שבת שלום

NightWish2

New member
../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif

יש לי שאלה, ואני אשמח אם תקדישו מזמנכם והידע שברשותכם לנסות לענות לי. קיבלתי לפני מספר חודשים זימון למבדקים של יחידה השייכת לחיל המודיעין, בלי פירוט יתר. הלכתי למבדקים ולמבחנים ולאחר כחודש התקשרו, בישרו לי כי עברתי את המבחנים וזימנו אותי לראיון. לפני מספר ימים התקשרו למסור לי כי עברתי את הראיון, ושהם יצרו איתי קשר בהמשך. לאורך כל הדרך <המבדקים והראיון> ההסבר היחידי שקיבלתי לגבי היחידה המדוברת הוא- מודיעין אלקטרוני, וששאר הפרטים הם חסויים. ולשאלתי- מישהו יכול למסור לי פרטים נוספים על היחידה? ההסבר שבאתר החמ"ן קצר ואינו מספק. תודה מראש.

ברור

בס"ד אם במודיעין, כולל הראיון, אמרו לך ששאר הפרטים מסווגים, אז ברור שאנחנו, על גבי האינטרנט, נתאר לך את זה אה, ותגיד שלום למוחמד.

NightWish2

New member
יפה שתיקה לחכמים. ../images/Emo140.gif

לא נאה לך- יש צורה לענות ולהסביר למה אין מקום לשאלה שלי על גבי הפורום. הא כן, אתה יכול גם לשמור את הציניות לעצמך.

..

בס"ד לא חשבתי שלמעט המשפט הקצר יש עוד מה להסביר למה לא לפרסם את זה על גבי הפורום. זה נראה לי מובן מאליו, מרגע שהדגשתי שהפרטים חסויים. אני יכול, כמובן להסביר לך שהאינטרנט גלוי לכל ושאתה יכול להיות בטוח שיש כאלה שהם אל אוהבי ישראל שצופים בפורום הזה ע"מ להשיג מידע, ושע"י חיפוש קל בגוגל אפשר למצוא מידע באינטרנט, אם הוא רק מופיע בו ושאינטרנט זה כלי שקל לפריצה ולפרוץ דרכו. אה, ואם אני אשמור את הציניות לעצמי, אז איפה בדיוק הטעם בציניות?

הציניות היא משוש העולם

בס"ד ציפור נפשי. זה בדמי, ברוחי בנשמתי. החופ"ל שלי יעיד שגם כשלא ידעית איפה אני, אחרי התמוטטות ועל גבול היפוטרמיה, הייתי ציני. ("מה שלומך?" -"פנטסטסי") המקרים שאין בהם מקום לציניות הם ממש ספורים, והם קיצוניים ברמות. אני חושב שזה לא היה אחד מהם. שבת שלום בכל מקרה

למעלה