מחרתיים 22 שנים...

קיר קמט

New member
עם כל הכבוד לג´ון לנון

יותר חשוב לי להגיד מזל טוב לג´ימי. תגידו , אם לא היה ההדרדרות שלו בסוף , ואם הוא היה בחיים עד היום, אתם חושבים שמשהו היה שונה ?

תוך התעלמות מזה שאני לא מסכים איתך

אם ג´ים היקר היה איתנו הוא היה היום בן 59 לפי חשבוני הגס, אחרי לפחות תקופה אחת של התמכרות לאלכוהול, ותקופה של התמכרות לסמים (וזה רק על התקופה שבה הוא חי, אין שום דרך לדעת איך הוא היה מתעלל בגוף שלו אח"כ) אז ילד יפה ומורד הוא לא היה. היה פעם מאמר ב ynet שטען שאם מוריסון היה חי הוא היה הופך למין אינטלקטואל צרפתי (מה שאכתוב כאן מבוסס על המאמר הזה) ג´ים שעבר לפריז, מקיים ערבי שירה, בו הוא מקריא משיריו, יוצר סרטים, ויש לו מדור מיוחד במוסף הספרות של אחד העיתונים החשובים בפריז, הוא אורח קבוע באפוסטרוף של ברנארד פיבו בטלוויזיה הצרפתית (בון ג´ור מיסייה מוריסו- אה, בון ג´ור בארנרד...), במקביל הוא כמובן, מסובך בבית משפט בתיק בן 30 שנה מול ריי מנזרק על השימוש בשם the doors , הוא היה חושב כנראה שהשימוש של מנזרק בשם מזנה את הלהקה. פיזית מוריסון היה מין שמן מזוקן כזה, מידיי פעם משטרת פאריז הייתה עוצרת אותו, כשהוא היה מתפרע שיכור בבר מקומי, והוא היה הופך לאושייה מכובד בבוהמה הפאריזיית הסנובית, ומגיע לארה"ב רק לצורך המשפט שלו נגד מנזרק וקריגר, שלא לדבר על התביעה הענקית שהוא היה מוציא נגד אוליבר סטון על הסרט. פעם בכמה שנים, ג´ים ידידינו היה מוציא אלבום, של מעין דיקלום על רקע מוסיקה, בהתחלה יגידו שזה לא זה, אחרי זה לא יגידו כלום, אבל בחברה הפאריזאית יתחסו ליצירה שלו בהדרת כבוד מעושה. עם כל התאור הזה שהוא מציאותי כמו המחשבה שמוריסון יהפוך למין זקן שבט מכובד כזה, כמו אריק קלפטון למשל, שזוכה לכבוד מצד מוסיקאיים אחרים, אבל כבר מזמן לא מה שהיה, או שהוא יהפוך למכונת כסף כמו ג´אגר, לדעתי לג´ים לא הייתה ברירה אלא למות, פשוט, מי שנדפק פעם אחת, כבר לא יכול להגמל מזה....

Wonder goat

New member
זכרו ברוך

אני משתתף בצער שלך לנון 22 שנה שלך כוח יופי וקצב ---------------------------------------------------------------------- He´s My Brother He Aint Heavy.

Wonder goat

New member
כן כן

אני נותן את הכבוד שלי לאיש הדגול הזה בכול דרך שאני יכול

mpljp

New member
ראיתי מודעות

על איזה הופעה לזכרו או משהו והם כתבו שם 23 שנה, נו באמת הם לא יכולים לעשות חשבון

godsdice

New member
הוא כל כך חסר../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

חבל שיוקו oh-no לא הלכה במקומו. חשבתם על זה פעם: שפול מקרטני לא יהיה פה יותר, האגדה של הביטלס תיגמר. שאף אחד לא יעיז להגיד "אבל, רינגו עדיין פה!" np - frank zappa - Chunga´s Revenge (מהדיסק FZ:OZ)

לצערי

פול כנראה תמיד יהיה פה, המון שנים אחרי שהילדים קרסטין אגילרה ילכו לעולם בשיבה טובה, פול מקרתני יופיע במחוות לג´ורג´ הריסון וג´והן לנון...

yoavsc

New member
אז אתה מייחל למותו המוקדם של פול?

או שקראתי את ההודעה שלך לא נכון?

חלילה

שיזכה לימים ארוכים ובנים זכרים לרוב, אני סתם משתעשע... אני רק מקווה שהקרירה המוסיקאלית שלו תחזור מתי שהוא לדרך הישיר, או שלו תיהיה החוכמה לפרוש, ולהפסיק עם ההופעות והאלבומים האלה, שגורמים לי להתביש כל פעם מחדש. ואגב, אני מודע לזה שלא שמעתי שום דבר שלו כבר 10 שנים, ושיתכן שהאלבום והמופע האחרון שלו לא רעים, אני פשוט מפחד לנסות

godsdice

New member
תנסה../images/Emo70.gif

האלבום האחרון שלו (Driving Rain) מעולה! והחבר´ה שמלווים אותו באלבום הזה ,והסיבוב הופעות האחרון שלו עשו עבודה נפלאה. הם מבצעים שירים שלו, של ווינגס (שלדעתי ההרכב החדש נשמעים יותר טוב) והביטלס. לפני שבוע קניתי את ה dvd של הסיבוב ההופעות האחרון שלו (back in the us) ואני מקווה לא להתעצל, ולכתוב ביקורת על ה dvd הזה. בנתיים, תשיג את Driving Rain! np - frank zappa - Duodenum (מתוך הדיסק - Lumpy Gravy)

רק בשבילך

אני אנסה, בכל זאת ולמרות הכל. אשמח לקרוא סקירה שכזאת. בסך הכל פול העניק לי כ"כ הרבה רגיעי קסם, שאני חייב גם לו עוד צ´אנס אחד נוסף, לא?

גאנגה

New member
ים של ערבי מחווה

לג´ון לנון. הייתי ביום שישי בהופעה של "מג´יקל מיסטרי טור", ואני יכול להמליץ בכיף. הם יהיו ביום ד´ אני חושב בחוות החיות בקרית טבעון. ומחרתיים דני רובס, שבאמת נותן הופעות טובות יהיה בקמלוט בהרצליה

SMILE 4 NOTHING

New member
משום-מה זה ממש לא מזיז לי...

לדעתי אפילו בנאדם טוב הוא לא היה,לא שיצא לי להכיר אותו... אז זה נכון שהוא תרם ה-מ-ו-ן למוזיקה ולאלפי אנשים בכל העולם,אבל אני מעדיפה להתעסק בדברים יותר משמעותיים מהמוות שלו אחרי 22 שנה...

DUDE5

New member
ולמה את חושבת שהוא לא היה בן אדם..

טוב? למה ללכלך? ולמה את מעדיפה לכתוב את ההודעה המיותר הזאת מלהתעסק ב"דברים יותר משמעותיים"?

למעלה