ליצחק רבין זה יום קשה לי כל כך.. ומשמעותי כל כך בחיים שלי ובמי שאני.
ב בילבול New member 27/10/04 #1 ../images/Emo16.gifליצחק רבין זה יום קשה לי כל כך.. ומשמעותי כל כך בחיים שלי ובמי שאני.
ק ק א ס י ו פ א ה New member 27/10/04 #5 ../images/Emo16.gif והשנה זה חשוב יותר מתמיד בסימליות מדהימה יום הזיכרון נפל באמצע מהומה כשמאיימים על עוד ראש ממשלה. לזכור ולא לשכוח. כי אנחנו לא רוצים לחזור על הקטע הזה בהיסטוריה.
../images/Emo16.gif והשנה זה חשוב יותר מתמיד בסימליות מדהימה יום הזיכרון נפל באמצע מהומה כשמאיימים על עוד ראש ממשלה. לזכור ולא לשכוח. כי אנחנו לא רוצים לחזור על הקטע הזה בהיסטוריה.
ל ליאת פעמיים New member 27/10/04 #7 ../images/Emo16.gifלזכרו של רבין אני חושבת שעבורי כמו עבור אחרים רצח רבין, היה נקודת שבר . לזכר סבי שנפטר היום לפני 4 שנים. כל יום זיכרון לרצח רבין, מקשיבה להספדים ולשירים העצובים ונזכרת בסבי היקר
../images/Emo16.gifלזכרו של רבין אני חושבת שעבורי כמו עבור אחרים רצח רבין, היה נקודת שבר . לזכר סבי שנפטר היום לפני 4 שנים. כל יום זיכרון לרצח רבין, מקשיבה להספדים ולשירים העצובים ונזכרת בסבי היקר
ר רוית ב New member 28/10/04 #8 ../images/Emo16.gifלא יאומן שעברו 9 שנים אנחנו היינו שם בכיכר כשזה קרה בחיים אני לא אשכח את זה