פיגוע בנתניה

lazaroni

New member
../images/Emo16.gifפיגוע בנתניה

שעה 18:40 פיגוע בקניון השרון בנתניה דיווחים ראשוניים: פיצוץ אירע הערב (ג') בקניון "השרון" בנתניה. מדיווח ראשוני עולה כי באירוע יש 30 פצועים לפחות. במקום יש 3 גופות. עדיין לא ברור אם אכן מדובר בפיגוע, אולם כוחות הצלה וביטחון רבים נמצאים במקום. וכמה מילים ממני: תמיד צריך לזכור שבכל עם יש קיצוניים ולזכור שהג'יאהד האיסלמי הוא ארגון שלא קיבל את הסכם הפסקת האש אז יש סיכוי שזה הוא או בכלל מבחוץ... ואנחנו לא צריכים לתת לקיצוניים בעם להרוס את הדרך הנכונה...לשלום המיוחל. החלמה מהירה לפתועים משתתף בצער משפחות ההרוגים רן לזרוני.

Sashka7

New member
פיגוע נוראי...

עכשיו כבר ידוע שזהו אכן היה פיגוע טרור ושהג'יאהד האיסלמי לקח אחריות על הפיגוע... אחרי כל כך הרבה זמן של שקט, הטרור והאימה חזרו לנתניה. פשוט נוראי... יהיה זכר ההרוגים ברוך

Tru Man

New member
היה צפוי שהפיגועים יחזרו...../images/Emo4.gif

צר לי מאוד על ההרוגים והפצועים ואני מאחל החלמה מהירה לכל הפצועים אבל צריך להודות באמת הכתובת היתה על הקיר... אך מה לעשות שיש אנשים שעדיין לא יודעים לקרוא את מה שכתוב מול עיניהם...
ולא רק בעניין הזה...

chilikwe

New member
מה?!?!

אתה חי בסרט ובגלל אנשים כמוך כל המדינה סובלת. סליחה על המילים הבוטות, אבל זה שייך פה אני חושב. מיעוט קיצוני? הלוואי. הם כמעט כולם שמחים על כל פיגוע. רובם תומכים בחמאס ובג`יהאד וזה עולה מכל סקר שעושים שם. תראה כמה אנשים היו בהלוויות של יאסין ורנטיסי. תראה מה עשו מערפאת, הארכי טרוריסט הבזוי. מה אתה מדבר?

חחחחחחחח

תגיד לי אתה בסדר? העם תומך בפתח, בחזית! איך הגעת לג'יהאד? זאת מדיניות שונה לגמרי! החזית והפתח לא עושים פיגועים בתוך הקו הירוק! זה הבדל עצום! מיעוט תומך בחמאס והג'יהאד, פעם תמכו בהם אבל התיאשו, אגב המיעוט הזה ממש לא קיצוני...

תמיר1991

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

יהי זכר ההרוגים ברוך, החלמה מהירה לפצועים. תמיר.

כידוע היה פיגוע בנתניה עירי....

היום בערך בשעה 6 ו40 הייתי בתוך חדר החזרות של התזמורת שלי שליד היכל התרבות שזה נמצא חצי דקה ממקום הפיגוע פתאום כל השמשות והחלונות רעדו ברגע שהחלונות רעדו כבר הייתה לי תחושת בטן נוראית שמשהו לא טוב קרה יצאתי החוצה ושאלתי האם מישהו שמה פיצוץ והאנשים אמרו לי שהם שמעו פיצוץ אדיר וזה לא היה ממטוס שטס במהירות אדירה.... בידיוק היום היינו (התזמורת) אמורים לצעוד מרחוב סמילנסקי לכיכר העצמאות לרגל חגיגות המכביה שכידעו רוב ספורטאי המכביה השנה מתגוררים בנתניה. היה לנו (לתזמורת) דיי מזל כי אם היינו יוצאים למקום כמה דקות לפניי יכול להיות שהיינו נפצאים כי היינו חייבים לעבור בצומת הזאת אם היינו נפצעים אני מניח שהיינו נפצעים מזל... זה היה אמור להיות יום חג וניהיה יום של דם באמת עצוב וחבל. יהיה זכרם ברוך של כל נרצחיי הפיגוע הנתאב והחלמה מהירה לפצועים.

../images/Emo16.gif

הפיגוע הרצחני בנתניה שוב הוכיח שארגוני הטרור ממשיכים במאבק האלים לחיסולה של מדינת ישראל. טרור הג'יהד, הוא אותו טרור בדיוק שהיה בלונדון בשבוע שעבר וקודם לכן במדינות אחרות. תרבות הרצח והג'יהד של האיסלם שוב היכתה באזרחים חפים מפשע. שוב אנו שומעים גינויי סרק של הרשות הפלשתינאית, את הגינויים האלה היינו רגילים לשמוע משפתיו הרועדות של עראפת. במקרה הזה איפוק הוא בהחלט לא כוח אלא חולשה.

asafz8

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo16.gif

מחזק את גרשון. יהי זכרם ברוך.

