לזכרו של אמן ענק - עוזי חיטמן

Joe the wolf

New member
זכרון: מתי התאהבתי בו

לפני המון שנים, בעודי בצבא היינו בבסיס מסוים לתארגנות לאיזו פעולה מסוכנת בלבנון. בבסיס שבו שהינו הופיע עוזי חיטמן. כמובן שלא הורשינו ללכת ולצפות בו כי היינו צריכים להתארגן - מסדרים וכונננות וכל השאר. אבל אני כן התגנבתי לרגע להופעה שלו ובדיוק כשהגעתי הוא התחיל לשיר את מי ידע שכך יהיה... שיר שהכרתי כילד אבל מעולם לא הקשבתי או התחברתי למילים שלו. "מי ידע שכך יהיה שבלילה אחד ללא אמא תהפוך מנער ותהיה לבחור מסתער קדימה". ואז התחברתי למילים, אך רק בלב ידעתי כמה אני מפחד מההסתערות הזו. כמה הייתי רוצה שיגידו שהפעולה מבוטלת כי זה היה פחד מוות אמיתי. וכן, שמעתי את השיר והדמעות זלגו. נ"ב הפעולה נמשכה מספר ימים ונסתיימה ללא הרוגים וללא פצועים.

../images/Emo16.gif לזכרו של שדרן רדיו

עוזי חיטמן, מלבד היותו זמר ידוע, פזמונאי מדהים ואיש טלוויזיה שהגשים חלומות למאות ילדים ובני-נוער, היה גם שדרן רדיו. בשנים 1990-1992 עוזי חיטמן הגיש תוכנית במסגרת רצועת "ציפורי לילה" בגלי צה"ל ובשנת 1996 הגיש ב"רדיו ללא הפסקה" את התוכנית "תוצרת כחול יוון". יהי זכרו של עוזי חיטמן ברוך.

alpha80

New member
גדלנו עליו......... ../images/Emo7.gif

אכן אמן . כותב . יוצר גדול, מהטובים שידעה המוסיקה הישראלית בעשורים האחרונים. יהי זכרו ברוך.

רשת גימל מתאבלת עם מותו

של עוזי חיטמן. שלא ייגמר לעולם עם עוזי חיטמן 23/10/04 17:00 עד 19:00 שידור חוזר לזכרו של עוזי חיטמן שסיפר והשמיע בתכנית שהוקלטה לפני כשנה את סיפורו האוטוביוגרפי ואת סיפור שיריו המבוצעים על ידו ושירים שכתב למבצעים אחרים כמו: אריק איינשטיין, בועז שרעבי, שימי תבורי, זוהר ארגוב, אבי טולדנו, שירים בסגנון ים-תיכוני, שירים שכתב לילדים כמו "נולדתי לשלום", "אלוהים שלי", שירי פסטיבלים כמו: "כאן נולדתי", שירים שכתב וביצע במסגרת הרכבים שונים: "הפופולים", "כמו צועני", "הופה היי" ועוד.... ערכה: עפרה הלפמן. כמו כן נייחד חלק מרכזי של התכנית "אגן הים התיכון" לשירים שכתב עוזי חיטמן לזמרים מתחום הזמר הים תיכוני: שימי תבורי, זוהר ארגוב, חיים משה, מרגלית צנעני, זהבה בן, רונן עניא, נתנאל, ניסים גרמה ועוד. עורך ומגיש: מנחם פרי אגן הים התיכון – יום שישי 22/10/04 10:00 עד 13:00.

yuvi55

New member
זמר ומלחין נערץ - אבידה לזמר העברי

עוזי חיטמן היה זמר, ומלחין אדיר, ואישיות מיוחדת, אבידה גדולה לזמר העברי, בעל גישה לילדים בגיל הרך וגם למבוגרים. עצוב שאדם כזה נלקח באמצע - באופן פתאומי, אני המום ולא מעכל שהוא יהיה יותר ויצירותיו היפות יסתיימו בחטף. מה קורה לזמר העברי בשנה זו: נתן יהונתן, נעמי שמר, אריק לביא ועכשיו עוזי חיטמן, בלתי נתפס

כואב הלב אבא שלי הקיר אותו עוד בזמנ

שהיה קצין שאבא שלי היה מב"ס הסיני הוא הועבר תפקיד למקום אחר הוא עשה מסיבת פרדה בבסיס שלו בסיני אני מדבר איתכם על שנת 1974 אז בזמנו אבא שלי דיבר איתו הוא השיב את אחי הגדול על הברכיים שלו זה שעוזיהיה בן עשרים ומשהו הוא היה בלהקות צבאיות שהיו באים להופיע אצלם בבסיס.. חבל על בן אדם גדול שהלך ככה

ludin102

New member
../images/Emo16.gif דור הולך ונעלם../images/Emo16.gif

רבותי זה כבר לא צחוק דור שלם הולך ונעלם מולנו. רק חבל שאנו נזכרים בהם כאשר זה כבר מאוחר מידי. עוזי חיטמן יהי זיכרו ברוך

למעלה