שבת שלום

../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif

בוקר טוב וסופ"ש נעים לכולם. איזה שבוע היה לנו!? אהההה!? המון אירועים בפורום. אז שנתחיל?
אלכס חזר אלינו בצעדי ענק ושיתף אותנו בשיר שהוא תירגם מרוסית וכ"כ יפה ונכון. אז מהיום מגיע לנו הכל ותודה רבה לאלכס על השיר הנפלא.
אלון שלנו הודיע לנו שהוא מתחתן וזה ממש בקרוב 28/1/07. אלון יקר, שפע ברכות ואיחולים לבביים מכל האוהבים אותך כאן בפורום.
אודליה ובעלה גדי המקסימים חגגו השבוע את יום הנישואים הראשון שלהם. איזה כייף!!! שיהיה להם רק טוב וזוגיות פורחת.
נוגה ועופר (מועמדים לזוג המלכותי של הפורום)- עברו לגור השבוע תחת קורת גג אחת. שיהיה להם בשעה טובה ורק טוב
guyziii חיפש שירים לסרט חדש שהוא יוצר. נשמח לראות את התוצאות והתארח בפרימיירה הראשונה
דיקלה שלנו הצטרפה השבוע לפורום חדש וצפתה באלבומי הפורום. להפתעתה היא גילתה שהיא השמנה היחידה מבינהם וחוששת לכתוב שם למרות התעניינותה בנושא הפורום. מה לדעתכם קרה בסוף? האם היא כתבה? דיקלוש רק שתדעי שאנחנו אוהבים אותך המון ואין לך ממה לחשוש
rikibit שיתפה אותנו השבוע בכמה סיפורים יפיפים עם מסרים חשובים. מומלץ לקרוא אותם. תודה רבה על השיתוף
האם אנחנו צריכים להתפשר על האהבה שלנו? מה זה אומר אם זה בא מההורים שלנו? מירית שיתפה אותנו "בחוויה לא נעימה שעברה עם אימה. מירית יקרה, את בחורה צעירה ויפה ואהבה היא לא סוג של עוד עבודה בקורות חיים. קחי את הזמן, בסוף יגיע האביר על הסוס הלבן
איך מתמודדים שוב עם העובדה שכבר ירדנו במשקל ואנחנו לא שמנים? איך יוצאים עם הבחורים הכי שוים בעיר מבלי לחשוש שאוי הם יוצאים אתנו למטרה אחת? תשאלו את מיקיס- קרה לה מקרה דומה ונתנו לה עצות שוות.
הישראלי המצוי- למה אנשים חושבים שיש להם את הזכות להעיר לכל דבר? ומה הייתם עונים לו?
ניתוחי קיצור קיבה לילדים, לאן הגענו!? האם זה טוב שפותחים עוד חלון לילדים?
דיקלה שיתפה אותנו השבוע בקליפ נהדר שמצאה בפליקסים. תודה דיקלה על קליפ יפה. ועופר, כולנו מחכים לאודישנים של הגירסה העברית
שמנה ייצוגית- האם קיים דבר כזה!? האם אתם נרתעים לגשת לראיונות עבודה שכתוב מיד על ההודעה "הופעה ייצוגית"? ליאורי שלנו ניגשה למודעה כזאת והתקבלה לעבודה. ליאורי, כולנו גאים בך והמון הצלחה.
מזל טוב לאביטלוש הבחורה הכי ססגונית בפורום
שפע ברכות ואיחולים מכל האוהבים אותך.
יפית שלנו עברה השבוע יום לא קל ובנוסף נקעה בו את הרגל- החלמה מהירה יפיתוש.
הפתעת השנה- עדידוש שלנו פתחה שירשור
היתה השבוע בבית דפוס וראתה תמונה של נשים שמנות תלויות על הקיר. כמה מקסים להכנס למקום לא מוכר ולראות את זה.
מה אומרים לילד קטן שמעליב אותך? אבל מה אומרים לילד קטן מהמשפחה שלך שמעליב אותך?
הפורום חוגג 5 שנים!!! מזל טוב לנו!!! פורים בפתח וכולנו במתח. צוות דאבל D והכחולים שלנו מארגנים לנו מסיבה יוצאת מהכלל. אני כבר מכינה את התחפושת המקורית ומחכה בקוצר רוח. ומה אתם אומרים איזו קטגוריה תתאים לי!?
