ערן 1986-2001....

MC JaNaNa

New member
../images/Emo16.gif ערן 1986-2001....

אחד משכבת י אצלנו בתיכון נהרג היום שרכב בצהריים על אופניו ומשאית נכנסה בו... אני הכרתי אותו עוד מהחטיבה וראיתי אותו רק אתמול ואני לא מצליח לעקל את זה תנוח על משכבך בשלום ערן
PEACE העתיד אינו צפוי אי אפשר לדעת מה יקרה מחר ג´ננה

MC JaNaNa

New member
סורי שההודעה לא קשורה למוזיקה שחורה

זה פשוט בא לי מהלב וכולי מלא כאב... למרות שלא הכרתי את הבן אדם הכי טוב אבל קשה לעקל כזה דבר ולראות ששום דבר לא בטוח והחיים יכולים להיות אכזרים בלי שתרגיש PEACE ג´ננה

root

New member
אני משתתפת בצערך ../images/Emo16.gif

אתה כל כך צודק... צריך לנצל כל רגע.. מי יודע מה יהיה מחר. מקווה שיהיה טוב, ותרגיש טוב.

mc buhara

New member
לפי דעתי...

בטח בכל לא הכרת אותו ואתה סתם נסחף אחרי משהו שע"פ החוקים של החברה שלך

kodgirl

New member
../images/Emo16.gif עידן כנס לפה:

הרבה מהשכונה שלי מתו ונפצעו בעיקר מתחילת האינטיפדה. אני יודעת מה ההרגשה כאילו עקרו לך את הלב. משתתפת בצערך.

Mc chameleon

New member
../images/Emo16.gif לערן: ../images/Emo16.gif

למי שלא מכיר אותי אז רק שתדעו, אני גם מפ"ת ולמדתי עם ערן ביסודי ובחטיבה, הוא היה ידיד טוב של חברה שלי וגם חבר טוב של אח של חברה שלי ואתמול נודע לי המקרה 20 דקות אחרי שקרה ואני הייתי בהלם, אני לא יכולתי לעקל איך זה קרה. כמו כל החברות שלי בחרנו לא להיות בבית לבד ירדנו למטה וישבנו ודיברנו על מה שקרה זה היה מדהים גם מי שלא הכיר אותו בכה, כולם בכו כל העיר הייתה באבל חצי שעה אחרי כולם כבר ידעו הלכנו ברחוב וראינו קבוצות של ילדים הולכים ביחד ובוכים, מתחת לבית שלו היו כל כך הרבה אנשים בהלם, ילדים בבגדים יפים שהתכוונו ללכת למסיבה שהייתה בעיר, הורים, חברים, אנשים עברו הסתכלו ולא הבינו למה יש כל כך הרבה אנשים עצובים ביום כזה. כולם השאירו את החיים שלהם רגע בצד והתאחדו עם זכרו. שמעתי כל כך הרבה סיפורים של אנשים הכירו אותו וזכרו את המעשים הטובים שלו, בנאדם מקסים היה לו לב זהב, הוא בחיים לא זלזל במישהו הוא תמיד אמר לכולם להיות נחמדים ולא לריב הוא היה בנאדם של שלום. יש לי כל כך הרבה מה להגיד אבל אני יסכם את הדברים שלי: תשמרו על עצמכם, תנצלו כל רגע בחיים. לזכרך, ערן. אלינור

MC JaNaNa

New member
פרטים להלוויה של ערן ז"ל...

מחר ההלוויה של ערן זחייק ז"ל בבית העלמין בסגולה ,פ"ת בשעה 14:30 בצהריים מישהכיר את ערן יבוא ויחלוק לו כבוד אחרון... אני לא הייתי חבר של ערן בדיוק הלכנו מכות פעם אחת וכל זה ולא חיינו בשלום ת´אמת.. אבל דאם! אני מכיר את הבן אדם הייתי משחק נגדו כדורגל הוא היה איתי בחטיבה ואפילו 6 ימים בתיכון. לא ניסתי להכיר אותו לעומק אבל לרוע מזלי אני גם לא יצליח להכיר אותו ואני חושב בתור בן אדם שראיתי אותו המון בחיים שלי מגיע לו כבוד והרבה כי בסך הכל שמעתי שהוא בחור זהב. אני הולך להיות שם ואני מקווה שגם הרבה ממכיריו. ערן, תנוח על משכבך בשלום ,חבר ממני עידן
PEACE ג´ננה

למעלה