והסיוט נמשך

Fleddermaus

New member
../images/Emo16.gif והסיוט נמשך

שני נערים נחטפו היום לידי החיזבאללה, ושלושה נערים אבדו הכל היום בגבול הצפון. עד מתי ימשך הסיוט הזה?!? יהי זכר הנופלים ברוך, ומי יתן והחטופים ישובו לבתיהם במהרה.

../images/Emo16.gif

איזה יופי מלחמה...אני רועד פה מפחד. למה אנחנו צריכים את זה בכלל!? די עם כל המלחמותה מיותרות האלה..בשביל מה?! מישהו יכול להגיד לי למה?!.... אני מקווה שזה רק יגמר בשלום...לזכרם של החיילים אני מקווה שצהל יביא באמא אמא של החזיבללה, ושזה ישבור את המחסום ביננו לבין לבנון.. העיקר שיגמרו המלחמות וכולם יחזרו הביתה

sharonhaimov

New member
המלחמות הן תוצר של אדיאולוגיות

אם לא היו הבדלים אידיאולוגים, היו ממציאים אותם, בני האדם זקוקים לשיוך קבוצתי כלשהי, בין אם הם נון-קונפורמיסטים, ובים אם הם קונפורמיסטים. הפתרונות כמו ממשלה עולמית, לא יעזרו, בני האדם זקוקים לאותה חלוקה חברתית. בגלל זה אנחנו צריכים לשאוף לפלורליזם וסובלנות, ביחד עם סילוק תיאוריות רדיקליות מסוימות.

יהי זכרם ברוך של הגיבורים

ששמרו עלינו ועכשיו ישמרו עלינו מלמעלה.. מתי יגמרו האבדות מתי..

זה לא נראה לך קצת מגוכך

אני מקווה שלא יהוי מלחומות ושנכנס לחיזבאללה באמאמא זה כמו להגיד אני מקווה שתיפסק האלימות, כל מי שאלים אני ארביץ לו.

אם נוריד את החזבללה

לא יהיו מלחמות באזור הזה לפחות אוף נו קשה להסביר א ני יודע למה התכוונתי

iRoNBaLLz

New member
אבל בשביל להוריד אותו צריך לפתוח

במלחמה על לבנון ואולי גם על סוריה.

כן ברור

אם תבוא ותוריד את החיזבאללה אף אחד מסוריה ולבנון לא ירצה לנקום בך ואחר כך אף אחד מישראלך לא ירצה לנקום בו בחזרה.. העיקר שאתה יודע למה התכוונת.

iRoNBaLLz

New member
חוץ מהפלסתינאים ומהשמאל הקיצוני

מי הוכיח שהם חפים מפשע ולא תומכי טרור?

iRoNBaLLz

New member
מה שתגידי...

זה יכול להיגרר לעוד ויכוח אידיאולוגי פוליטי... שלא יצא ממנו יותר מידי...

למעלה