אינדיאנית

oshkoshi

New member
../images/Emo16.gif אינדיאנית

הודעה מהפייסבוק של אינדיאנית שנכתבה אתמול "בצער רב וביגון קודר אנו מודיעים על פטירתה של ביתנו אחותנו ודודתנו בטרם עת רויטל צרפתי עקב תאונת דרכים קשה. ההלויה תתקיים מחר בבית העלמין ירקון השעה תפורסם בבוקר. יושבים שבעה ברמבם 5 גבעתיים. ת.נ.צ.ב.ה הלוויה מתקיימת היום בשעה אחת בבית העלמין ירקונים יהי זכרה ברוך.

פאמקי

New member
אינדיאנית...

למי שלא מבינה- 'אינדיאנית' הייתה חברת פורום. ההודעה היא על פטירתה. ההלם הוא גדול, על אף שלא היינו בקשר רציף (חוץ ממפגשי פורום שהייתה נוכחת בהם). עצוב.

ליאם63

New member
יהיה זכרה ברוך

אכן ההלם גדול הפגנו נוכחות בלוויה היום. לא להאמין דווקא היא שכ"כ נזהרה בנהיגה על האופנוע.... רק בשורות טובות !

../images/Emo16.gif אינדי..

מצד אחד הכרנו, מצד שני לא.. לפחות בהיכרות וירטואלית זכינו להכיר את האשה השמחה והמצחיקה שאת.. זאת הרגשה מוזרה שאני לא יכולה לתרגם למילים.. הלם כמו שאמרו קודמותיי.. עצוב מאוד..

למרות שלא הכרתי עצוב מאוד לקרא

ניסיתי למצא הודעה אחת שלה ומצאתי תגובה של אינידאנית 3 לanati 33 שסיפרה שהיא ובת זוגתה שנתיים, ואינדיאנית הגיבה ‫מזל טוב ‬ אינדיאנית 3 "שתזכו עוד לשנים רבות ........" היא לא זכתה, עצוב מאוד...

טורטיתת

New member
מאת: אינדיאנית 3 24/08/10 07:50

המסר התגובה האחרונה של אינדיאנית 3 בפורום הזה: " 24/08/10 07:50 מאת: אינדיאנית 3 רק מחשבות חיוביות .....מחשבות יוצרות מציאוות. שיעור קצר אבל שווה עם המון תועלת שיהיה לך יום נפלא
מלאת אינרגיות
" עצוב מאוד כואב כל מילה כואבת יותר.

41מיקה

New member
אינדיאנית ? מתה בתאונה ?!

איזה הלם ! ודווקא לא מזמן רציתי לעשות רשיון על אופנוע ! בנות , הזהרנה מאד בכבישים ! ממש סכנת נפשות ! מטורפים לא חסר ומזג האויר לא עוזר ! אינדיאנית , למרות שנפגשנו פעם אחת , יהי זכרך ברוך , את תחסרי לכולם . כמה מצער . מיקה .

מאז קראתי את ההודעה חושבת המון על האישה

שלא הכרתי, איזשהו גל של עצבות נכנסה בי ומלווה אותי מהרגע שקראתי את ההודעה. תוהה על חייה של אישה שלא הכרתי, איך היו, איך הסתיימו, מה מרגישים לפני אילו מחשבות עוברות תוככדי פרידה מן העולם, הם מיצתה את עצמה, חוותה אהבה גדולה משמעותית, איך זה לעזוב את העולם בגיל כל כך צעיר, בגיל בשל ומבין את החיים, חושבת על אישה שלא הכרתי בדרך לעבודה, בעבודה, ומהעבודה הביתה, בבית, כואבת על חיים שנגדעו כשרק התחילו לחיות אותם בסוג של הבנה ומודעות וקבלה... אני מעדיפה לדמיין את 'עולם של מעלה' כפי שלימדתי בשיעורי הדת, עולם שיש בו אמת, אור שכולו טוב ואהבה שהיא אהבה אמיתית ואין סופית אני מאחלת לה את כל הדברים הנפלאים שסיפרו לי עליהם ומקוה שהם באמת קיימים שם. עצוב לי בנשמה.

oshkoshi

New member
אני רק יכולה לספר ש...

שאינדיאנית הייתה אחת מהבנות עם הכי הרבה שמחת חיים שהכרתי,בחורה אנרגטית נשמה גדולה, בן אדם מאוד חכם וסקרן. באמונה שלי מאמינה שהגיעה לעולם שכולו טוב (חבל שרק מוקדם מדי), אבל אין לי ספק שהיא חיה את חייה כמו שרצתה.... ואין ספק שזה מאוד מאוד עצוב.

למעלה