מאיוש המקורית
New member
../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif
השבוע הזה זה אחד השבועות הכי מהירים שהיו לי בחיים. לא הספקתי להתעטש וכבר הגיע שישי- אז נכון שהוא גם היה גורלי כלפי העתיד האקדמאי שלי אבל הוא בהחלט היה שבוע קצר ומהיר. ואיך עבר עליכם השבוע? מה הספקתם? מה לא? מה תכננתם לשבוע הבא? האם חיכיתם לסיכום השבועי? גם אם כן וגם אם לא, הנה הסיכום השבועי:
פיבי הרטי ו-Chin Chin Man במצב משפחתי קשה. אז חברים יקרים שלנו, אנחנו איתכם בכל דבר שרק תרצו. אתם יכולים לפרוק כאן הכל
לירזוש המקסימה שלנו העונה לניק lizush נצפתה מטיילת בצפון הרחוק שם סרבה להזמנה לקפה מחתיך הורס (מותר לי להתלהב כאילו אני רכילאית של איזה צהובון
) שלקח אותה טרמפ לכיוון הבית. גם לכם קורים מקרים כאלה?
גאיה המקסימה שלנו חזרה אלינו בצעדי ענק! איזה כייף לראותך כאן שוב בחברתנו. אנחנו מזכירים לך לא להעלם יותר העדרותך הורגשה כאן על גבי דפי הפורום.
היכן ניתן להשיג חנויות במידות גדולות לגברים? תשאלו את makok הוא כבר יודע
יום הולדת לבחורה הכי מטושטשת בפורום
כן כן... לא טעיתם! זאת נטע: טושטושית אהובתי
מאחלים לך המון אהבה, אושר, עושר, כייף והתגשמות כל משאלות ליבך.
פתח תקווה: אישה במשקל 160 ק"ג חולצה מביתה. לין שתפה אותנו בכתבה שמצאה בוואללה. ומה אתם אומרים? לי אישית זה נראה הזוי- 160 ק' זה לא כזה נדיר
"מוסיקה ללב היא חודרת ומדליקה את כל הנשמות וגם מדביקה בקצב רוגע את כל הגוף ואז מתחשק באויר לעוף..."
מה ההשפעה שיש למוסיקה עליכם? האם המוסיקה היא חלק מחייכם? ריקיביט עשתה שאלון חדש ומעניין.
רוח הנסיך ארטוד הותקף ע"י שני חלאות כי סרב לשלם את התעריף המופקע שדרשו. האם זה הוגן? האם מנצלים היום את הסטודנטים?
DD שלנו לבשה, לראשונה בחייה, גרביונים עד הברך עם ביריות. תהני בובה יפה. את נראת נפלא בפרסומת של החנות לבנים למידות גדולות. אני בטוחה שהיית הכי סקסית בעולם.
האם האוכל מנצח אותנו? מה המאכל שנשבור בגללו דיאטה? תשאלו את דניאלההה שתהתה האם האוכל אכן מנצח אותה!?
בחור שכנה איתנו ואומר לנו בדיוק מה הוא אוהב בנו ומה לא, זה טוב!? לא רק פנים יפות יוצאת עם בחור שמאוהב בה והיא כל הזמן חושבת מה הוא לא אוהב בה ועד כמה הוא לא אוהב אותה. לא חבל!? שתהיה לכם זוגיות פורחת
האם הבנות בפורום צבועות!? האם אחרי שנרד במשקל לא נשאר להיות מי שהיינו? דיון מאוד סוער היה כאן השבוע בנושא. קבלו הצצה.
טושטוש שלנו מתחילה לתפוס יפה את הפיקוד על הודעות הבוקר טוב של הפורום
. נהנים לראותך כל בוקר על דפי הפורום. רק שעדיף שתשני בשעות האלה. 3:00 בבוקר בשבילי זה עוד לא בוקר. בדיוק ברגע הסה אני מתהפכת לצד השני, דופקת נחירה וממשיכה בהרגלי הלילה הרגילים (לחלום, לחלום ורק לחלום
) תרגישי טוב טושטוש
מה המצא עופר כשפרק את ארגזי מעבר הדירה? תכנסו ותראו איזה אוסף מקסים יש לעופר.
"להיות שמנה ולהסתובב ככה זה הרבה יותר מבייש...." כך אמרה השבוע אחת המתמודדות בתחרות "לרדת בגדול" של תוכנית הריאליטי הכי "דיאטטית" בערוץ 10. מה אתם אומרים על זה?
גניפר הדסון שהתחרתה ב-America Idol וזכתה להערות על המראה שלה וגם עפה מוקדם מהצפוי זכתה השבוע בגלובוס הזהב. האם היא אכן אחת משלנו?! תשאלו את passioneta.