איך מתמודדים עם דברים חדשים? תשאלו את שמנה משגעת.
איך מרגישה ילדה שמנה/מלאה בכיתה כשמדברים בשיעור על תזונה נכונה? האם כל המבטים אכן התמקדו עליה?
האם הדיאטה של "ארבל לייף" אכן טובה ומה אומרים לחבר שלך שרוצה לעשות את הגיאטה?
מצטרפים חדשים לפורום: ח מ ו ד י האחד, דקל בת 27, הלוחש לסוסים 10, nina28, ופיבי הרטי ברוכים הבאים לפורום הכי עגול ברשת
המשך שהות מהנה בחברתנו
ולפינתנו "סיפור לשבת" הבאתי לכם סיפור המסביר את חשיבות התרומה שלנו לקהילה והנתינה שבנו- כמה כוח יש בה. מומלץ לקרוא למרות אורכו. לי כבר זלגו דמעות.
כוס חלב
יום אחד, ילד עני שנהג למכור סחורה מדלת לדלת כדי לממן את לימודיו בבית הספר, גילה כי חסר לו רק מטבע אחד קטן של 10 אגורות לארוחתו, והוא היה רעב. הוא החליט לבקש ארוחה בבית הבא, אולם דעתו נתבלבלה עליו כאשר אישה צעירה ונאה פתחה את הדלת. במקום לבקש ארוחה הוא ביקש לשתות מים. היא חשבה לעצמה שהוא נראה רעב, ולכן הביאה לו כוס חלב גדולה. הוא שתה באיטיות ואז שאל: "כמה אני חייב לך?" היא ענתה: "אתה לא חייב לי דבר. אמא למדה אותנו שלא לקבל תשלום תמורת חסד." הוא ענה: "אם כך, אני מודה לך מעומק לבי." כאשר הווארד קלי עזב את הבית, לא רק שהוא חש חזק יותר מבחינה פיסית, אלא גם אמונתו באלוהים ובאדם התחזקה. שנים רבות לאחר מכן, אותה אישה צעירה חלתה באופן אנוש. הרופאים המקומיים היו מתוסכלים. לבסוף, הם שלחו אותה לעיר הגדולה, שם ביקשו ממומחים לחוות דעה על מחלתה הנדירה. ד"ר הווארד קלי נקרא לחדר המומחים. כאשר הוא שמע מאיזו עיר היא הגיעה, אור נדלק בעיניו. הוא קם מייד והלך אל חדרה בבית החולים. הוא הלך לראות אותה כשהוא לבוש בחליפת הרופאים שלו, וזיהה אותה מייד. הוא חזר לחדר המומחים כאשר הוא נחוש לעשות כמיטב יכולתו להציל את חייה. מאותו יום והלאה, הוא ייחס תשומת לב מיוחדת למקרה שלה. לאחר מאבק ממושך, הם ניצחו במאבק. ד"ר קלי ביקש מהמשרד להעביר אליו את החשבון הסופי לצורך אישור. הוא הסתכל בו, רשם משהו בצד, והחשבון נשלח אל החדר שלה. היא חששה לפתוח אותו, משום שהייתה בטוחה שהיא תיאלץ לשלם אותו עד סוף חייה. בסופו של דבר היא הסתכלה, ומשהו משך את תשומת ליבה בצד החשבון. היא קראה את המילים הללו: "שולם במלואו באמצעות כוס חלב אחת. על החתום, ד"ר הווארד קלי." דמעות של שמחה זלגו מעיניה, וליבה השמח התפלל ואמר: "תודה לך, אלוהים, שאהבתך התפשטה בליבותיהם ובידיהם של האנשים." ישנו פתגם שאומר: "שלח לחמך על פני המים." המעשה הטוב שאתה עושה היום, עשוי להועיל לך או למישהו שאתה אוהב בזמן הכי פחות צפוי. אם לא זכית לקבל את גמולך על המעשה הטוב שעשית, לפחות הפכת את העולם למקום טוב. האם אין זו משמעות החיים כולם?
שתהיה לכולנו שבת שלום. שבת של אהבה, נתינה ורק טוב.

