רונה מתה !!!

rozgil

New member
../images/Emo16.gifרונה מתה !!!

היו לי שתי חברות בהוסטל שבו אני גר : לראשונה קראו בשם המקסים : רונה !!! והייתי חבר שלה במשך שנה וחצי. היום מצאו אותה בלי רוח חיים,מתה,בבית בא היא גרה (ב-דיור מוגן). את סיבת המוות לא יודעים לכן היא נלקחה ל"אבו כביר" לגלות את סיבת מותה. ישנה אפשרות שהיא התאבדה,או,לקתה בדום לב,או סיבה אחרת שאנחנו לא יודעים. היא לקחה תרופות פסיכאטריות ויתכן שגם זה השפיעה (אולי) על ליבה . מחר (יום ד') רונה היתה אמורה לחגוג את יום הולדתה !!!!! בת 27 במותה !!! (זמן הלוויתה טרם פורסם) יהיה זכרה ברוך ...........-ת.נ.צ.ב.ה להתראות אהובה : גילי - חדרה

rozgil

New member
הלויה מחר בשעה 17:00 בקיבוץ עין שמר

(ש-ליד גן שמואל)

rozgil

New member
shanis - מחזק את ידיך

מי יתן ולא אני ולא אתה ..........-ולא אף אחד יותר נדע צער !!! אני מודה לכול חברי הפורטל שתמכו בי......... מחר אחה"צ בשעה 17:00 אני בקיבוץ עין שמר (שליד חדרה) נפרד מחברה /אהובה .........והפעם זה לתמיד....... -- תמשיכו בחייכם ותדעו ש:כול יום שאתם חיים אתם צריכים לאודות לאלוהים-- (וכותב את הדברים האלו אדם חילוני לחלוטין) נ.ב. אני עדין לא קלטתי שהיא (רונה ז"ל) מתה........-פשוט עוד לא נקלט לי עדיין בתודעה תודה לכולכם על התמיכה בשעות קשות אלו !!! גילי - חדרה

rozgil

New member
רונה התאבדה ונקברה היום בעין שמר :

לא רצו לספר לי אבל היום בלויה שלה הקריאו מכתב שהיא השאירה אחריה,הלויה היתה בקיבוץ (רוב הגברים היו בלי כיפה - כנהוג בקיבוץ),השמיעו ברמקולים ,נוסף להספדים,את שיר הנושא מתוך הסרט "מ.א.ש" , שיר שהיא ביקשה שינוגן בהלויתה,היא תכננה את לויתה בפרטי פרטים,........-היא נקברה בתוך ארון.....והיה מאוד עצוב !!! אתמול היתה צריכה לחגוג את יום הולדתה ה-27 . רק להזכירכם כי : גימי אנדריקס,בוב מארלי,גים מוריסון (מלהקת "הדלתות") וג'ניס ג'ופלין ---------- כול אלה מתו בגיל 27 ---------- רונה (ז"ל) אהובה ת.נ.צ.ב.ה באהבה -גילי - חדרה

rozgil

New member
נושא מישהו יכול לתרגם ולכתוב......:

מישהו יכול לתרגם ולכתוב כאן את מילות ה-: שיר הנושא מתוך הסרט "מ.א.ש" ??? (מילות השיר באנגלית+תרגום המילים לעיברית ???) (השיר שנוגן היום בלוויה) בתודה מראש : גילי

למעלה