עוד קאמבק מטורף מבית היוצר של חמת חלילים המקסימה. שהביאה איתה המון פניני חכמה. תקראו ותלמדו
חמת, אוהבים אותך.
יש בתפוז המון חתימות מצחיקות, עצובות, מרגשות, אוהבות וכו'... ומה החתימה שלכם אומרת עליכם? תשאלו את ליזוש
מצאנו תרופה חדשה לכל מחלה ואפילו מחלה קשה. היא יותר טובה מאנטיביוטיקה וזו כמון תרופת הקניות ואני מדגישה תרופה ולא מחלה. כך ניצלה דיקלה שלנו מהתקפת השפעת
(ראו הוזהרתם: כל שימוש בתרופה זו דורשת התייעצות עם פסיכולוג קודם. יש אפשרות להתמכרות
)
"אישה שמנה = לוויתן" כך החליטו לסקור את כל אותן נשים בעלות גוף בריא כשהן הולכות על השטיח האדום באתר MSN. וכמובן הכחול הכי הכי לא שתק והגיב בתמורה.
בלט, משקל והפרעות אכילה- הסיפור כ"כ מוכר. עופר יקיר המדור
שיתף אותנו בראיון עם ברטה ימפולסקי (מייסדת להקת הבלט הישראלי). תקראו ותגיבו. כתבה עוצרת נשימה למרות שהיא כבר ידועה.
מה אתם מחפשים אחרי קשר קצר/ארוך? דנה של הים שיתפה אותנו.
מה קורה כשמוכרים פיצה בחדר כושר? את עידן זה הצחיק
"היא שמנה רק למעלה , דווקא אין לה בטן גדולה או ישבן..." זה מה שאמרה אחת המוכרות כשDD שלנו נכנסה לקנות בגדים. האם הישראלים ממשיכים להפגין חוסר טאקט!?
"ילדים שמנים גם סובלים מהפרעות קשב וריכוז..." ריקיביט שיתפה אותנו במאמר חדש. תודה ריקיביט.
חולים בפורום (היו וכרגע): MAYAB3, טושטושית אהובתי, דיקלה היחידה ופומיקי הגדולה.
חדשים בפורום שמנות ויפיות, מצטרפות השבוע: Love the ocean, ואמא של נועהלה. ברוכות הבאות לפורום הכי עגול ברשת
המשך שהות מהנה בחברתנו
והפעם בפינתנו "סיפור לשבת" אני מציגה בפניכם סיפור בעל משמעות חשובה- הכי חשוב שלא תהיו אגואיסטים ותחשבו רק על עצמכם. אם מזהירים אתכם מפני סכנה תבדקו טוב טוב איך היא קשורה אליכם גם אם היא לא הכי קשורה. קריאה מהנה.
החיות האגואיסטיות
עכבר הציץ דרך חריץ בקיר וראה את האיכר ואשתו פותחים חבילה. "מעניין איזה מזון יש בחבילה" חשב לעצמו, אך הזדעזע לראות את הזוג מוציא מלכודת עכברים מן הקופסא. הוא יצא אל החצר וזעק אזהרה: "יש מלכודת עכברים בבית! יש מלכודת עכברים בבית!" התרנגולת קירקרה וזקפה אליו את ראשה: "אדון עכבר, אני יודעת שזה אסון לגביך, אבל אין לכך שום משמעות בשבילי". העכבר פנה אל החזיר: "יש מלכודת עכברים בבית!" החזיר הפגין סימפטיה ואמר: "אני כל כך מצטער, מר עכבר, אבל אין שום דבר שאני יכול לעשות חוץ מלהתפלל לשלומך". העכבר פנה אל הפרה וזו הגיבה בזלזול: "אפשר לחשוב- מלכודת עכברים. אני ממש בסכנה, אה..." עצוב ומפוחד חזר העכבר אל הבית, להתמודד לבדו עם מלכודת העכברים. בלילה נשמע קול פצפוץ, כזה שמשמיעה מלכודת עכברי
השבוע הזה זה אחד השבועות הכי מהירים שהיו לי בחיים. לא הספקתי להתעטש וכבר הגיע שישי- אז נכון שהוא גם היה גורלי כלפי העתיד האקדמאי שלי אבל הוא בהחלט היה שבוע קצר ומהיר. ואיך עבר עליכם השבוע? מה הספקתם? מה לא? מה תכננתם לשבוע הבא? האם חיכיתם לסיכום השבועי? גם אם כן וגם אם לא, הנה הסיכום השבועי: