לזכר הודיה

NiGa

New member
../images/Emo16.gif

באמת טרגדיה אמיתית למי שעדיין לא שמע, האב הודה בחקירתו שרצח את הודיה. כבר לפני חודש הוא חפר בור בחורשה שבה מצאו את הגופה. ביום רביעי שעבר הוא חזר לשם כדי להרחיב את הבור. ביום שבת הטביע את ביתו באמבטיה, לקח אותה בתוך תיק וקבר אותה בחורשה. מצאו אותה, אגב, כי מישהו סיפר למשטרה שביום רביעי שעבר הוא ראה את האבא מסתובב בחורשה.

EROTOMANIA

New member
../images/Emo16.gif

עכשיו אני מבינה מה קרה .. פתאום בכל הפורומים מדליקים נר להודיה... לא קלטתי עד עכשיו... באמת טרגדיה.

NiGa

New member
אני לא חושב שזה לגמרי אשמתו

לפי כל מה שאומרים, הוא לא צלול לגמרי... הוא אומר שהוא והאמא היו במלחמה תמידית, והוא ניצח כי הוא לקח לה את הודיה. לפי כל מה שכתוב הוא היה בטיפולים פסיכיאטרים בנוסף לפסיכולוגיים... יש שם משהו שמעבר לבנאדם שהלך והחליט לרצוח את הבת שלו, משהו לכיוון האי שפיות... אבל זה מה שבודקים עכשיו, שלחו אותו להסתכלות פסיכיאטרית.

theriddler

New member
אל תהיה מצחיק

הוא חפר את הבור לפני חודש בן אדם לא שפוי (לא צלול) לא יתכנן דבר כזה במשך חודש!

NiGa

New member
מה שאמרתי -

...זה לא שהוא צריך לצאת חופשי, ולא שהוא לא מודע למעשים שלו אני פשוט חושב שרמת ההיגיון שלו מבחינת טוב או רע לא ממש מסתדרת בעולם השפיות... אבל רק הצעתי רעיון... זה לא אומר שזה נכון, וזה לא אומר שאני אחשוב ככה בעוד שבוע...

wiz

New member
את זה אומרים עורכי הדין שלו.

והכל כדי להקל את העונש על הפשע הנתעב שביצע. האם שהטביעה את בנותיה לפני כמה חודשים חופשיה עכשיו, ואני מפחד שבנאדם כמוהו יטופל באותו אופן. אין שום דרך שאפשר "להבין" את מה שהוא ביצע... לא פסיכי ולא כלום - הוא מפלצת, לדעתי צריך להרוג אותו באותו אופן.

שבז

New member
../images/Emo16.gif

אם אתם שואלים אותי זה באמת לא ממש מה שהוא רצה.... אף אבא שפוי לא ירצה להרוג את ביתו... הוא בטח סכיזופרן או משהו כזה

RevitallicA

New member
אם אני הייתי הרשות השופטת בארץ

הייתי מרשיעה אותו, ואת האימא שהטביעה את ילדיה, בלי משפט בכלל... והייתי הורגת אותם. לבנאדם כזה אכזר לא מגיע לחיות...(שחקן טוב הבהמה...) הייתי שמה אותו בכיסא החשמלי כמו כלום. זה פשוט לא נתפס...איך אפשר

למעלה