פיגוע בנתניה

white star

New member
../images/Emo54.gif הדעות שלך מאוד "שפויות"

אני אישית בעד התנתקות, אבל יש מרחק עצום בין זה ובין לאחל לאנשים, נשים וילדים תמימים למות. זה כבר חולני, אתה צריך טיפול בן אדם

חס וחלילה, לא אמתי שאני שמח ממות

האנשים, אני שמח מעצם זה שהעם הפלסטינאי עושה משהו נגד הכיבוש, אני מצטער כשנהרגים האנשים אבל על הפיגוע עצמו אני שמח... אגב, מה הקשר להתנתקות? ההתנתקות היא תוכנית לא מוסרית, אין למדינה זכות להחליט לאנשים איפה הם יגורו, חובת המדינה זה להוציא משם את הצבא ולהפסיק לשלוט שם (ובכל השטחים הכבושים) בכל צורה שהיא. הפיגועים זה אשמתה המוחלטת של המדינה. ואגב, מה שהצבא עושה להם גרוע עשרות מונים מהפיגועים, רק שזה בסדר, זה חוקי... אם מישהו פה צריך טיפול זה בטוח לא אני...

תמיר1991

New member
../images/Emo5.gif

אפילו היוניים ביותר כאן, ביניהם אני, לא נסבול זאת. תמיר.

תמיר1991

New member
יוניים = שמאלנים...

כן, אני לפחות לא אסבול את התמיכה הקיצונית הזו. גם אני תומך בסיום הכיבוש, אבל לא בדרך הנלעגת והמסיתה שלך... תמיר.

זהו כתבתה יותר מידיי קללות ביום אחד

בזה שאתה כותב שהם פושעים אגב תתלונן עליהם במשטרה ואני מבקש מים שלפחות ימחוק לך כמה הודעות ואולי אז רק תירגע

זה מה שאני חושב

מתנחלים הם כוח כובש שעושים מעשה לא מוסרי, הם לא פושעים לפי החוק הישראלי... הם פושעים לפי החוק הבינלאומי ולפי המוסר...

עוד לא הבנתי אתה תומך בפיגועים או

לא?!! אתה תומך בפיגועים בתוך הקו הירוק או מחוץ לקו הירוק?

קליגולה אתה בן אדם קיצוני ולא שפוי

טיפוסים כמוך צריכים להיות בכלא בטחוני ולא לראות אור יום בחיים שלהם

אז מאיפה אתה חושב שאני כותב?

כמובן שיעצרו אותי! אני קיצוני. אני מתנגד לכיבוש/לרצח/לגזילת אדמות, זה ממש קיצוניות! להתנגד למעשה לא מוסרי, מה קרה לי?!!! זה פשע שאפילו פשעי הנאצים מחווירים לעומתו...

כתבתה שאתה מתנגד לפיגועים

בתוך השטחים הירוקים אבל לא אכפת לך שיהיו פיגועים בשטחים אז כתבתי שלא יהיה אכפת לך אם אני יפוצץ שוק של הפלסיטינים בטול כרם אם אני לא טועה טול כרם נמצאת מחוץ לשיטחיי הקו הירוק

FuxPavel

New member
כמו שלהם יש זכות לפוצץ יהודים

לנו יש זכות לפוצץ ערבים. אם אתה אומר שאתה נגד פיגועים בתוך הקו הירוק אז ברגע שיש פיגוע בתוך הקו הירוק אנחנו יכולים לפוצץ אותם ?

למעלה