../images/Emo24.gif כל הכבוד מאיה .

תודה על הברכות . אני לא ממש הודעתי , פשוט זה היה בשרשור הסיכום שבוע האחרון. וככה זה התגלגל . שלירז שאלה אותי . מבחינתי האישית , קשה מאוד לעקוב במשך כל השבוע על כל המאורעות החשובים של הפורום הזה , כי יחסית יש הרבה הודעות . ולכן מגיע כל שבוע ח"ח למאיה . וזה גם לא מובן מאליו . לגבי פתגם הסיום של הסיפור המוכר " שלח לחמך על פני המים " , ניזכרתי במשפט שמלווה אותי כבר קרוב ל16 שנה , מאז ששמעתי לראשונה את abby road . של החיפושיות : (זה פעם היה אצלי קצת בחתימה) : end in the end,the love u take is== to the love u make
. תמיד חשבתי , או יותר נכון , בחודשים שלפני נובמבר 2006 , תמיד חשבתי שהמשפט לא נכון עבורי , תמיד נתתי מעצמי , גם במציאות , וגם בוירטואל של הפורומים , תמיד נתתי ועזרתי , למרות שבעברי היו הרבה שגיאות , וטעויות . אבל אני בן אדם טוב באופן כללי . וחשבתי שאלוהים שכח אותי . עד שמצאתי (או שהיא מצאה אותי) את אהבת חיי . ואמרנו והבטחנו ונשבענו (שבועה טובה , לא השבועה של יפתח) , שלא נעזוב אחד את השניה , ואחת את השני , יהיה מה שיהיה . וזהו , אני חושב שהמשוואה הזאת נכונה כעת . עוד רבה היא הדרך , וזוהי רק ההתחלה . אבל אנחנו חיים לטוב שיהיה בחיים , ולמרות שיהיה בטח עוד הרבה רע . ביחד אפשר להיתגבר על הכל .

rikibit

New member
../images/Emo20.gifשבת שלוםםםםם../images/Emo20.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif

מאיוש תודה על הסיפור היפה
שתהיה לכולנו שבת שלום מלאה ב-
...
...ו..
.

מאיה כל כך כיפ .

לקרוא אותך כל שישי .... גם את הסיפור וגם את התקציר השבועי שיהיה לכולנו אחלה שבת תהנו מכל רגע

lizush

New member
שבת שלום לכולם...

איזה סופ"ש מקסים הולך להיות לי, לפי איך שהוא התחיל... חייבת לפתוח הודעה חדשה בנושא.... אחלה סיכום וסיפור מאיוש שבת שלום לכולם....

סוף סוף

אני נמצאת באחת הכותרות אצלך...כבודדדדדדדדד!!!!!!!! אפשר למסגר ולשים על המקרר? כמו כל שבוע צמרמורת מחודשת :) סוף שבוע נעיםםםם

דריה27

New member
מאיה היקרה

אין עליך . לכל חברי הפורום שתהיה לנו שבת שלום. דריה.

../images/Emo24.gif אין אין אין עליך!!!

הוסף יחד עם הסיכום הקודם לסיכומים השבועיים של הפורום. הסיכום הזה עוזר לי בכל שבוע להתעדכן בהודעות שלא הספקתי להגיב. מאיוש את מדהימה! תודה.

שבת שלום ונפלאה../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

שתהיה לנו שבת מקסימה מלאת הפתעות חיוכים וצחוקים ותודה לך מאיה על הסיכומים הנפלאים

ושבת שלום לכל חברי הפורום../images/Emo24.gif

כהרגלי בשבתות אני לא כל כך אהיה כאן, מבטיחה להשלים הכל ביום ראשון!

עופר 123

New member
עוד סיכום נפלא...

מבית היוצר של מאיוש
. יופי של סיכום
.
עופר, שמה-זה שמח שיש לו שוב מחשב אחרי המעבר לדירה החדשה

משקיענית שלי ../images/Emo24.gif אין עליך

אני נהנית לקרוא את הסיכומים שלך .... והסיפורים מקסימים תמיד מלאי חכמה ומשאירים אותי עם חומר למחשבה. נשיקות הילה

למעלה