../images/Emo16.gif אריק לביא
מודה ומתוודה דמעה זלגה מעיני אהבתי אותו , את החום שנבע מהאיש את ההומור ואת שיריו כל החלומות כל החלומות אשר חלמנו כל החלומות כולם הם ישארו בתוך תוכינו בתוכנו לעולם כל חלום יש בו תקוה אחת חיוך אחד ודמעה אחת כל אחד יש לו חלום שבו הוא היה רוצה לגעת למה לא אמרת למה לא אמרת לי שאימך היום איננה למה לא אמרת לי שהיום את לבדך למה לא סיפרת לי שאביך ברח ממנה למה לא סיפרת שאחותך יפה ממך יפה ממך, יפה ממך. למה לא אמרת שלחדרך כניסה נפרדת למה לא סיפרת לי קודם כמה את טובה למה לא סיפרת לי שהיום אינך עובדת למה לא אמרת שיש לך זמן לאהבה לאהבה, לאהבה. זה קורה זה קורה כשהדרך מתמשכת זה קורה רק ללכת, ללכת שום דבר לא ידוע לא שנה, לא שבוע רק לנוע לנוע ולחשוב שהייתי יכול לחזור על הכל אבל בן אדם זה קורה הקטר בתחנה בבאר שבע עמד קטר ומספרו שבעים ארבע מאות ארבעה עשר קטר קיטור תשוש קטר קיטור ישן עמד בתחנה והעלה עשן הגיעה עת לזוז המבקר שרק וגם נתן את הסימן בדגל ירקרק ליבו של הקטר התחיל אזי לפעום והוא מוכן לצאת לעבר הצפון הסלע האדום מעבר להרים ולמדבר, אומרות האגדות, ישנו מקום, שאיש ממנו חי עוד לא חזר, והוא נקרא הסלע האדום. הו, הסלע - האדום - האדום. שלשה יצאו לדרך עם שקיעה, מנגד להטו הרי אדום, חלום ישן, מפה ומימיה, לקחו הם אל הסלע האדום. הו, הסלע האדום - האדום גיל נסע לחו"ל גיל הוא החבר שלך וגם חבר שלי אבל אני אוהב אותך ואת לא אוהבת אותי שלשום בסוף אלול נסע לו גיל לחו"ל אז הנה באתי אלייך כמו עכבר אל החתול גיל הוא החבר שלך והוא גם חבר שלי אז עכשיו אני איתך אבל את עוד לא איתי הרי גיל נמצא בחו"ל ואני פה על ידך אז למה אני לא שומע מילה טובה ממך את חכי לי ואחזור את חכי לי ואחזור, אך חכי היטב. את חכי לי גם בקדר מסגריר הלב. את חכי לעת כפורים, את חכי בחום, את חכי עת אחרים ישתכחו עד תום. אני אשיר לך שיר אני אשיר לך שיר על דברים שלא אמרתי לך על מה שלא העזתי להוציא מפי אני אשיר לך שיר על מה שלא סיפרתי לך מן מנגינה פרטית שיר רק לך ולי ואת שוב תעברי לך יפה ומרקדת ושוב תלכי לך סתם לקנות זוג עגילים אני אהיה עגיל בתנוך אוזנך הלילה לשמור על זיו פניך ילדה כמו על לבבי ועוד רבים וטובים אחרים אנצור את קולו את שיריו בלבבי לעד