מתי ייפסק?

עוף כנף

New member
../images/Emo16.gif מתי ייפסק?

מתי יפסק הטרור? מתי תשבר "שגרת" הפגועים? שאלות בלי תשובות. לפקקים המשתרכים בגלל מחסומי התרעות הפגועים התרגלתי, אבל בכל פעם מחדש כשמודיעים על ארוע הראש מתחיל לעבוד לחפש מי היה והיכן לוודא שכולם בסדר. "כולם" שקרובים אלי. והרבה אחרים נפצעים ונהרגים ובכל פעם זה כואב מחדש. לזה לא מתרגלים. והלוואי ויכולתי ממקומי לחזק את משפחות הנפגעים.

*יערית

New member
עוד ערב קשה../images/Emo16.gif

יהי זיכרם ברוך של הניפטרים
החלמה מהירה לפצועים ולכל המשפחות שלצערינו הצטרפו למשפחות השכול..שלא ידעו עוד צער ויגון ... בכל פעם זה קורה בנוסף לחיים הקשים במדינה בא טרוריסט חסר רחמים ומקווץ לנו את הלב זה כ"כ כואב....

../images/Emo123.gif ועכשיו עוד אחד

דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

וכרגיל - לונלי ../images/Emo124.gifלהתפקד בבקשה

הבן שלי שנסע לירושליים לבקר חבר כבר התקשר

Lonely In Blue

New member
../images/Emo25.gif אני בסדר...

חוצ'מזה שאני קצת משתגע... אבל זה (השיגעון) לא חדש

../images/Emo16.gif

איך קוראים לאהבה שלי / יהודה פוליקר וזה עולם יפה ממש וזה מזרח תיכון חדש וזוהי יפו תל אביב זה רק שבוע לא רגוע מסביב וזאת בועה מאוד קטנה וזה אני וזה אתה זה לא זהב זה סתם נוצץ וזאת בועה שאם תיגע היא תתפוצץ. אלה הם חיינו בזמן האחרון יכול להיות יותר טוב יכול לבוא אסון ערב טוב ייאוש ולילה טוב תקווה מי הבא בתור ומי בתור הבא? זה רובה זה מצלמה וזה מצטלם כמו מלחמה וזה נשמע כמו יריות ואין כמו יפו בלילות זה לא האש זה הגפרור זה לא מקטרת זה ציור וזה אתה וזה אני חבל שיום ראשון ולא שני. אם סופה היא שיר של רוח איזו מנגינה יש לתקווה איך קוראים לאהבה שלי לאהבה שלך ? ערב טוב ייאוש ולילה טוב תקווה מי הבא בתור ומי בתור הבא ? וזה הסתיו וזה עצוב זה הבית זה הכלוב זה לא סיגריה ראשונה ובטח לא סיגריה אחרונה זה מכונת המחשבות שלא הצלחתי לכבות זה אני וזה אתה והביחד שהיה כלא היה .

עוף כנף

New member
יפים ממני וממך האדמה לקחה

שירים עד כאן (נתן יונתן???) שירים עד כאן נתנה לנו ארכה עד שהזמן שלנו יעצור היו גשמים ואור מה עוד אפשר לרצות יפים ממני וממך האדמה לקחה שירים עד כאן דקה אחר דקה קצרות ואוהבות וכואבות אבל האחרונה סופית וארוכה שעון השמש והחול הגיע עד הקו שירים עד כאן בגובה הפסגה גם האוויר מתחיל להיות דליל אבל לכם ולי עוד נשארו מילים לזכור איך שהיינו כאן כשייסגר הגן שירים עד כאן הבכי והצחוק קולות האנשים כוכבי הזמן השמש והים הלחם העולם המר והמתוק וכל מה שהיה נשאיר לחיות בתוך השיר שירים עד כאן שירים עד כאן נתנה לנו ארכה עד שהזמן שלנו יעצור היו גשמים ואור מה עוד אפשר לרצות יפים ממני וממך האדמה לקחה שירים עד כאן דקה אחר דקה קצרות ואוהבות וכואבות אבל האחרונה סופית וארוכה שעון השמש והחול הגיע עד הקו שירים עד כאן בגובה הפסגה גם האוויר מתחיל להיות דליל אבל לכם ולי עוד נשארו מילים לזכור איך שהיינו כאן כשייסגר הגן שירים עד כאן הבכי והצחוק קולות האנשים כוכבי הזמן השמש והים הלחם העולם המר והמתוק וכל מה שהיה נשאיר וכל מה שהיה נשאיר לחיות בתוך השיר

maof

New member
יום חדש ...יום קשה וכואב../images/Emo7.gif

שני פיגועים ....הרוגים ופצועים בחורה שהיתה צריכה להיתחתן היום נהרגה יחד עם אבא שלה יהיי זכרם ברוך
החלמה מהירה לכל הפצועים
ושלא נדע ונישמע עוד על ימים כאלה שיהייה יום נחמד ככל שאפשר לכולםםםםם
מעוף

blonda3

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo39.gif

למעלה