שבת שלום

../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif

שתהיה שבת נפלאה....(שתביא לי זכיה בפרס הראשון בטוטו)

נרקי

New member
שבת שלום../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

לא צריך טוטו לא צריך לוטו.. אחרי הודו למדתי להגיד תודה על מה שיש!

נרקי

New member
כסף זה גם צרות.

תראה איך זה דפק את בריטני ספירס
יאלה שיתנו לי כסף לבית ורכב ומספיק לא רוצה יותר

תכלס אני מסתפק בג'יפ חדש(לא מרצדס!)

ודירה נחמדה במיקום נוח אבל אם יש כסף לטיול מטורף לחו"ל עם כמה חבר'ה מה רע?! כסף מביא לא מעט צרות.

שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אחרי שלושה שבועות של אבטלה אפשר לומר שהיום מצאתי עבודה,רק שמשום מה זה עדיין לא עושה אותי מאושר מצאתי אדם הגון וטוב אבל יש לי קצת ספקות בנוגע ליכולות שלי מדובר בעבודה חקלאית שמתפזרת על לול אימון(הודים)וגידול ירקות נשמע קל אבל יש לי היכרות ורקע עם העבודות האלו מדטבר בעבודות קשות שבעונה החמה(בקיץ עובדים מסביב לשעון) טוב נהיה אופטימיים ונראה לאן נגיע

שווה לנסות לראות איך מסתדר

ואם לא יסתדר תחפש משהו שיתאים לך יותר. מאמין שיהיה בסדר.

DANAQ32

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo140.gif

איזה יום יפה היה לי היום
הכל ברגוע... קניתי ג'ינס חדשים צהריים אצל אבא שלי ( על האש... אכלתי המון!) אח"כ 4 שעות שנ"צ...במיטה של אבא שלי ( זה כמו כשהייתי קטנה והייתי נדחפת למיטה של הוריי בשבת בבוקר..איזה פינוק) ועכשיו אני בבית... לבד... שקט...הילדים נשארו לישון אצלו..איזה כיף..(חבל שלא קורה יותר). יותר מאוחר הולכת לפגוש חברים.. אין לחץ לחזור הביתה מוקדם..מוזר, אני לא רגילה

ש חף

New member
מלך

אני שמחה בשבילך. שווה להתחיל ולראות איך אתה מרגיש,מקסימום תוך כדי תחפש משהו אחר. בהצלחה!!

sandra block

New member
בהצלחה מלך!!!!

תנסה ותראה, מה יכול להיות? במקרה שזה לא יסתדר תחפש משוה אחר. בכל מקרה זה טוב שמצאת משהו, אפילו אם זמני. שבת קסומה והמון הצלחה

ש חף

New member
שבת שלום

האינטרנט עושה לי בעיות
שתהיה שבת מקסימה אני בשינה ולימודים בכיף שלי...

למעלה