תפסיקו לתרץ זאת בגלל "טעם"

זה מחורבן עובדה אין מה לעשות גם סאונד גם כתיבה......

יהיה גם בונוס........

טופטן של אינפקטד משרום ספיישל פור יו(הטראקים שאני אוהב שלהם כמובן....)

GallaxY

New member
הופה ספיישל אינפקטדדד

בקשר לאוסום אני מסכימה איתך למרות שזה תלוי לדעתי במצב רוח של מה שבא לך לשמוע בכל אופן אני שומעת מכל הדארק רק אזאקס, לפעמים פנטה וקינזדזדזה

חחחחחח אבי

אבל זה לא תירוץ
זה באמת עיניין של טעם.. יש כאלה שהרוסים על OSOM ויש כאלה שלא סובלים את OSOM :p טייק איט איזי

?

כבר טראנס רוסי אז טראנס דריבר transdriver - psychedelic sound art שיצא ב 2001 פשוט אלבום המממ זה מעין שילוב של הסגנון הרוסי עם גואה חחח בערך בקיצור תנו לו האזנה שווה את זה ובקרוב אמור לצאת עוד אלבום

eranle25

New member
אמממ..

"די לפול און המסחרי" מה הקשר? למה בכוח לשמוע משהו שקרוב לוודאי אתה לא אוהב וזה מגעיל לאללה וזה רק בשביל להרשים כמה אנשים פה. אני בספק אם זה מרשים אותם בכלל.

hamush

New member
לא להרשים...חלילה..אבל דיי נמאס לי

מפול און כי זה מה שהייתי שומע רוב הזמן אבל לאט לאט אני מתחיל להיפתח לעוד תחומים בטראנס מקווה להגיע להכל ולהנות מהכל בקיצור אני אוהב את אוסום לא משנה מה תגיד אבי אני לא מבין מה רע בהם עוד הרכב טראנס עדיף לך שמישהו ישמע אסטריקס? לא זה לא אכפת אני שומע מה אני אוהב יום טוב

GallaxY

New member
נחמד שאתה אוהב דארק

אבל זה יעבור לך
דארק זה למסיבותתתת להתקרחן ולשמוע מידי פעם אבל לא לשמיעה קבועה ... אני אישית כשאני שומעת דארק אני מתחרפנת זה בא מה זה ברע בלי מסיבה

צודק! חח וערן מזה השטויות האלה..

"שומע כדי להרשים"? נו באמת.. אדם שומע מה שהוא נהנה לשמוע [לפחות אדם נורמלי ] זה לא עיניין של חבורות או קבוצות,זה עיניין של טעם אישי. וכך אמור להתנהג אדם עם ביטחון עצמי [ברמה הנורמלית לפחות] פשוט להגיד מה שהוא אוהב מבלי להתייחס לדעות של אחרים. עם כל הכבוד... הוא זה שצריך להנות מהמוזיקה ושכל אחד ישמע מה שנעים לו לשמוע
אוייי איזה פולטיקלי קורקט אני :]]]]] חחחחח

eranle25

New member
אני טוען שככה הוא נשמע...בשבילו

אני מקווה שזה לא כך.

eranle25

New member
אני לא חושב שנמאס לך מפולאון אבל...

אני לא פסיכיאטר או פסיכולוג.... ופולאון זה לא רק אסטריקס..למען האמת באופן אישי אני חושב שזה הכל חוץ מאסטריקס...או סקאזי...

למעלה