לזכר הנופלים!ו

• פותח הנושא tipid
  • פורסם בתאריך

tipid

New member
../images/Emo16.gifלזכר הנופלים!ו

נדליק נר לזכר הנופלים במלחמות ופעולות הטרור והטבח ונזכור את זכר הנופלים במלחמות ובפעולות הטרור והטבח שחרפו נפשם להגנת מולדתנו ובמותם ציוו לנו את החיים יהי זכרם ברוך ותהיה נשמתם צרורה בצרור החיים .אמן

../images/Emo16.gif לזכר חללי מלחמות ישראל ונפגעי

פעולות האיבה. מגש הכסף/ נתן אלתרמן … והארץ תשקוט , עין שמים אודמת תעמעם לאיטה על גבולות עשנים. ואומה תעמוד – קרועת לב אך נושמת… לקבל את הנס האחד אין שני. היא לטקס תיכון . היא תקום למול סהר ועמדה, טרם-יום, עוטה חג ואימה. -- אז מנגד יצאו נערה ונער ואט אט יצעדו הם אל מול האומה. לובשי חול וחגור, וכבדי נעלים בנתיב יעלו הם הלוך והחרש. לא החליפו בגדם, לא מחו עוד במים את עקבות יום-הפרך וליל קו האש. עייפים עד בלי קץ, נזירים ממרגוע, ונוטפים טללי נעורים עבריים _ _ דום השנים ייגשו, ועמדו לבלי נוע. ואין אות אם חיים הם או אם ירויים. אז תשאל האומה, שטופת דמע וקסם, ואמרה: מי אתם? והשנים שוקטים, יענו לה: אנחנו מגש הכסף שעליו לך נתנה מדינת היהודים, כך ויאמרו ונפלו לרגלה עוטפי צל, והשאר יסופר בתולדות ישראל.

Sapientia

New member
../images/Emo16.gifבמותם ציוו לנו את החיים../images/Emo16.gif

אולי זאת קלישאה, אבל זה כ"כ נכון. לזכור

Sapientia

New member
אני רוצה לציין 3 שמות, שאת משפחתם

אני מכירה:
אלימלך טיקטינסקי ז"ל - דוד של חברה שלי, שאותו היא לא זכתה להכיר- נורה ונהרג ב-1968.
ארז שטרק ז"ל - נהרג באסון המסוקים. הכרתי את הוריו.
עדי שירן ז"ל - נרצחה בפיגוע במסעדת "מצה" בחיפה. מכירה את אחיה ואת אשתו.
Blessed Be

שמות

עופר אלקסלסי - היה מפקדי לזמן קצר. נהרג בלבנון. אורן כמיל - דרכינו נפגשו לזמן קצר. נהרג בלבנון בעת שניסה לחלץ את מפקדו שנפגע. רס"ן גידי זכאי - טייס מסוקים שנהרג בתאונת מטוס. למד בביה"ס בו למדתי והיה לי ולאחרים בני שכבתי מעין מדריך ואח בוגר. סמ"ר איתמר אליה. לוחם השייטת שנהרג בפעולה באנצריה. היה מדריך צעיר בחוגי סיור דרום בעת שהייתי רכז המדצ"ים שם. משקיען אמיתי, אוהב טבע עם חיוך מדהים. יהי זכרם ברוך

little light

New member
../images/Emo16.gif

ואני רוצה לציין את שמו של פרדי מיכאל ז"ל שהיה איתי בכיתה בבית הספר ונהרג בעת השירות.

למעלה