עברה שנה...

salt of earth

New member
../images/Emo16.gif עברה שנה...

המאמר של האב ריפעת בדר על יום השנה למות הקדושים של האב אנדריה סאנטורו שנה עברה מאז רציחתו של האב אנדריה סאנטורו ע"י פעיל בקבוצה פונדמנליסטית בטורקיה. אב אנדריה היה כומר בן 60 שנה מאיטליה שהיה רועה הקהילה הקתולית הזעומה בעיירה קטנה בטורקיה, הוא נרצח ע"י בחור בן 16 שנה בעיצומה של הפגנות מחאה על הקריקטורות הפוגעות שפורסמו בדנמרק. הכומר היה בכנסייה שלו מתפלל כאשר נכנס אותו נער וירה בו שני כדורים בגבו. האב אנדריה מת במקום. אמו בת השמונים שקיבלה את ארון הקבורה שלו בשדה התעופה, והעידה מול השופט במשפט של הרוצח "אני סולחת לזה שרצח את בני יחידי אהובי" וקיבלה את פרס הקדושה ריטה על הסלחנות הנוצרית שגילתה במקרה הזה. אך מהצד השני, עומדת אמו של הרוצח אשר העידה במשפט של בנה וסירבה לגנות או להסכים לחרטה ואמרה : "הילד שלי עשה את המוטל עליו, והוא כמו הגיבור אגא אשר ניסה להתנקש בחייו של האפיפיור יוחנן פאולוס השני בשנה 1981 והרצח הזה הוא המתנה של הבן שלי לעם ולאומה הטורקית" הקרדינל רוייני אשר ניהל מיסה לזכרו של האב אמר כי האב אנדריה האמין בכל רמח גופו באמירה מהבשורה: על החנטה שנופלת על האדמה והיא מתה ואם היא מתה אז היא מניבה פרי רב מאוד. לו היה אומץ רב ואמונה גדולה אשר אפיינה גם את המרטירים של הכנסייה שמתו מות קודשים בכל דורותיה . ובהקרבת חייו של האב אנדריה יש בה כל האלמנטים של מות קודשים של אדם בשל האמונה שלו. ليكن ذكراه مؤبدا יהי זכרו ברוך
לקריאת המאמר בערבית מתוך אילאף: http://www.elaph.com/ElaphWeb/ElaphWriter/2007/2/209205.htm כי אני הבאתי רק את התמצית של הדברים. ולמי שמעונייין להתעמק יותר בנושא צירפתי קישורים באנגלית על מקרה הרצח.

lion 7

New member
גם הכנסיות בעזה

וגם הנזירה בסודן , ופה ושם שלא מדוחים עליהם בעולם הערבי מסביב , אינדוניזיה , דרום פיליפין , מצרים, אפריקה בהרבה מקומות שאין דין ואין דיין , הזועה תמשך , ויש לנו אב אחד ומתוך אחד שידאג לנו מהזאבים בעולם, לאלה שמתו עבור ישוע , הם כבר בפרדייס בגן העדן עם אברהם , כמו אליעזר המסכן העני , רבים כבר שם מחכים לאחיהם החיים שיצטרפו שם ,, עוד שנה והמצב של המזרח מתדרדר עוד , ורק תפילת חיזוק לאלה בחיים , כי קרבה השעה והאדון יבוא ולא יאחר , אכן קרבה השעה ואנו מתחזקים באמונה , וכי יאה לנו לסבול עבור חיי הנצח עם רבינו ומושיענו יסוע אלמסיח חביבנא.. אפרופו קראתי על אגא שניסה להתנקש בקדוש יוחנן ז``ל , והוא לא מתחרט על כך , תפילה שהוא ובין לאדן יכירו את יסוע אלמסיח ויהפכו לפאולוס מס- 2 אמן . . . אני מאמין בזה אמין

salt of earth

New member
אמן ליאון

אגב הוא מזכיר את במאמר שלו את רצח הנזירה בסומאל והכנסיות בשטחים (לא רק בעזה שרפו את הכנסיות) וגם את רצח הסופר הארמני לפני שבועיים בטורקיה, ומדבר על השתיקה הרועמת של העולם הערבי לנוכח המקרים הללו. אמו של האב אנדריה הפגינה רוח נוצרית אמיתית כאשר אמרה כי היא סולחת לרוצח. אמן שתהיה בריאה. ניזכר באמירת ישוע من أمن بي فلو مات سيحيا

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifגדולה היא סלחתה ואהבתה של האם

שרוח ישוע ממלאת אותה ובזה מצאה נחמה אמיתית, גם באובדנה הגדול

למעלה