לזכר

okok4

New member
../images/Emo16.gifלזכר../images/Emo16.gif

"popular" (צעירים לנצח) יצירת המופת שהקדימה את זמנה (אמריקאים דפוקים! יומכם קרב!). הערב בשש וחצי פרק אחרון (צפו להפתעה גדולה). יהי זיכרה ברוך

Pucci

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

הסדרה שהכי אהבתי נגמרה ועוד במתח לא נורמלי. חיי לעולם לא יהיו אותו דבר...... :( הלוואי ויהיו שידורים חוזרים אמן צליל

okok4

New member
איזה פרק.....

מרי צ´רי אהובתי במפגן הפיגור-שכלי הקבוע והמלבב שלה, ניקול ג´וליאן בדיאלוגים שנונים ומושחזים כרגיל, הפעם יורה חיצים לעבר ברוק מקווין, חברתה הטובה ביותר לשעבר. את הסוף לצערי כבר ידעתי מביקור בלתי זהיר בעליל בפרום בניכר, אבל עדיין, לראות את ניקול במצב רוח רצחני, מבושמת מאלכוהול ומרירה מברז לא צפוי, דורסת בקור רוח מקפיא את ברוק - היה מחזה מצמרר ואולי אפילו בלתי הוגן, מצד היוצרים, שידעו על ביטול הסדרה בעת הצילומים. אכזרי להשאיר אותנו תלויים באוויר. לילי וגו´ש. עצוב ומדכא. חבל. אגב, ניתן להבין שהריסון בחר בסאם, לא? הרי ברוק יצאה זעופה ובסערת רגשות מהאולם. צודק. בחירה נבונה.

**פצצה**

New member
זה לא נורמלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך הגיוני שהם יורידו את הסידרה בפרק כל כך מעניין!!!! אבל עדיין יש תחקווה לשני דברים: שידורים חוזרים או שאולי האמריקאים יתחרטו ויחזירו את הסידרה או שאולי אלה רק שמועות שהסידרה נגמרה!!! אבל באמת....מה יהיה עם ברוק????ועם סאם והריסון ו....? זה לא הוגן!!!!!!!!!!!!

**פצצה**

New member
חדשות מעולות!!!!!!!!

מכל מיני מקורות נודע לי שיכול ליהיות שתיהיה עונה 3 לצעירים לנצח!!!!!!!!!!!!!!

d@r121

New member
כמה שאלות למחשבה על הסדרה

אז אחרי צפייה הדוקה בפרק האחרון לעונה (או לתמיד
) עלו וצצו בעייני כמה שאלות 1) האם ניקול רצתה לנקר עיניים עם ג´ורג´ או שבאמת אהבה אותו 2) האם ברוק באמת הרעילה את ברוק 3) האם ג´וש ולילי יפרדו? ישארו? יעברו למקום אחר 4) מה יקרה עם האחות התאומה של מרי צ´רי ומה יהיה איתה? 5) האם ניקול באמת כזאת כלבה? 6) האם הריסון עשה את הבחירה הנכונה? 7) האם ברוקניסתה לעבוד על סאם בעניין הריסון 8) למה התסריטאים עשו כזה פרק אכזרי 9) למה לא רוצים להעלות לנו שידורים חוזרים למי שפספס 10) ולמה לעזאזל הורידו את הסדרה בארה"ב תחשבו על זה טוב טוב ותענו ד
ר

**פצצה**

New member
את התשובות.....

את התשובות אני מניחה יהיה אפשר לגלות רק בעונה 3 (?!) אם תיהיה כזאת! הלוואי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אלה התשובות שלי

1. ניקול סתם חיפשה מישהו ללכת אתו. 2. ברוק הרעילה את ברוק? לא מבינה!!! מתי? 3. ג´וש ולילי - אם אף אחד לא יעזור להם - אין להם שום סיכוי! 4. מרי צ´רי - אני לא אוהבת את הדמות המופרכת שלה. שתלך הביתה. 5. ניקול חייבת להיות כזאת, כדי להשיג תשומת לב. היא תירגע אם ימציאו לה חבר או משהו. 6. you must always follow your heart 7. ??????????? 8. רייטינג 9. כי פעם אחת זה מספיק! 10. רייטינג?

חתולית1

New member
בקשר לתשובה מס´ 4 שלך

איך אפשר לאל לאהוב את מרי צ´רי?????? היא הדמות הכי שווה שם!!! ורק שתדעו איך שהיא שיחק את B HO היה מעולה! כי היא גם היתה צריכה לשחק את מרי צ´רי וגם לשחק את מרי צ´רי במובן ה"ערסי" "ילדת הרחוב" היא גדולה בקיצור! דרך אגב בקשר לעונה ה-3 אני יודע שדיברו על זה והחליטו לבאל, אחרי זה חשבו לעשות מזה סרט והעיון ירד. אבל הסדרה לא נכשלה לגמרה בארה"ב, גם בארץ לא וגם בבריטניה לא, כך שלדעתי יש סיכוי שיעשו לזה עונה 3.

okok4

New member
מסכים../images/Emo99.gif

היא נהדרת. הדמות שלה קריקטורה שמספקת רגעים קומיים מעולים. לשחקנית קוראים לסלי גרוסמן, יהודייה כמובן. ענקית!!!

gita3

New member
חלק מהתשובות

אז ככה: הריסון לא בחר בסאם אלא בברוק. לילי היתה אמורה לעזוב את ג´וש לאחר שהייתה מגלה את התמכרותו לקרבות תרנגולים. הפרק המקורי היה אמור להיות פרק כפול, אבל הערוץ לא הסכים ולכן שודר רק פרק אחד (חצי פרק בעצם). היה בתכנון לעשות סרט טלוויזיה שייראה את ההמשך, אבל ככל הנראה הוא לא ייעשה.

קרבות תרנגולים???.../images/Emo12.gif

מרי צ´רי - תגידו לי אתם. פגשתם פעם דבר כזה במציאות? נראה לי שיוצרי הסדרה התקשו להחליט אם מה שהם משדרים זה דרמת נעורים או פרודיה מטורללת. אם הסדרה היתי פרודיה, אז המטורללת הבלונדינית היתה בוודאי הכוכבת.

gita3

New member
לא נכון

הריסון בחר בברוק ולא יעזרו כל סימני הקריאה

**פצצה**

New member
אני.................

אני לא אוהבת להתווכח אבל....סורי גירל הריסון בחר בסאם ולא אני המצאתי את זה אלא זה מה שרשום באינטרנט (בלי סימני קיראה אם זה עוזר לך)

לא נראה לכם שהסדרה ירדה בצדק?

הרי אחרי התחלה נפלאה הסדרה התדרדרה לתהומות פאתטיות שלא נראו כמותן, בערך מהרגע שסאם ומה שמה השלימו. מסדרה מצחיקה שנונה וחדה היא הפכה למלודרמה משעממת.

למעלה