שבת שלום

../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif

השבוע נגמר כ"כ מהר. מי היה מאמין!? היה לי שבוע לא קל בכלל, אני מקווה רק לטוב. משתדלת להיות אופטימית- לא קל לי אבל אני מחזיקה עוד מעמד. קראתי עכשיו קטע מאוד טוב וחזק וחשבתי עליכם כשקראתי אותו. אז אני רוצה לשתף אתכם בו ולאחל לכולנו שבת שקטה, נפלאה וטובה. אוהבת המונים מאיה
כאילו שאף אחד לא רואה אותך.
אנו משכנעים את עצמנו שחיינו יהיו טובים יותר אחרי שנתחתן, אחרי שיהיו לנו ילדים. אנו מתוסכלים כי הילדים אינם מספיק גדולים, ושנהיה מאושרים יותר כשהם יגדלו. אחר כך אנו מתוסכלים כי הם מתבגרים וקשה איתם, אנו בטוחים שנהיה מאושרים יותר לאחר שהם יעברו את השלב הזה. אנו אומרים לעצמנו שחיינו יהיו טובים יותר ויהיו מושלמים כשהבן/בת זוג שלנו יצליח יותר, שתהיה לנו מכונית טובה יותר או בית יותר גדול, כשנוכל לנסוע לנופש, כשנהיה בפנסיה. האמת היא שאין זמן טוב יותר להיות מאושרים "מעכשיו" אם לא עכשיו אז מתי? החיים מלאים באתגרים ומכשולים, עדיף לקבל זאת ולהחליט להיות מאושרים בכל מקרה. משהו אמר פעם:" משך הרבה זמן היה נדמה ש"החיים האמתיים" היו אמורים להתחיל עוד מעט, אך תמיד היה מכשול אחד, בעיה שעליי להתמודד איתה, פקס לא פתור, חוב שצריך לשלם, אז החיים היו אמורים להתחיל, עד שהבנתי שהמכשולים האלה הם החיים שלי." הפרספקטיבה הזאת עזרה לי להבין שאין דרך לאושר, האושר הוא הדרך לכך, יהיה טוב אם תשמור כל רגע טוב שיש לך לבד או משהו מספיק מיוחד ששווה לבלות את זמנך איתו כי תזכור, הזמן לא מחכה לאף אחד. לכן, תפסיקו לחכות עד סוף הלימודים, עד שתרדו במשקל, עד שתתחתנו, עד שהילדים שלכם יעזבו את הבית, עד שתתגרשו, עד יום שישי בערב או עד יום ראשון בבוקר, עד הקיץ, עד הסתיו, עד החורף או האביב או עד שתמותו כדי להחליט שאין זמן יותר טוב להיות מאושר. האושר הוא דרך- לא גורל. תעבדו כאילו אתם לא זקוקים לכסף תאהבו כאילו אף פעם לא פגעו בכם ותרקדו כאילו שאף אחד לא רואה אתכם.
אוהבת מאיה
נ.ב. שאלה למנהלים: אולי נפתח במסורת נוספת "סיפור לשבת" כל שבת מישהו אחר יביא סיפור טוב לשבת כדי לעשות לכולנו את השבת נעימה יותר. אם כן אז פתחתי מסורת. ואם לא אז שיתפתי אתכם במשהו שאני מקווה שיעשה לכולנו יותר טוב.