כדי לגרום לעוד יותר כעס ושנאה

מהצד הפלסטינאי? הם שונאים אותנו (ובצדק) מספיק בלי שתמרר להם את החיים עוד יותר... מה שאתה מציע הולך ככה- כובשים עם, נוצר כעס והעם מתחיל להתנגד לכיבוש, הצבא מדכא באלימות את ההפגנות הלא אלימות של ראשית האינתיפאדה, נמאס להם, מתחיל מאבק מזוין. תגובה פראית של הצבא, עוד שנאה ופיגועים, רגיעה מהצד הישראלי בעקבות מות ערפאת, הפסקת אש כוללת, ציבור פלסטינאי שהתעייף מהמאבק המזוין, נשארו רק קבוצה קטנה של מבצעי פיגועים... העם הפלסטיני מתחיל במאבק לא אלים נגד הכיבוש בכלל ונגד הגדר בפרט. תגובה פראית של הצבא, התאפקות מצד הפלסטינאים, פיגוע בודד בלב השקט, תגובה חריפה מאוד של הצבא, זעם וכעס מצד הפלסטינאים, התעוררות מחדש של ההרג, מלחמה מצד הצבא, הפלסטינאים משיבים מלחמה, פיגועים המוניים, הפצצות על ערים פלסטיניות, אוטובוסים מתפוצצים, מסעדות מתפוצצות, אנשים נהרגים ולא רואים את הסוף. עכשיו שלוש שאלות: א. מי הצד הצודק? ב. האם כדאי להגיב בחריפות? ג. איזה עוד דרך נשארה לפלסטינאים מלבד פיגועים?

תמיר1991

New member
קליגולה -

תראה, אני מגדיר עצמי שמאל, ולא ממש מתון, ותאמין לי שנשארו להם דרכים רבות נוספות. אגב, המלצה חמה - אל תדבר פה על הבולשיטים הצמחוניים הקיצוניים שלך, כי תמיכה לא תמצא כאן, בטח שלא רחבה. תמיר.

לא נשארה להם שום דרך

אחרת, הם ניסו הכל, אם קראת קצת על תחילת האינתיפאדה הראשונה בוודאי תדע שבהתחלה היו בסך הכל הפגנות לא אלימות נגד הכיבוש, זה לא עזר והצבא הגיב בפראות, תראה מה יצא מתגובת הצבא... אני לא מתכוון לדבר כאן על צמחונות, כאן זה לא קשור, בפורום אקטיביזם יש קשר מסוים, פה לא... ואגב, זה לא בולשיט...

תמיר1991

New member
ידידי, אתה לא צריך לשכנע אותי

בצדקת הפלשתינאים בחלק מהנושאים, ביניהם הגבת הצבא בפראות. אבל שום דבר לא מצדיק הרג חפים מפשע. אני שמח שלא תדבר פה על צמחונות, לפחות ניצלנו מהשטויות האלה כאן. תמיר.

הבעיה היא שהפלסטינאים צודקים בכל

דבר, הגבתם לכיבוש שמתבטאת בפיגועים נגד אנשים לא חפים מפשע (אני לא תומך בפיגועים בתוך הקו הירוק) היא לגיטימית. אם תקרא לצמחונות שטויות בסוף אני כן עלול לדבר פה על זה, זה באמת הרג של חפים מפשע... ובשביל מה? כדי שיהיה לך אוכל טעים יותר... (אל תענה לזה, שלא יפתח פה דיון על צמחונות...)

tapr

New member
כי כמובן

כל מי שמעבר לקו הירוק הוא לפחות נאצי פושע נגד האנושות. דמם מותר, שירצחו בכמויות, אתה אומר? ליברל שבליברלים. האם ילד שנהרג בהתנחלות גם פושע שמגיע לו למות? או אולי סיור של תיירים מחו"ל במזרח ירושלים (הרי הם לא עברו ביקורת דרכונים ב"פלסטין"...).

ילד שנהרג בהתנחלות

זאת אשמתם המוחלטת של ההורים, הם האחראים היחידים. סיור של תיירים באמת זה לא בסדר לתקוף. וכן, כל מתנחל הוא פושע נגד האנושות

tapr

New member
שטויות

מחבל שרוצח ילד הוא האשם והרוצח הנתעב. האשמה של ההורים היא חולנית. יותר מזה, אנשים שנמצאים דור שני, שלישי ואף רביעי בהתנחלויות, נולדו וגדלו שם והקימו משפחה שם, הם גם "פושעים לפי החוק הבינ"ל"? החוק הבינ"ל בנושא מתייחס למדינות, לא לאנשים. יותר מזה, גם כאן מדובר בהתיישבות על קרקע ריקה, ב-99% מההתנחלויות (מאחזים לא חוקיים זה עניין אחר).

למעלה