יזכור

NoKiA2003

New member
../images/Emo16.gif יזכור

יזכור עם ישראל את בניו ובנותיו, הנאמנים והאמיצים, חיילי צבא הגנה לישראל, וכל לוחמי המחתרות וחטיבות הלוחמים במערכות העם, וכל אנשי קהילת המודיעין והביטחון ואנשי המשטרה אשר חרפו נפשם במלחמה על תקומת ישראל, וכל אלה שנרצחו בארץ ומחוצה לה בידי מרצחים מארגוני הטרור. יזכור ישראל ויתברך בזרעו ויאבל על זיו העלומים וחמדת הגבורה וקדושת הרצון ומסירות הנפש אשר נספו במערכה הכבדה. יהיו גיבורי מלחמות ישראל עטורי הנצחון חתומים בלב ישראל לדורי דורות. אמן

AndreaCorr ©

New member
יהי זכרם ברוך ../images/Emo16.gif

פגשתי אותו בלב המדבר יפה שקיעת שמש ללב עצוב ציירתי לו עץ וכבשה על נייר והוא הבטיח לי שישוב הנסיך הקטן מפלוגה ב' לא יראה עוד כבשה שאוכלת פרח וכל שושניו הן קוצים כעת וליבו הקטן קפא כקרח ואם אי פעם תגיעו לכאן תדעו שכאן הוא חרש צנח וקול הנפילה מעולם לא נשמע בגלל החול הרך והיה אם יופיע שם ילד אחד שפניו שוחקות ושיער לו זהב תדעו שזה הוא, והושיטו לו יד ולטפו את אבק המדבר מעיניו ואז תעשו עימי חסד קטן כיתבו נא מהר לכל אימותינו שירווח להן קצת ויפוג צערן הנסיך הקטן חזר אלינו הנסיך הקטן מפלוגה ב' לא יראה עוד כבשה שאוכלת פרח וכל שושניו הן קוצים כעת וליבו הקטן קפא כקרח פגשתי אותו בלב המדבר...

NoKiA2003

New member
כמו בלדה (מלים של נתן יונתן)

אם זר קוצים כואב זה מה שאת אוהבת, אלך אל המדבר ושם אלמד לכאוב. ואם שירים אהבת, רק שכתובים באבן - בין הכפים אגור ובסלעים אכתוב. ואז כשנתכסה עם החולות בחושך וספר הדברים בחושך יתכסה, תגידי לי מילים יפות מבכי ואושר; הוא כנראה אהב אותי, האיש הזה.

NoKiA2003

New member
ימים של שקט (מלים ירדן בר-כוכבא)

הנה באים ימים של שקט אחרי הרעש הגדול והנורא אפשר לנוח קצת קצת על המרפסת ולאסוף את שברי הסערה הנה הם באים ימים של שקט כבר שכחתי איך הם נראים אפשר עכשיו לפתוח את הדלת לשלוח אל הרוח ציפורים נצא אל החלון לראות אם קלו כבר המים אולי כבר יש באופק אדמה נצא זוגות זוגות נביט אל השמים נחכה ביחד ליונה הנה הם באים ימים של שקט אחרי שכבר איבדנו את הכל תשב איתי עכשיו על המרפסת תבכה איתי ביחד על אתמול הנה הם באים ימים של שקט שנינו כאן ביחד על ההר המים כבר ירדו ויש גם קשת אפשר לקום, סוף העולם עבר.

למעלה