לזכר... הילדים.. ברוסיה... יהי זכרם ברוך!
ה הקיפודה מרחובות New member 6/9/04 #3 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifנכון...../images/Emo10.gif
ע עינב המהממת New member 6/9/04 #5 זה נורא ../images/Emo7.gif יהי זכרם ברוך ושלא יקרו עוד מקרים כאלו עוד לעולם
ה הקיפודה מרחובות New member 6/9/04 #9 מה הקשר? שואה זה משהו בפני עצמו אבל יש גם שואה שעשו לנו ( ) אולי לזה את מתכוונת...כן
P Pink Bubbles New member 6/9/04 #12 נכון אבל זה בכלל לא קרוב! בואו לא נהרוס את השירשור ולא נדבר על זה יותר...
M moranooosh New member 6/9/04 #13 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif מסכנים, זה ממש מצער, וזה מעשה ממש רע!מסכנים...למות בגיל צעיר...טוב די אני כבר לא יכולה לחשוב על זה...זה ממש מזעזע אותי
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif מסכנים, זה ממש מצער, וזה מעשה ממש רע!מסכנים...למות בגיל צעיר...טוב די אני כבר לא יכולה לחשוב על זה...זה ממש מזעזע אותי
ל ל ו ל י1 New member 6/9/04 #14 אני משתתפת בצערם../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif
מ מאמי כמוניN New member 7/9/04 #16 ../images/Emo16.gif אולי נפסיק לדבר על זה...בבקשה.... אני כבר מתחילה לבכות...נשבעת לכם...
R rachelllll New member 7/9/04 #18 התכוונתי בסה"כ... לתאר את הסבל הנורא שלהם במילה "שואה"... בלי להשוות או משהו...
B blond ice cream New member 8/9/04 #20 מסכנים.. ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif תסתכלו עליהם ותחשבו שככה היהודים היו רק כפול כמה מיליונים...
מסכנים.. ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif תסתכלו עליהם ותחשבו שככה היהודים היו רק כפול כמה מיליונים...