לזכרם

Cartman

New member
so?

רמון הביא למדינה גאווה לאומית, הוא היה הנציג הראשון שלנו בחלל, ולכן זה יותר כואב מאשר אם הוא לא היה שם. הגיון פשוט. מה שקרוב לי, כואב לי יותר כשאני מאבד אותו.

Vdrums

New member
../images/Emo93.gifBULL

נציג בחלל... מביא גאווה לאומית כמו זכיה באירוויזיון... במקום להתעסק בבעיות שלנו אנחנו מחפשים את הקטנות שיביאו גאווה לכמה רגעים, אם הכל היה בסדר, הוא היה חוזר, כתבה בשבע ימים, ראיון בכל תוכנית טלויזיה אפשרית, וזהו תוך שבוע לא יזכרו אותו מרוב הצרות שיש פה. אפשר לחשוב שיש פה עודף זמן וכסף לעשות תוכנית חלל... לאנשים צריכה להיות קודם גאווה לאומית מבפנים ולא על דברים כאלה שצועקים לכל העולם תראו הישראלי הראשון בחלל, תראו זכינו באירוויזיון תראו יש אולי יהיה רה"מ יהודי בהולנד.. who gives a fuck?! קודם שיפתרו בעיות פנימיות אח"כ יתעסקו בגאווה לאומית, אפשר לחשוב שמתים עלינו בכל העולם.

אני חייב לציין שאני מרגיש בערך אותו

הדבר. ה- הו הא הזה סביב אילן רמון ז"ל לא היה ממש מוצדק, וגם עכשיו זה לא ממש מוצדק. במה הוא שונה מבנאדם שנהרג בתאונת דרכים? הביא כבוד למדינה? בולשיט. למי אכפת מתוכנית החלל האמריקנית. גם ככה הם מנסים לדחות את זה כבר כמה שנים טובות, ועושים את זה רק כדי לרצות את הישראלים ושיירדו להם מהוריד. לכל הנסיעה הזאת לא היה שום תכלית, ומבחינתי, גם עכשיו אין לה. הוא מת, אני עצוב בשבילו ובשביל בני משפחתו, אבל באותה מידה שאני עצוב כשכל אחד שאני לא מכיר מת. מצטער.

Vdrums

New member
בדיוק (קצת הומור שחור)

רצו לרצות את הישראלים ושמו את רמון במעבורת מיושנת... מחר גם יבוא הדתי שיגיד שזה בגלל שנחתו בשבת... מה יהיה עכשיו? עוד יום אבל? ממש חסר לנו כאלה...

ולי יש רק דבר אחד להגיד

היה לי חלום על סוף העולם אמא לב אטום שלכת ברזל עכשיו את בוכה קראת לי לבוא מחזיק את ידך ואת לבנה תסתכלי אל תוך עיני תראי שזה נכון אני צריך אותך בחוץ המציאות לא דימיונית היא תאכזב אותך נהרות של דם בלב של האדם מחר הוא מליונר תראי הם מורידים את הדגל מוכרים את העולם הפשע המושלם עכשיו זה מתפוצץ תראי הם יעשו מזה סרט היה לי חלום שאת לבנה מחזיק את ידך ואת חופשיה תסתכלי אל תוך עיני תראי שזה נכון אני צריך אותך בחוץ המציאות לא דימיונית היא תאכזב אותך נהרות של דם בלב של האדם מחר הוא מליונר תראי הם מורידים את הדגל מוכרים את העולם הפשע המושלם עכשיו זה מתפוצץ תראי הם יעשו מזה סרט את זוכרת

Vdrums

New member
והצד שלי...

היה שעות אותה הוא מתדלק את ספינתו אשר בעמלק ביום היה הוא נח עבד בליל בתוך עצים וסבך בין אור לצל בתוך הרי המסקנות הפיק כלי נשק מתוחכם נוזל דליק תרכובת שתוביל אל האתמול תראה לו את השביל את המשעול ולאשתו הוא לא אמר יצא אל תוך הלילה היא תחכה לא מאוחר האם כל זה כדאי לה יצא אל המסע אל הגיאות אחרי סיבוב פרסה ושעות ניווט מצא עולם שואל עולם עגול כולם ראו בו אל ראו בו כל יכול ולאשתו הוא לא אמר יצא אל תוך הלילה היא תחכה לא מאוחר האם כל זה כדאי לה לימד אותם מימד והתחלק הכל אשר למד בעמלק וכשרצה לחזור ולהספיק גילה כי לא נשאר נוזל דליק ולאשתו הוא לא אמר יצא אל תוך הלילה היא תחכה לא מאוחר האם כל זה כדאי לה היה טיפש לא מחושב יצא אל תוך הלילה גם האשה אשר אהב הלכה עם מי שבא לה כי היא חשבה הוא נעדר הוא נעלם בלילה הוא לא ישוב גם לא מחר האם כל זה כדאי לה לא כדאי לך מותק!

emh

Member
תעשו שירשור שהנושא:

שירים של משינה שחזו אירועים עתידיים.... כמו שהדתיים עושים עם התנ"ך מדי פעם (באסון המסוקים שלפו איזה פסוק מהתנ"ך על פי פרשת השבוע...)

למעלה