lizush

New member
שבת שלום ומבורך

מקסימה שכמותך, אני בעד המסורת הזו (במידה והמנהלים שואלים אותי), תמיד כיף לקרוא משהו כ"כ אופטימי, בטוח שמישהו צריך את זה... מחשבות חיוביות עוד לא הרגו אף אחד..
גם לי עבר שבוע לא קל: פרצו אלינו לעבודה, אני עובדת בחום איימים בלי מזגן שלגנבו לי (כמו עוד כמה דברים שאחרים זקוקים להם), לקחו אותנו אתמול לטיול לילי בירושלים לראות את עיר דויד ולבקש סליחות בנחלאות, אמנם נשמע נחמד, אבל למה להפריע לשכנים שישנים ולהרוס לכל המטיילים את האוכל במקום לא בריא בעליל ועוד לצעוד שלוש - ארבע שעות במקום לישון? יחד עם זאת, הנה כמה דברים חיובים שהיו לי השבוע: קיבלנו מתנות לשנה טובה - ערכת קפה וסכו"ם, ככה שיוצא שבפעם הבאה יהיה קפה ותה על האש..
הלכתי לשחות בכינרת עם הביקיני שלי עם עוד חבר מהעבודה (ולא התביישתי, טוב, נו, לא יותר מידי) הכנתי שנות טובות לכל העובדים ולכל השמורות באזור חברה באה לישון אצלי היום, השקעה אמיתית מצידה
ועכשיו אני מכינה מאפינס דבש שאני מקווה שיצאו טעימות מחר עובדים, אבל אני מקווה שיהיו עוד דברים טובים גם השבת שבת נעימה לכולם.

../images/Emo24.gifשבת שלום לך ולכולם

הסיפור יפה ונכון... לא צריך לחכות שדברים יקרו על מנת שנהיה מאושרים אהבתי

../images/Emo24.gif נכון. מתחילים מעכשיו לעשות

דברים שאנחנו אוהבים. רק דברים שיגרמו לנו להרגיש טוב.

ניצם

New member
למה בסוף ריפאל לא זכה?

את רואה לא צעקת מספיק מול הטלויזיה.ג"קו התחיל להלהב יותר מידי.

לא בגלל זה, זה בגלל שאתה...

לא שלחת לו SMS
וגם אודי לא שלחה לו וגם שרוני וגם ליאורי וגם דיקלוש וגם נטלה וכל השאר.... רק אני וקרנוש שלחנו לו SMSים.

../images/Emo141.gifשבת שלום נשמה שלי ..

כמה נכונים הדברים שהעלת כאן... מאחלת לך רק אושר נשמה שלי ... מגיע לך את בן אדם מאוד מיוחד. הלוואי שכל האושר שאת גורמת לאחרים והעזרה שאת נותנת יחזרו אליך בבומרנג ותהני גם את ממנת האושר הענקית המגיעה לך. נשיקות וחיבוקים אוהבת אותך הילה

חשבתי על מה שכתבת

כל כך נכון.מרגש אותי לעבור על חיי ולהגיד כעת המילים ההלו , הסיפור הזה כל כך נכון הוא החיים האמיתיים של כל המכשולים תמיד מחכים ודוחים במקום להתחיל היום.היום אני מאושר היום אני אעשה ולא מחר כי יתכן ולא יהיה מחר.
=======>> תמונה חדשה של פו

אודי יפה שלי

קודם כל תרשי לי לשלוח לך
ענקי!!! את בחורה פשוט מקסימה ומדהימה!!!! מאחלת לך שתהיי מאושרת כל ימי חיים ושתמשיכי לגרום לאנשים לחייך. אוהבת המונים. ולגבי ה
שלך----> הנה הודעה מלפני חודש וקצת עם התמונה הזאת
סורי בייבי, היא לא כ"כ חדשה

דריה27

New member
למאיוש היקרה

מאחלת שהשבוע הקרב ובא יהיה שבוע בהרבה יותר טוב מקודמו, גאה בך על היכולת שלך להישאר אופטימית , זו תכונה מבורכת בעיני, ואני עוד יותר מעריצה אותך על האהבה שאת יודעת לתת לאחרים, תמיד מגיבה להודעות בחום ואיכפתיות, תמיד מעודדת ומחזקת, כמה טוב לב ונתינה אין סוף בבן אדם אחד ,זה מקסים ונדיר. אני רוצה למסור לך
גדול אוהב וחם מעריכה אותך מאוד אהבתי את הקטע שהבאת
דריה

למעלה