנערצת כ"כ בחו"ל בגלל המשקל שלה וכאן שופטים אותה בכל מקום? מה יעלה בגורל החברה הישראלית ותרד במשקל או שתעשה מה שהיא אוהבת?Dlicious שיתפה אותנו בדילמה שקיימת אצלה כמה שבועות.
על כל מאה מחקרים שמספרים לנו שהשמנה פוגעת בבריאות, יוצא אחד קטן שמנסה להוכיח ההפך,על כל מאה מחקרים שמספרים לנו שהשמנה פוגעת בבריאות, יוצא אחד קטן שמנסה להוכיח ההפך. לירז שיתפה אותנו במאמר אחד כזה.
פולגרה שלנו נכנסה לשמירת הריון ולקורס הכנה ללידה, אך שם ביקשו ממנה לעלות על כדור ולהתאמן. האם עלתה פולגרה על הכדור ומההיתה הרגשתה אחרי?
סוף עונה ב"עונות" ו"ML" והאם הדוגמניות של מתאים לי אכן יכולות לפרסם רשת למידות גדולות כשהן פחות ממידה 42?
מה עונים לתלמיד כששואל אותך "למה את כ"כ שמנה?
איזה מין דובון איכפת לי אתם? ליזוש שיתפה אותנו בשאלון מיוחד על סוגי דובוני איכפת לי וריך הם התאפיינים על בני אגם.
מה דעתכם על תאור השמנה בספרות
גדי שלנו גדל בשנה ואנו כל החברים מאחלים לו שפע ברכות ואיחולים ושתמשיך להיות מי שאתה. (אוליה את רואה, אפילו גדי נכנס לסיכומים השבועיים
)
המון שאלות עלו בנושא
עם שמנות. ככל שהרגש נכנס לתמונה ההנאה היא כפולה ומכופלת.
talilula שלנו שמנה בצבא ומפחדת שהחבר שלה יעזוב אותה בערבות ההשמנה. איזה עצות ניתן לחלק לה כדי שתהיה מאושרת יותר ותדכ מה לעשות
קרה לכן/ם שפעם התפרצתן/ם על מישהו בגלל שפגע בכן/ם על רקע המשקל?האם זה שווה בכלל להתעצבן ולצעוק על אדם כזה. אני אומרת במקרה הזה שסייג לחכמה שתיקה. אסור לנו לרדת לרמה שלו. תשקלו מילים וקחו אויר לפני שאתם מוציאים משהו ממנו
מצטרפים חדשים לפורום: amy, Foster, Dlicious, אריאלה96, Uncertainty, talilula ברוכים הבאים לפורום הכי עגול ברשת
המשך שהות מהנה בחברתנו
ועכשיו לפינתנו "סיפור לשבת" הבאתי לכם סיפור שנותן לנו חומר למחשבה לגבי קיומנו בעולם. עד כמה חשובה האהבה בחיינו והאם אנו זקוקים לאהבה תמיד? קריאה מהנה
|נשיקה
אין מחיר לאהבה
בחלון של חנות החיות היתה תלויה הודעה: “גורים למכירה” ילד קטן נכנס לחנות ושאל מה מחירו של גור, המוכר ענה: בין 30 ל-50 דולר. הילד הכניס את ידו לכיס והוציא מספר מטבעות וספר 2.70 “אני יכול לראות את הגורים?” ביקש הילד. האיש חייך, שרק, ומתוך החנות יצאו בריצה הכלבה ואחריה חמישה גורים יפהפיים, אחד הגורים נשאר מאחור. הילד שאל: “למה הגור הזה צולע ?” האיש אמר שהגור הזה נולד עם בעיה ברגלו, לכן יהיה צולע כל חייו. "זה הגור שאני רוצה” אמר הילד בשמחה. בעל החנות התפלא ואמר: “אם זה הגור שאתה רוצה, אתן לך אותו במתנה”. הילד כעס וענה: “אני לא רוצה שתתן לי אותו במתנה, הגור הזה מחירו כמחיר כל יתר הגורים! אני אתן לך את מה שיש לי עכשיו, וכל חודש אתן לך 50 סנט עד שאסיים לשלם עבורו” "אתה בטוח שאתה רוצה את הגור הזה? הרי אף פעם הוא לא יוכל לשחק, לקפוץ, לרוץ כמו יתר הגורים?” הילד התכופף, הרים את המכנס והראה לבעל החנות את הברזל אשר תמך ברגלו העקומה, ואמר לאיש: “גם אני לא יכול לרוץ כל כך לכן הגור הזה זקוק למישהו שיבין אותו” דמעות עלו בעיני האיש והוא אמר לילד: “אני מקווה ומתפלל שלכל גור יהיה מישהו שיאהב אותו כמו שאתה תאהב את הגור הזה” שתהיה לכולנו שבת נפלאה מלאה בשמש ואהבה.
עוד שבוע חלף לו במהירות ואנחנו כבר בסופ"ש שהולך להיות לי מפוצץ בעבודה (חמסה חמסה שום בצל/ מלח מים