צלם אנוש

GALI02

New member
../images/Emo16.gifצלם אנוש../images/Emo16.gif

גם את הצלם הם לקחו את קמצוץ הצלם שנותר הם רמסו את צלמם שלהם כתשו וריטשו או שמא לא היה קיים. מה נותר מאדם אחרי שנדם אם גם את נשמתו הם לקחו?

גליייי

אני לא בטוחה שאני מסכימה עם הלקיחה הזו. את באמת חושבת שהם הצליחו לקחת את הצלם הזו? אני כל כך מקווה שלא!!! ואת הנשמה איש לא יכול לקחת היא מסתובבת לה בין העולמות עד שהיא מוצאת לה את פינת הסתר שלה ושם היא שוקעת לה בעדינות !!! רק טוב!!!

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום תקוות גדולות במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

GALI02

New member
אני אנסה להסביר

זה משהו שכתבתי בעקבות סרט שראיתי על ילד יהודי שמשפחה פולנית אימצה אותו ביחד עם אחיו הקטן. בסוף הסרט הנאצים תפסו את אחיו הקטן ולילי היו שתי אפשרויות:להודות שהוא יהודי ולעלות על הרכבת ביחד עם אח שלו. או לשתוק כדי לשרוד. קשה לשפוט אדם כשהוא נמצא במצב בלתי אפשר כזה. ולזה ניסיתי לכוון בשיר. גם המתים וגם אלו שנותרו בחיים ייתכן ועשו דברים שמעולם לא חשבו שיעשו. וזה יכול להיות לטוב ולרע. אומץ לב מופלא אבל גם גניבות,בזיזות,הסגרות ושתיקה שאני לא חושבת שאפשר לשפוט אותם על זה כל עוד לא היינו במצבם. כשכתבתי נשמה התכוונתי לכל אותם דברים שאדם מאמין בהם ושמייחדים אותו. אותם קווים אדומים שלעולם לא חשב שיעבור...ואת זה הם רמסו. לא רק עינויי גוף אלא גם עינויי נפש שאי אשפר לנסות ולדמיין בכלל

למעלה